Prima pagină » Cum sa te folosesti de propriile energii pentru a atrage ceea ce iti doresti in viata ta

Cum sa te folosesti de propriile energii pentru a atrage ceea ce iti doresti in viata ta

de contact@kristale.ro
5 minutes Citeste

Cum să te folosești de propriile energii pentru a atrage ceea ce îți dorești în viața ta

Cum să te folosești de propriile energii pentru a atrage ceea ce îți dorești în viața ta

Dacă ți se întâmplă să atragi de partea ta doar energii negative, află că poți întoarce situația în favoarea ta, folosindu-te de propriile energii. Nu este ușor, dar, cu mult exercițiu vei putea dezvolta o abilitate foarte utilă de a convinge Universul să îți ofere tot ceea ce are mai bun. Haide să afli cum!
 
Folosește-te de afirmațiile pozitive
Este important să înțelegi modul în care acționează puterea atracției, pentru a putea observa toate suișurile și coborâșurile din viața ta. Doar așa îți vei putea da seama cu adevărat ce anume îți lipsește. Apoi te vei putea folosi de afirmații pozitive pentru a obține ceea ce ai nevoie. Elimină gândurile negative și focusează-te doar pe procesul pe care trebuie să îl urmezi pentru a ajunge unde îți dorești. Folosește afirmații precum „Voi obține acel loc de muncă!”, pentru a manifesta energii pozitive și a le atrage.
 
Cum să te folosești de propriile energii pentru a atrage ceea ce îți dorești în viața ta1Notează într-un jurnal
De cât timp nu ai mai scris într-un jurnal? Poate că acum ar fi ocazia perfectă pentru a începe să o faci. Această activitate poate fi ideală pentru procesul de introspecție pe care să îl ai din când în când. Creează liste cu ceea ce îți dorești și liste cu ceea ce ai nevoie, apoi transformă-le pe fiecare în afirmații pozitive. Adaugă desene, imagini și orice simți că te-ar ajuta să îți vizualizezi mai bine aspirațiile.
 
Nu uita să verifici din când în când jurnalul, pentru a avea în vedere starea în care se află listele tale. Odată ce dorințele sau necesitățile se împlinesc, nu uita să le bifezi.
 
Oferă energie pentru a primi înapoi
Nu trebuie să te simți obligat să oferi ceva, doar pentru a primi înapoi. Universul știe mai bine de atât. De aceea, ideea de a oferi nu înseamnă să iei din partea ta, ci să manifești energie pozitivă pentru a fi recompensat cu aceeași monedă.
 
Gândește-te că Universul funcționează precum un ecou al acțiunilor și gândurilor tale. Astfel, dacă ești o persoană pozitivă, care acționează într-un mod similar, înseamnă că ai înțeles ceea ce înseamnă să oferi cu adevărat și ești pe drumul înspre a face o schimbare în lume.
 
Fă diferența între „știu” și „cred”
Probabil că ți s-a spus de când erai mic că trebuie să te comporți și să gândești într-un anumit fel. Totuși, unde se află personalitatea ta în spatele acestor tuturor reguli? Pentru a reuși să atragi energiile pozitive de partea ta poți începe prin a înlocui „Cred că sunt o persoană de succes!” cu „Știu că sunt o persoană de succes!”, deoarece energia atracției provine din lucrurile pe care le știi, nu pe care le crezi.
 
Totodată, trebuie să diferențiezi „Sunt” de „Voi fi”. Atunci când manifești dorințe pentru viitor, Universul le va trata ca atare și va depărta momentul îndeplinirii lor. Chiar dacă nu este vorba de un plan care să se concretizeze în viitorul apropiat, setează-ți în minte faptul că acel lucru se întâmplă în prezent și vei reuși să îl transformi în realitate.
 
Începe cu pași mici
Nu ai cum să înțelegi peste noaptea tot ce trebuie să cunoști despre spiritualitate, energii și Univers. Totuși, trebuie să ai încredere în forțele proprii și să fii conștient că ești capabil de a deveni cea mai bună versiune a ta. Privește-o ca pe o competiție cu tine, dar una în care ai doar de câștigat.
 
Începe cu afirmații simple, care să te ajute să înțelegi întreg procesul mai ușor. De exemplu, gândește-te la o persoană dragă, cu care nu ai mai luat legătura de mult și manifestă această dorință de a comunica cu aceasta. Vei observa că în scurt timp Universul va face ca voi doi să vă conectați.

Energiile pozitive se află peste tot în jurul tău. Trebuie doar să înveți să te folosești de propriile energii pentru a le atrage de partea ta!

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult