Prima pagină » Numerologia in viata noastra

Numerologia in viata noastra

de contact@kristale.ro
7 minutes Citeste

Numerologia în viața noastră

Numerologia în viața noastră

Deși pentru unii poate părea un subiect controversat, pentru mulți dintre noi numerologia are un rol important în viață. Dacă nu știai, numerologia este o știință care afirmă că tot ceea ce se petrece în lume depinde de un tipar numeric, care generează scenarii create de către vibrația inerentă a numerelor. Toate numerele au o vibrație unică, acestea putând fi utilizate pentru a prezice viitorul, de a anticipa evenimente și situații din viața unei persoane.

Pe ce se bazează numerologia?
Îți place să crezi sau nu, soarta ta stă în „mâinile” numerelor, aceasta fiind influențată de data în care te afli, data și ora la care te-ai născut sau ai fost conceput. Specialiștii pot determina cu ajutorul acestor date diverse detalii despre viața unui individ, precum tipul său de personalitate, succesul în carieră, viața pe plan romantic și multe altele.
Numerologia în viața noastră1Conform numerologiei, un specialist poate prezice un număr de scenarii posibile, lucruri sau oameni, cu ajutorul unor tehnici și calcule specifice: data nașterii, numărul karmic, numărul soarelui și altele.

Cum funcționează numerologia?
Numerologii aplică reguli din matematică pentru a afla detalii despre viața unei persoane. Numerele variază de la 1 la 9, fiecare reprezentând câte o planetă și având particularitățile lui. Nu se iau în calcul numerele cu două cifre, în cazul lor aplicându-se calcule pentru a obține doar câte o cifră. De exemplu, dacă ești născut pe data de 24, se va aduna 2 cu 4, pentru a obține 6.
Chiar și literele conținute în numele tău sunt echivalente cu numere, care pot fi analizate de către specialiști: A=1, B=2, C=3 și așa mai departe. În cazul numerelor cu două cifre se vor aduna între ele, pentru a obține una singură.

Ce beneficii oferă numerologia?
Dacă ești curios, află că utilizarea numerologiei îți poate oferi mai multe beneficii:
·      Te poate ajuta să iei decizii mai bune – numerologia îți poate oferi informații despre oportunități care pot apărea în viața ta, te poate preveni în vederea unor decizii greșite pe care le-ai putea lua și te poate ghida pe un drum cât mai corect.
·      Te poate ajuta să îți îmbunătățești relațiile – fie că este vorba despre relații de tip romantic sau de prietenie, numerologia te poate ajuta să înțelegi conceptul de compatibilitate și punctul în care te situezi cu o anumită persoană. Totodată, poți afla ce așteptări să ai de la cineva și cum se comportă într-o relație, punctele tari și cele slabe.
·      Numărul destinului îți poate oferi scenarii, dintre care să îl alegi pe cel ideal, îți poate prezenta provocările cu care te poți confrunta, suișurile și coborâșurile.

Ce reprezintă fiecare număr în numerologie?
Discuțiile despre numerologie pot fi extrem de lungi, dar iată câteva dintre particularitățile fiecărui număr, conform acesteia:

  • 1 – acest număr este dominat de Soare și este asociat cu a fi orientat către a acționa. Nativii ghidați de acest număr sunt firi independente, au o gândire creativă, sunt responsabili și iubitori, fiind de încredere la locul de muncă. Totuși, pot deveni autoritari sau aroganți, nefiind deschiși la ideile celorlalți.
  • 2 – număr dominat de Lună, este benefic pentru cei născuți în zodia Rac. Acestea sunt persoane emotive, foarte organizate, iubesc schimbarea și sunt iertătoare. Au probleme cu încrederea de sine, pot fi prea sensibile și își pot pune piedici în relații.
  • 3 – număr dominat de planeta Jupiter, este răspunzător pentru indivizi plini de idealuri, care comunică ușor, orientați spre artă, muzică și creație. Aceștia atrag ușor oameni în jurul personalității lor, dar sunt puțin rupți de realitate și pot fi materialiști, punând adeseori plăcerea deasupra altor nevoi.
  • 4 – număr dominat de planeta Uranus, definește oamenii realiști, orientați către detalii. Aceștia sunt sinceri, muncitori și loiali. Totuși, pot fi rigizi și greu de tolerat, având un temperament coleric și un ego mult prea mare.
  • 5 – număr dominat de planeta Mercur, ajută nativii să fie deschiși către noi experiențe, să aibă curaj și să fie motivați. Totuși, aceștia nu se pot ține de un program, sunt impulsivi, acțiunile lor fiind greu de anticipat.
  • 6 – număr dominat de planeta Venus, definește oamenii cu un gust excelent pentru artă și modă. Aceștia au un suflet mare și vor fi mereu alături la nevoie. În același timp, acești indivizi nu se prea pricep să spună nu, sunt vulnerabili în fața intențiilor rele ale celorlalți și pot fi prea protectori.
  • 7 – număr dominat de Lună, este asociat cu oamenii cu un intelect superior și o minte sclipitoare. Aceștia pot fi religioși și spirituali de la vârste fragede și sunt foarte hotărâți să nu dea greș. Pot fi intimidanți și rigizi și pot părea îngâmfați.
  • 8 – număr dominat de planeta Saturn, aduce puncte forte puternice, precum o judecată corectă și calmitate, fiind asociat cu munca grea și onestă. Aceste persoane iubesc să fie lideri și nu prea reușesc să lucreze pentru alții. Sunt greu de impresionat și pot fi plictisitoare.
  • 9 – număr dominat de planeta Marte. Oamenii care au acest număr sunt foarte pasionați, onești și au o personalitate ușor de plăcut. Sunt energici și entuziaști, având o gândire analitică și precisă. Totuși, pot avea parte de multe dificultăți în viață, din cauza temperamentului agresiv și a naturii extremiste. Sunt critici și au o plăcere din a găsi defecte în ceilalți.

Tu ai aflat deja care este numărul tău, conform numerologiei? Dacă nu, rămâi alături de blogul nostru pentru a descoperi cât mai multe informații utile și interesante!

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult