Prima pagină » Terapie cu ingeri

Terapie cu ingeri

de contact@kristale.ro
6 minutes Citeste

Terapie cu ingeri

Terapie cu ingeri

Terapia cu ingeri este o forma de terapie spirituala care implica comunicarea cu ingeri si ghizi spirituali pentru a primi ghidare si vindecare. In aceasta forma de terapie, se crede caingerii si ghizii spirituali sunt entitati divine care pot ajuta oamenii saisi vindece ranile emotionale si saisi gaseasca scopul in viatasi saisi descopere propria lor putere interioara. De asemenea, poate ajuta la eliberarea emotiilor negative, precum frica, anxietatea si depresia, si la vindecarea traumelor emotionale din trecut.

Terapeutii cu ingeri folosesc diferite tehnici pentru a comunica cu ingerii si ghizii spirituali. Unele dintre acestea includ meditatia, rugaciunea si vizualizarea. In timpul unei sesiuni de terapie cu ingeri, terapeutul poate face o conexiune cu ghidul spiritual al clientului si poate primi mesaje sau semne care sa ajute la dezvaluirea a ceea ce este necesar pentru vindecare. Iata cateva dintre metodele sau tehnicile de terapie cu ingeri:
–    Meditatia ca si procedura de pregatire poate fi o tehnica importantain terapia cu ingeri, deoarece ajuta la calmarea mintii si la deschiderea la mesajele spirituale. Meditatia poate implica focalizarea asupra respiratiei, vizualizarea sau recitarea unui mantra. Putem avea si tehnica de meditatie cu ingeri care implica implica invocarea si conectarea cu ingerii prin intermediul meditatiei. Meditatorul isi deschide inima si mintea pentru a primi mesaje si ghidare de la ingeri
–    Rugaciunea: Rugaciunea este o forma de comunicare cu divinitatea si poate ajuta la eliberarea emotiilor negative si la primirea ghidarii spirituale.
Terapie cu ingeri 1–    Vizualizarea: vizualizarea implica imaginarea unei experiente in mintea ta, precum comunicarea cu un inger sau ghid spiritual. Aceasta tehnica poate ajuta la deschiderea la mesajele spirituale si la primirea ghidarii.
–    Citirea cartilor cu ingeri: exista multe carti cu ingeri care contin mesaje si ghidare spirituala. Terapeutii cu ingeri pot folosi aceste carti pentru a primi mesaje si pentru a ajuta la ghidarea clientilor lor.
–    Terapia prin cristale: cristalele pot fi folosite in terapia cu ingeri pentru a ajuta la curatarea energiei si la imbunatatirea conexiunii spirituale. Terapeutii pot plasa cristale pe corpul clientului sau pot folosi cristale pentru a crea un mediu armonios in incapere. Putem avea si tehnica de terapie cu cristale si ingeri in care rolul cristalelor nu este doar de pregatire al mediului energetic din jurul nostrum ci pot fi instrumental prin care ingerii sa isi manifeste puterea si intentiile.
–    Terapia prin imputernicire: terapia prin imputernicire implica ajutarea clientilor saisi gaseasca propria putere interioarasi sa-si dezvolte abilitatile spirituale. Terapeutii pot folosi tehnici precum afirmarea, vizualizarea si meditatia pentru a ajuta clientii saisi imbunatateascaincrederea si sa-si dezvolte abilitatile spirituale.
–    Lectura ingerilor: Acest tip de terapie implica comunicarea cu ingerii prin intermediul unui medium sau al unui canal spiritual. Prin intermediul lor, ingerii transmit mesaje, raspunsuri si ghidare pentru problemele si intrebarile personale ale clientului.
–    Ingeri gardieni: Aceasta tehnica implica conectarea si comunicarea cu ingerii gardieni, care sunt ingerii asignati de la nastere pentru a ne proteja si a ne ghida prin viata. Prin intermediul acestei tehnici, putem primi mesaje si ghidare de la ingerul nostru gardian.
–    Invocarea ingerilor prin rugaciune: Acest tip de terapie implica rugaciunea si invocarea ingerilor pentru a primi ajutor si ghidare spirituala. Rugaciunea poate fi folosita pentru a cere protectie, ajutor in luarea deciziilor si pentru a ne conecta mai profund cu ingerii.
Terapie cu ingeri 2–    Terapie prin scriere automata: Aceasta tehnica implica scrierea automata sau scrierea liberain timp ce suntem intr-o stare de meditatie sau de relaxare profunda. Ingerii pot fi invocati pentru a ghida acest proces, iar mesajele sau gandurile care apar in timpul scrierii pot fi interpretate si analizate pentru a primi mesaje si ghidare spirituala.
–    Terapie prin plante si ingeri: Aceasta tehnica implica utilizarea plantelor si a ingerilor in procesul de vindecare si de dezvoltare spirituala. Anumite plante au proprietati medicinale si vindecatoare, iar ingerii pot fi invocati pentru a amplifica si a ghida procesul de vindecare
–    Terapie prin sunet si ingeri: Aceasta tehnica implica utilizarea sunetului in procesul de vindecare si de dezvoltare spirituala. Sunetele pot fi produse prin intermediul instrumentelor muzicale sau prin intermediul vocii, iar ingerii pot fi invocati pentru a amplifica si a ghida procesul de vindecare.

Acestea sunt doar cateva dintre tehniciile comune de terapie cu ingeri. Este important sa gasesti un terapeut cu ingeri cu care te simti confortabil si sa discuti cu el sau cu ea despre ce tehnici se potrivesc cel mai bine cu nevoile tale spirituale.Organizarea unei sedinte de terapie poate sa fie diferita de la un terapeut la altul dar si de la o persoana la alta insa ca si ghid despre ce poate sa insemne o sedinta de terapie vom avea cateva elemente, aceasta putand fi o experienta personalasi unica pentru fiecare client, dar in general, o sesiune de terapie cu ingeri poate implica urmatoarele:
–    Invocarea si conectarea cu ingerii: Terapeutul va incepe prin invocarea ingerilor si stabilirea unei conexiuni cu acestia. Acest lucru poate fi facut prin intermediul rugaciunilor, meditatiei sau altor tehnici spirituale.
–    Comunicarea cu ingerii: Terapeutul va incepe sa comunice cu ingerii si va transmite mesajele si ghidarea acestora catre client. Acest lucru poate fi facut prin intermediul unor intrebari sau prin intermediul unei comunicari intuitive.
–    Interpretarea mesajelor si a ghidarii: Terapeutul va ajuta clientul sa interpreteze mesajele si ghidarea oferite de ingeri si va oferi o intelegere mai profunda a semnificatiei acestora.
–    Echilibrarea si vindecarea energiilor: In functie de nevoile clientului, terapeutul poate utiliza tehnici de vindecare si echilibrare a energiilor, inclusiv terapie prin cristale, meditatie sau alte tehnici.
–    Incheierea sesiunii: La sfarsitul sesiunii, terapeutul va ajuta clientul sa se reconecteze cu realitatea si sa pastreze mesajele si ghidarea oferite de ingeri in viata de zi cu zi.
Trebuie retinut faptul ca experienta fiecarei sesiuni de terapie cu ingeri poate fi diferitasi unica, iar terapeutul va personaliza sesiunea pentru nevoile individuale ale fiecarui client.Este important sa mentionam ca terapia cu ingeri este o forma de terapie spiritualasi nu trebuie sainlocuiasca terapia conventionalaputand insa fi folosita ca si metoda complementara pentru aceasta.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult