Prima pagină » Tehnica Lecturii Aurice – Observarea si interpretarea aurei unei persoane pentru a obtine informatii despre sanatatea si starea

Tehnica Lecturii Aurice – Observarea si interpretarea aurei unei persoane pentru a obtine informatii despre sanatatea si starea

de contact@kristale.ro
9 minutes Citeste

Tehnica Lecturii Aurice - Observarea si interpretarea aurei unei persoane pentru a obtine informatii despre sanatatea si starea sa emotionala

Tehnica Lecturii Aurice – Observarea si interpretarea aurei unei persoane pentru a obtine informatii despre sanatatea si starea sa emotionala.

Aura este un camp de energie subtil care inconjoara corpul uman. Aceasta energie subtila este adesea denumita „aura,” si se crede ca reflecta starea de sanatate, emotiile si starea generala a unei persoane. Tehnica lecturii aurice este o practica veche care implica observarea si interpretarea aurei pentru a obtine informatii despre sanatatea si starea emotionala a unei persoane.

Ce Este Aura si Cum Functioneaza?

Aura este un camp energetic subtil care inconjoara corpul uman. Aceasta energie subtila este adesea denumita „aura” si se crede ca reflecta starea de sanatate, emotiile si starea generala a unei persoane. Tehnica lecturii aurei este o practica veche care implica observarea si interpretarea aurei pentru a obtine informatii despre sanatatea si starea emotionala a unei persoane. In acest articol, vom explora conceptul de aura, tehnica de observare si interpretare a aurei si modul in care aceasta poate oferi insighturi valoroase in lumea sanatatii si a emotiilor umane.

Aura este perceputa ca un camp de energie subtila care emite din corpul uman. Acest camp este compus din mai multe straturi sau nivele, fiecare avand propriile caracteristici si semnificatii. Se crede ca fiecare strat al aurei este legat de diferite aspecte ale vietii umane, cum ar fi sanatatea fizica, emotiile, spiritualitatea si starea mentala.

Cum se Realizeaza Lectura Aurei

Lectura aurei poate fi realizata de catre un practician care are o sensibilitate dezvoltata la energia subtila si la culorile auriului. Procesul implica de obicei urmatorii pasi:

 • Pregatirea Practicianului: Practicianul se pregateste prin meditatie si relaxare pentru a-si deschide constiinta si pentru a-si imbunatati abilitatile de observare a aurei. Pregatirea mentala si spirituala este esentiala pentru a atinge o conexiune mai profunda cu energia subtila a persoanei care va fi supusa lecturii aurice.
 • Observarea Aurii: Practicianul se uita la persoana care este supusa lecturii aurice si se concentreaza pe campul de energie care inconjoara corpul acesteia. Acest proces poate implica inchiderea ochilor si perceperea aurei cu ochii mintii sau cu simturile spirituale. Practicianul incearca sa vada culorile si straturile aurii care formeaza aura. Aceasta observatie se face cu rabdare si atentie pentru a captura toate nuantele si schimbarile din campul auric al persoanei.
 • Interpretarea Culorilor: Fiecare culoare din aura este asociata cu anumite trasaturi sau stari. De exemplu, se crede ca culoarea albastra indica calmul si linistea, in timp ce culoarea rosie poate sugera pasiunea sau stresul. Practicianul interpreteaza culorile pe care le observa si incearca sa inteleaga starea de sanatate sau emotionala a persoanei pe baza acestor culori. Interpretarea este adesea subiectiva si poate varia in functie de practician si de traditia spirituala sau culturala cu care este familiarizat. Practicianul poate simti, de asemenea, vibratii sau senzatii in timpul observatiei, ceea ce poate adauga la interpretare.
 • Tehnica Lecturii Aurice - Observarea si interpretarea aurei unei persoane pentru a obtine informatii despre sanatatea si starea sa emotionala1Raportarea Observatiilor: Practicianul impartaseste interpretarile sale cu persoana care este supusa lecturii aurice. Acest moment este o oportunitate de discutie si de partajare a invatamintelor. Persoana poate primi informatii valoroase despre propria sanatate si starea sa emotionala si poate discuta cu practicianul despre cum sa abordeze orice aspecte care au fost identificate. In acest punct, comunicarea deschisa si respectuoasa intre practician si persoana care primeste lectura aurica este esentiala pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Semnificatia Culorilor din Aura

In lectura aurei, fiecare culoare are semnificatii specifice. Este important sa subliniem ca semnificatiile culorilor pot varia in functie de cultura si traditia spirituala.

 • Albastru: Albastrul deschis poate indica o stare de calm si liniste. Aceasta culoare este adesea asociata cu comunicarea si expresia pasnica a gandurilor. Albastrul inchis poate sugera introspectie profunda si concentrare mentala. Este adesea interpretat ca semn al unei gandiri profunde si a meditatiei.
 • Rosu: Rosul stralucitor poate simboliza pasiunea, energia si vitalitatea. Este adesea asociat cu puterea si actiunea. Rosul inchis poate indica stresul sau anxietatea. Este o culoare intensa care poate sugera un nivel crescut de tensiune emotionala.
 • Verde: Verdele deschis poate reprezenta vindecarea si echilibrul. Este asociat cu regenerarea si bunastarea. Verdele inchis poate sugera dezvoltarea spirituala si regenerarea. Este o culoare care indica o transformare pozitiva.
 • Violet: Violetul este adesea asociat cu intelepciunea si spiritualitatea inalta. Este o culoare care poate indica o conexiune profunda cu aspectele spirituale ale vietii.
 • Galben: Galbenul poate simboliza claritatea mentala si bucuria. Este adesea asociat cu gandirea pozitiva si optimismul.
 • Portocaliu: Portocaliul poate sugera creativitatea, entuziasmul si pasiunea pentru viata. Este o culoare calduroasa si vibranta.
 • Roz: Rozul poate reprezenta iubirea, compasiunea si armonia. Este adesea asociat cu relatiile si sentimentele de afectiune. Utilitatea Lecturii Aurice in Intelegerea Sanatatii si Starii Emotionale
 • Argintiu sau Gri: Argintiul poate sugera intuitia, intelepciunea si conexiunea cu energiile subtile sau cu aspectele spirituale ale vietii. Griul poate indica neutralitatea sau o perioada de reflectare si adaptabilitate. Poate sugera si o lipsa de claritate sau incredere in propria directie.
 • Tehnica Lecturii Aurice - Observarea si interpretarea aurei unei persoane pentru a obtine informatii despre sanatatea si starea sa emotionala2Auriu sau Galben Stralucitor: Aurul sau galbenul stralucitor pot indica o perioada de crestere personala, claritate si incredere in sine. Aceste culori pot reflecta, de asemenea, o conexiune puternica cu aspectele spirituale ale vietii si o cautare a intelepciunii interioare.

Lectura aurei poate fi utila in mai multe moduri in ceea ce priveste intelegerea sanatatii si starii emotionale a unei persoane:

 • Identificarea Blocurilor de Energie: Prin observarea aurei, practicianul poate identifica posibile blocuri de energie sau zone de dezechilibru in corpul energetic al unei persoane. Aceste blocuri pot fi legate de sanatatea fizica sau de aspecte emotionale care necesita atentie. De exemplu, o zona cu culoare intunecata sau incarcata energetic poate indica o problema sau o trauma nerezolvata.
 • Constientizarea Starii Emotionale: Culorile din aura pot oferi informatii despre starea emotionala a unei persoane. De exemplu, o prezenta puternica a culorii rosii poate indica o stare de stres sau de iritabilitate, in timp ce o culoare albastra predominanta poate semnala o stare de calm si de claritate mentala. Aceasta constientizare poate ajuta individul sa inteleaga mai bine propriile emotii si sa ia masuri pentru a-si gestiona mai eficient starea emotionala.
 • Sugestii pentru Vindecare si Echilibru: Pe baza observatiilor din lectura aurica, practicianul poate oferi sfaturi sau sugestii pentru vindecare si restabilirea echilibrului in viata persoanei. Aceste sfaturi pot include tehnici de relaxare, meditatie sau alte practici de crestere personala. De exemplu, daca se identifica un dezechilibru energetic intr-o anumita zona a corpului, practicianul poate sugera tehnici specifice pentru a restabili fluxul de energie in acea zona.

Lectura aurei poate oferi o perspectiva unica asupra sanatatii si starii emotionale a unei persoane si poate servi ca o unealta valoroasa de autocunoastere si dezvoltare personala.

Tehnica lecturii aurei ramane o practica interesanta si controversata in lumea spiritualitatii si a dezvoltarii personale. Pentru unii, aceasta ofera o modalitate de a obtine insighturi profunde in sanatatea si starea emotionala. Cu toate acestea, este important sa abordati lectura aurei cu discernamant si sa luati in considerare atat aspectele pozitive, cat si criticiile legate de aceasta practica. Daca decideti sa explorati lectura aurei, asigurati-va ca faceti-o cu practicieni cu experienta si intelepti intr-un mod care sa fie respectuos si responsabil. In final, fiecare persoana are libertatea de a decide daca aceasta tehnica este potrivita pentru ea si daca poate aduce beneficii in calatoria sa de autocunoastere si dezvoltare spirituala.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult