Prima pagină » Comunicarea la nivel energetic

Comunicarea la nivel energetic

de contact@kristale.ro
6 minutes Citeste

Comunicarea la nivel energetic

Comunicarea la nivel energetic

   Exista o foarte cunoscuta expresie care spune ca in natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga ci totul se transforma iar asta ne poate arata ca toti suntem conectat cu natura intr-un fel sau in altul si toti ne vom intoare intr-o forma sau alta in aceasta natura. Legat de aceasta afirmatie putem sa spunem ca si modul in care ne relationam cu ceea ce se intampla in jurul nostru poate sa fie diferit si poate fi privit din mai multe directii. Relationarea, fie ca este vorba despre cea cu alte persoane sau alte vietati, era considerata ca fiind bazata pe comunicarea verbala, comunicarea non-nonverbala sau fizica, comunicarea paraverbala. Pe langa aceste moduri de relationare si comunicare mai exista insa inca doua elemente asupra carora se poate analiza modul de realtionare, fiind vorba despre comunicarea emotionala dar si cea energetica.

   Comunicarea verbala este cea mai evidenta cand vine vorba despre cele  cinci nivele ale comunicarii si poate fi etichetata ca pronuntarea cuvantului potrivit la momentul potrivit insa nu este si cea care transmite cele mai multe informatii. Comunicarea nonverbala sau fizica este modalitatea prin care sunt transmise cele mai multe informatii si asta pentru ca anumite gesturi sau pozitia corpului pot sa arate si ceea ce vorbitorul poate vrea sa ascunda. Pentru categoria paraverbala procentul este cuprins intre cele doua categorii mentionate deja si asta pentru ca tonul vorbirii, intonatia sunt si ele importante pentru a intelege in totalitate mesajul transmis.

Comunicarea la nivel energetic   Analiza comunicarii emotionale si energetice este realtiv noua si chiar daca unele persoane nu sunt de acord cu aceste categorii este destul de evident ca starea emotionala, starea de spirit sau de energie si vibratie interioara influenteaza vorbitorul. Starea emotionala se poate manifesta prin agitatie, prin suparare si poate uneori prin exprimarea unor cuvinte pe care nu le analizam sau spus altfel vorbit la nervi sau ceea ce spunem noi este perceput de eronat de o persoana care se afla intr-o astfel de stare.

   Comunicarea energetica presupune un nivel de interactiune intre interlocutori care sa permita cunoasterea nivelului de energie al celuilalt precum si daca starea sa interioara este influentata de o vibratie pozitiva sau negativa. Daca pentru comunicarea verbala, nonverbala sau paraverbala putem avea o oarecare pregatire astfel incat sa fie sincronizate si controlate pentru a transmite doar ceea ce vrem si nu neaparat ceea ce simtim, comunicarea energetica nu este asa usor de controlat. Ce poate fi constatat in cazul acestui ultim stil de comunicare este faptul ca poate fi foarte usor pentru cei care sunt empatici, cei care au un simt al compasiunii sau care nu se pun pe ei insasi pe o pozitie dominanta.

   Pentru o eficienta sporita trebuie insa sa constientizati energia din care sunt alcatuite corpurile noastre si sa incercati sa ascultati un mesaj cu tot corpul, nu doar cu urechile sau cu ochii, trebuie sa simtiti energia pe care o alta persoana o emana. Corpul nostru este energie iar asta il poate face sa emane energie la randul sau sa receptioneze din energia persoanei care vorbeste cu voi. Printr-o ascultare completa puteti sa asezati comunicarea verbala, nonverbala, paraverbala sau emotionala intr-un puzzle care va compune mesajul complet ce trebuie transmis sau inteles. Putem considera nivelul comunicarii energetice ca un mecanism de decodificare a informatiei si fara de care nu veti intelege decat un anumit procent din ceea ce se doreste a fi transmis.

   Foarte multe persoane simt ca o stare de agitatie interioara, o crestere a nivelului de stres si tensiune atunci cand intra intr-o zona dominata de energie negativa si la fel se poate intampla si cand se intalneste o persoana care simte ceva si incearca sa transmita altceva. Acest simt al adevarului sau al realitatii a fost numit de anumite persoane telepatie insa in acelasi timp poate sa fie doar o simpla comunicare energetica intre doua persoane. Pentru ca aceasta sa aiba loc insa fara interferente sau pentru a comunica intr-un mod clar si concis trebuie o minte curata, linistita si trebuie ca totul sa fie lasat sa se manifeste fara limitari sau constrangeri.
 
   Cea mai simpla explicatie sau cel mai bun exemplu pentru aceste moduri de comunicare sunt intre mama si bebelusul din pantec intrucat acolo nu exista nici unul dintre modurile de comunicare consacrate, chiar daca de la o anumita perioada fatul poate sa reactioneze la sunetele din exterior. Ganditi-va si la momentul in care un nou-nascut este adus si pus la pieptul mamei lui iar starea sa de agitatie dispare, plansul inceteaza iar pulsul si celelalte functii ale organismului se normalizeaza. Aceasta comunicare poate fi in ambele directii, iar starea mamei poate sa se inbunatateasca mult mai rapid dupa nastere cu bebelusul alaturi si cu o cuminicare stransa cu acesta.

  Nu trebuie ca ceea ce nu poate fi exprimat sa fie respins si asta trebuie aplicat si aici, doar pentru ca nu putem explica de ce stand langa anumite persoane ne simtim epuizati sau stand langa altele ne simtim revigiorati trebuie sa consideram ca totul fiind fara sens si importanta. Comunicarea la nivel energetic este prezenta si trebuie acceptata asa cum este chiar daca in creierul nostru se formeaza ganduri care vor sa explice tot ce se intampla sau sa controleze totul ce este in jurul nostru. Chiar daca exista o anumita intermediere intre creier si ceea ce vedem sau simtim pe baza informatiilor primite prin educatie sau prin mijloace de comunicare in masa, este esential este ca sursele de energie sa fie puternice, pozitive si inocente. Dupa o oarecare relationare aceste energii pot sa se sincronizeze iar acela este momentul in care doua persoane pot spune ca se afla la un cu totul alt nivel de comunicare fie ca este denumita telepatie sau este considerata doar o simpla comunicare energetica.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult