Prima pagină » Ghid cum se obtine apa lunii

Ghid cum se obtine apa lunii

de contact@kristale.ro
11 minutes Citeste

Ghid cum se obtine apa lunii

Ghid cum se obtine apa lunii

   Luna misterioasă ne binecuvântează cu energia zeiței în fiecare seară. Folosim acea întinerire feminină pentru ritualurile lunii pline, îi purtăm energia echilibrată cu noi și îi lăsăm razele să lumineze chiar și cea mai întunecată dintre nopți, cu o strălucire moale. Dar știai că ți-ai putea îmbunătăți apa și cu energia ei? Așa este – lăsând apa obișnuita în lumina galben pal produce o apă încărcată cu lună suficient de puternică pentru a alunga energia proastă și pentru a da putere tuturor celor care o atinge.

Această apă lunii poate fi utilizată pentru băut, scăldat, stropit sau curățat o casă. Deci, dacă sunteți un fan al vibrației divine emise de lună, va trebui să adăugați acest lichid ceresc la colecția dvs. cât mai curând posibil.

Ghid cum se obtine apa lunii-sticla 

  Istoria apei lunii

  Apa lunii are o istorie îndelungată în vrăjitorie și vrăji. Una dintre cele mai vechi referințe la apa încărcată de lună provine dintr-o vrajă de dragoste din cartea din secolul al XIX-lea Fontaine’s Golden Wheel Dream-Book And Fortune-Teller. Cunoscuta pentru că a adăugat ultimele atingeri puternice cântărilor vrăjitoare, apa lunii nu este nimic nou.

  Luna influențează ritmurile lumii noastre. Controlează direct mareele oceanelor, afectează ploaia și zăpada și afectează viața marină. Noi, ca oameni, suntem compuși în mare parte din apă, așa că de ce nu ar avea luna controlul asupra noastră? Ideea aici este că puteti sa îmbuteliați acea esență și forța gravitațională într-o ceașcă de apă menajeră și să păstrați puterea eterică pentru dvs.!

  Cum se face apa lunii

Captarea esenței lunii este destul de simplă.

1. Alegeți un recipient. Poate fi un borcan, un ulcior de sticlă sau un pahar obișnuit de casă – orice aveți la îndemână -, dar sticla este cea mai bună opțiune, deoarece este robusta și ușor de pătruns de razele lunii.

2. Setează-ți intenția. Puteți să vă așezați mâna peste apă și să vă imaginați o lumină caldă și iubitoare care pătrunde în apă cu intenția dvs. sau puteți alege să plasați cristalele corespunzătoare în jurul vasului de apa. Cristalul va depinde de intenția dvs. – cum ar fi turmalina neagră pentru protecție maximă împotriva vibrațiilor proaste sau selenitul pentru a începe din nou cu energia lunii curățătoare.

3. Așezați-vă borcanul sub lumina lunii. Setarea recipientului în aer liber, direct acolo unde va atinge lumina lunii, este scenariul ideal. Dacă se prezice vreme turbulentă (ploaie, vânt sau zăpadă), asigurați-vă că aveți un capac pe recipient, astfel încât lucrurile nedorite (ganganii, murdărie, crenguțe) să nu contamineze apa.

Vești bune: la fel cum razele soarelui pot ajunge la piele într-o zi înnorată, lumina lunii vă poate stimula apa, indiferent de vreme! Ploaie sau strălucire, încercați să scoateți recipientul în aer liber. Dar nu vă faceți griji dacă acest lucru nu este posibil – sau dacă utilizați un cristal care nu ar trebui să fie scufundat în apă – setarea borcanului la un pervaz este perfect.

4. Ridică-ți apa lunii a doua zi! În mod ideal, o puteti lua înainte de răsăritul soarelui pentru a vă asigura că apa este plină de energie pură a lunii, dar nu vă faceți griji dacă ați apucat să amânați acest lucru. Veți avea în continuare un nou lichid magic de folosit!

Ghid cum se obtine apa lunii-fazele lunii

Când se colectează apa lunară

Când spunem „apă de lună” ne referim la orice lună! Spre deosebire de un ritual lunar sau de piatră de lună, care are o gamă largă de beneficii în funcție de intenție, piatra sau faza lunii, apa lunii  poate fi colectată în orice moment al lunii.

Dacă decideți să stabiliți o intenție cu apa lunii, puteți alege o fază lunară specifică pentru a crește ante-ul.

Apă de lună nouă: colectați apa cu această fază de lună proaspătă atunci când căutați energie nouă, revitalizare, curățarea vibrațiilor sau când stabiliți intenții pentru luna următoare.

Primul trimestru lunar: Din punct de vedere istoric, de data aceasta a fost folosit pentru vrăji de fertilitate.

Luna in crestere: Încercați colecția de apa lunii pe măsură ce luna se umflă; această etapă reprezintă creșterea, planurile de viitor și luarea de măsuri.

Apă de lună plină: folosiți cea mai largă lună pentru a vă aduce putere și succes. Stabiliți intenții pentru stabilirea obiectivelor în următoarele 30 de zile viitoare și pentru încărcarea cristalelor și a obiectelor de lună plină.

Luna în scădere: această lună în scădere reprezintă reînnoirea, eliberând energie proastă care nu vă mai servește; încercați să colectați apă pe măsură ce luna dispare pentru a alunga vibrațiile proaste.

Singura dată când nu v-ați dori cu adevărat să colectați apa lunii este în timpul unei eclipse. O eclipsă aruncă umbre și dezvăluie ce se ascunde în spate, care este o energie care nu vă va servi.

Ghid cum se obtine apa lunii-sticle cu apa 

  Rugăciunea apei lunii

  Apa lunii nu are nevoie de atât de mult, cum ar fi un ritual lunar sau un altar lunar. Puteți lăsa pur și simplu vasul de apă pentru a absorbi lumina lunii peste noapte și a vă bucura de ea după cum doriți până dimineața! Așa cum am menționat, o setare rapidă a intenției înainte de a face o ofertă adiacentă la apă pentru seară poate fi destul de utilă.

Pe măsură ce apa leagă toată viața, mulți oameni se bucură să se adune sub o lună strălucitoare pentru un cerc de rugăciune pentru a colecta apa lunii. Pentru un ritual de grup, unirea la lună plină ar fi cea mai utilă. Echipa de la The Witches Box recomandă următoarea descântec: „Luna mamă, strălucește-ți lumina, îmbracă această apă, pe tot parcursul nopții”.

   Rețetă de apă lunară

   Presupunând că ați folosit doar apă distilată sau purificată în vasul lunar, vă puteți bucura imediat de apa lunii! Încercați să preparați o ceașcă energizanta de ceai în dimineața în care o colectați sau adăugați o stropire băuturilor dvs. ori de câte ori aveți nevoie de un impuls cosmic.

Dacă aveți o sticlă de apă din cristal, adăugați apa lunii, felii proaspete de lămâie, planta preferată și bucurați-vă!

   Alte utilizări ale apei lunii

   Desigur, lichidul tău lunar este bun pentru mult mai mult decât ingerare. Mai jos sunt câteva idei grozave pentru a vă folosi binecuvântata apa lunii.

   Curățați-vă cristalele: pur și simplu așezați-vă cristalele în depozitul de apă pentru a vă curăța cristalele de orice intenții eclectice și energii care s-ar fi putut acumula. Apa și lumina lunii sunt ambele metode pentru curățarea cristalelor, așa că acum veți avea un instrument puternic dublu pentru a le șterge. Asigurați-vă că este un cristal care poate fi scufundat în apă, altfel veți dori o altă metodă de curățare.

   Îmbunătățește-ți manifestarea: așează-ți paharul sau apa lunii pe altarul cu cristale sau pe rețeaua de cristal. Adăugarea apei va aduce energie zumzătoare spațiului vostru sacru, amplificând intențiile și manifestările pe care le aduceți în timpul ritualului vostru.

Uda-ți plantele: folosește energia puternică din apa lunii pentru a-ți revitaliza și hrăni plantele. Udă-le ca de obicei și urmărește-le primind viață.

Difuzați-o: adăugați apa lunii la difuzorul de ulei esențial și lăsați apa de curățare să vă îmbunătățească călătoria de aromoterapie în jurul vostru.

Adăugați-o la o baie: un favorit al fanilor, încercați să adăugați un pahar de apă lunară în baie pentru o curățare puternică. Pentru o îmbibare perfectă, adăugați cristalul preferat pentru apă și câteva picături de uleiuri esențiale și bucurați-vă de noul dvs. ritual de auto-îngrijire.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult