Prima pagină » Tehnici pentru eliberarea de energii negative

Tehnici pentru eliberarea de energii negative

de contact@kristale.ro
5 minutes Citeste

tehnici pentru elibera

Tehnici pentru eliberarea de energii negative

Dacă în ultima vreme te simți copleșit de lucrurile și oamenii care te înconjoară și îți este greu să duci la bun sfârșit activitățile de zi cu zi, este posibil să atragi prea multe energii negative din jurul tău. Deși uneori poate fi greu, dacă nu chiar imposibil, să le eviți, există metode prin intermediul cărora să te eliberezi de acestea. Iată câteva dintre ele:
 
Fă băi cu apă sărată
Se spune, în general, că o baie fierbinte te poate scăpa de multe griji și probleme. Ei bine, acesta este cazul și pentru momentele în care te confrunți cu acumularea energiilor negative. O baie cu apă sărată te va ajuta să îți destinzi mușchii, să te relaxezi și să elimini stresul și toate gândurile negative. În plus, întreg procesul te va ajuta să îți cureți nu doar corpul, ci și aura.
 
Găsește cristalul potrivit
Există multe opțiuni de cristale care au capacitatea de a absorbi energiile negative pe care le-ai acumulat. Printre cele mai populare se numără selenitul, obsidianul negru, turmalina, citrinul, ametistul sau cuarțul. Nu există o alegere corectă, deoarece lucrurile pot fi diferite de la un individ la un altul, așa că îți recomandăm să te bazezi pe intuiție și pe ceea ce simți atunci când îți alegi cristalul care să te protejeze.
 
Aerisește locuința
Probabil una dintre cele mai simple și ușor de pus în practică metode de a scăpa de energiile negative este să aerisești încăperea în care te afli. Deschide larg ferestrele și ușile pentru a permite aerului curat să circule în cameră sau în întreaga locuință. În acest timp poți părăsi casa, iar la întoarcere poți folosi esențe purificatoare pentru a întregi procesul.

Tehnici pentru eliberarea de energii negative 1
 
Apelează la o sesiune de curățare a aurei
Pentru început trebuie să îți găsești o poziție confortabilă în care să stai, jos sau în picioare. Oferă-ți câteva clipe pentru a te ancora în picioare și fii atent la modul în care se simte podeaua sub tine. Inspiră adânc, în timp ce îți ridici brațele și îți atingi palmele deasupra capului, apoi expiră și lasă-ți brațele în jos. Continuă aceste mișcări, fără să te grăbești și lasă energiile negative acumulate să îți părăsească mintea și corpul.
 
Presară sare în colțurile camerelor
O tehnică pentru a reda starea de bine în locurile în care energiile sunt blocate constă în presărarea sării în fiecare colț din încăperile respective. Această acțiune va atrage atmosfera negativă și va curăța spațiul. După câteva zile poți curăța și arunca sarea, pentru a scăpa de toate energiile negative.
 
Folosește uleiuri esențiale
Uleiurile esențiale au fost utilizate încă din vremuri antice ca remedii pentru eliminarea energiilor negative acumulate, în locuințe sau în corp. La fel ca în cazul cristalelor, lasă intuiția să îți spună care este alegerea ideală pentru tine, care să îți ofere cele mai multe beneficii. Printre cele mai des alese se numără uleiul esențial de lavandă, de lămâie, cel de mentă, de portocală dulce, de arbore de ceai, de mușețel sau uleiul esențial de eucalipt.
 
Meditează înainte de culcare
De cele mai multe ori energiile și gândurile negative sunt cele care ne afectează somnul și ne împiedică să ne odihnim pentru ziua care urmează. O idee bună în acest caz este să meditezi înainte de a merge la somn. Poți găsi o mantră care să îți ofere acea stare de bine și de relaxare mult căutată, pe care să o repeți de câteva ori, în timp de inspiri și expiri adânc. Dacă simți că vorbele sunt de prisos, poți încerca cu sunete sau doar respirație.

Tehnici pentru eliberarea de energii negative 2
 
Adaugă oglinzi în locuință
Oglinzile sunt adesea utilizate în Feng Shui pentru a direcționa sau a schimba energiile dintr-un spațiu. Poți așeza una sau mai multe în camerele din locuința ta, pentru a aduce mai multă lumină și a oferi senzația de spațiu cald și primitor.
 
Aprinde esențe purificatoare
O bună practică împrumutată de la strămoșii indigeni este să te folosești de mirosuri pentru a-ți curăța mintea și spațiul din jurul tău. Aceștia obișnuiau să ardă frunze de salvie în ritualuri, pentru a purifica energiile neprietenoase și a le invita pe cele pozitive. De exemplu, poți aprinde o bucată de Palo Santo, pentru a răspândi aroma divină și a curăța locul de încărcătura negativă acumulată.
 
Există diverse metode prin intermediul cărora poți elimina energiile negative din viața ta. Testează sugestiile noastre și bucură-te de o minte liberă și de o stare de spirit pozitivă!
 

 

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult