Prima pagină » Cum sa folosesti condimentele pentru a atrage prosperitatea in casa

Cum sa folosesti condimentele pentru a atrage prosperitatea in casa

de contact@kristale.ro
5 minutes Citeste

Cum să folosești condimentele pentru a atrage prosperitatea în casă

Cum să folosești condimentele pentru a atrage prosperitatea în casă

Te confrunți cu probleme financiare în ultima vreme sau te afli în căutarea unui job nou? Dacă simți că faci tot ce îți stă în putință pentru a obține ce îți dorești, dar fără rezultate concrete, înseamnă că ai nevoie de tot ajutorul pe care îl poți primi. Dacă vrei să atragi prosperitatea și bunăstarea în viața ta, iată cum să o faci, cu ajutorul condimentelor.

Scorțișoară

Astrologii sunt de părere că scorțișoara poate atrage prosperitatea și poate ține la distanță energiile și vibrațiile negative. O poți utiliza în combinație cu alte condimente, cum ar fi sarea de bucătărie.

Pune sare și scorțișoară în două boluri separate, apoi presară condimentele în fiecare colț al casei, în special în dormitor și în camera de zi. Dacă ai la îndemână ulei de scorțișoară pune câte un strop în geantă sau în portofel, pentru a atrage banii în viața ta.

Un alt truc util este să sufli pudră de scorțișoară din exterior înspre interiorul casei tale. Specialiștii susțin că această practică aduce prosperitate, scorțișoara fiind plină de energie pozitivă.

Busuioc

Busuiocul este utilizat în toate variațiile sale în diferite tradiții spirituale, în hinduism. Este adesea asociat cu planeta Marte și elementele focului, putând atrage bunăstarea, prosperitatea, armonia, dragostea și banii.

Se crede că te poți bucura de toate beneficiile pe care busuiocul le are de oferit dacă păstrezi o plantă de busuioc în locuința ta. Îl poți adăuga și proaspăt sau uscat în diverse preparate, precum pizza, paste sau salate.

Cum să folosești condimentele pentru a atrage prosperitatea în casă1

Dafin

Tu știai că poți atrage o oportunitate pentru un nou loc de muncă, o nouă mașină sau o persoană iubită în viața ta, cu ajutorul unei frunze de dafin? Pentru început trebuie să decizi ce anume îți dorești cu adevărat.

Mai apoi la o frunză de dafin și scrie pe ea dorința ta, cu ajutorul unui pix. Folosește cuvinte pozitive, precum „eu am” sau „eu sunt”, în loc de „eu vreau”. De exemplu poți scrie „Eu sunt iubit”, în loc de „Eu vreau să fiu iubit”.

Așază-te și vizualizează înspre viitorul tău, atunci când dorința ți s-a împlinit. După ce te afli într-un loc fericit, cu gândurile tale, ia frunza de dafin cu o pensetă și ține-o deasupra unei flăcări de lumânare sau brichetă. După ce se aprinde, mut-o deasupra unui bol, pentru a nu împrăștia cenușa. La final lasă cenușa să fie purtată de vânt sau îngroap-o în pământ.

Menta

Menta este o plantă perenă cu frunze frumos aromate. Este adesea utilizată în medicină sau în gastronomie, pentru proprietățile sale. Aceasta este și ușor de cultivat și păstrat în locuință, pentru a atrage bunăstarea în viața ta și poate fi deseori regăsită în vrăjile pentru prosperitate. Cu prospețimea sa menta are puterea de a spori oportunitățile și de a atrage banii. Așază câteva frunze de mentă în portofel pentru a beneficia de toate aspectele pozitive.

Lemongrass

Lemongrass este o plantă minune, care este utilizată atât în bucătărie, cât și în aromaterapie, datorită uleiurilor esențiale care pot fi obținute din ea. Această plantă este extrem de benefică în lupta împotriva anxietății, depresiei și pentru a trata orice fel de durere. Totodată are un rol benefic în atragerea prosperității și a banilor în viața celui care o folosește. O poți adăuga în ceaiuri, în feluri de mâncare sau poți utiliza uleiul esențial în aromaterapie.

Condimentele sunt minunate, atât pentru gustul pe care îl oferă mâncării, cât și pentru abilitatea de a atrage bunăstarea și prosperitatea în viața ta.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult