Prima pagină » Cele mai potrivite uleiuri esentiale pentru o casa parfumata

Cele mai potrivite uleiuri esentiale pentru o casa parfumata

de contact@kristale.ro
4 minutes Citeste

Cele mai potrivite uleiuri esențiale pentru o casă parfumată

Cele mai potrivite uleiuri esențiale pentru o casă parfumată

Dacă ești iubitor al mirosurilor plăcute și ai făcut o pasiune din a avea o locuință frumos mirositoare, ai ajuns în locul potrivit. Din nefericire, odorizanții sau parfumurile din comerț conțin o listă lungă de ingrediente periculoase, care îți pot pune în pericol sănătatea ta și pe cea a celor dragi. Dacă ești în căutarea unei alternative prietenoase cu bugetul, dar și cu mediul înconjurător, iată câteva exemple de uleiuri esențiale naturale ideale.
 
Uleiul esențial de lavandă

Mirosul de lavandă este unul puternic, dar relaxant, care te poate ajuta să te destinzi după o zi obositoare sau te poate ajuta să te concentrezi în timp ce realizezi o sarcină care necesită multă atenție. Uleiul esențial de lavandă este obținut din florile plantei cu același nume. Nu doar că parfumul este unul inconfundabil, extrem de plăcut, dar acționează și ca un repelent eficient împotriva insectelor.
 
Uleiul esențial de lămâie
Unul dintre cele mai îndrăgite uleiuri esențiale din lume este fără doar și poate uleiul esențial de lămâie, datorită parfumului fresh și proaspăt de coajă de lămâie veritabilă. Studiile au demonstrat faptul că această substanță are un efect benefic asupra stării tale de spirit, în special atunci când ești obosit, stresat sau chiar epuizat.
 Uleiul esențial de lămâie difuzat într-o încăpere va acoperi și chiar înlătura mirosurile neplăcute, cum ar fi mirosul de fum de țigară. Îți recomandăm cu căldură să îl utilizezi pentru a avea întotdeauna un miros proaspăt și parfumat în locuință.
 
Uleiul esențial de scorțișoară
Dacă îți plac aromele puternice, îți recomandăm să încerci uleiul esențial de scorțișoară pentru a-ți face locuința să miroasă incredibil. Acest ulei este extras din batoanele de scorțișoară, adică din scoarța arborelui veșnic verde, cu denumirea de scorțișor.
 Utilizat în aromaterapie și pentru parfumarea unor încăperi acest ulei va răspândi un miros incredibil de prăjituri proaspăt coapte și te va transporta într-o atmosferă de sărbătoare.

Cele mai potrivite uleiuri esențiale pentru o casă parfumată 1
 
Uleiul esențial de mentă
Pentru persoanele care preferă mirosurile ceva mai puțin grele, recomandăm uleiul esențial de mentă. Acest miros te poate revigora și îți poate restaura nivelul de energie, chiar și atunci când ești foarte obosit, deoarece creierul tău îl va asocia cu mirosul proaspăt de pastă de dinți pe care îl simți în fiecare dimineață. Folosește uleiul esențial de mentă pentru a face fiecare încăpere să aibă o aromă naturală, inconfundabilă.
 
Uleiul esențial de eucalipt
Nu putem omite de pe această listă uleiul esențial de eucalipt. Cu siguranță i-ai simțit deja mirosul în amintiri, deoarece este unul puternic, greu de confundat. Această aromă este adesea utilizată în produsele de curățenie sau în cele de îngrijire personală, precum săpunuri sau detergenți. Aceasta este o alegere ideală pentru împrospătarea mirosului dintr-o locuință, în special pentru persoanele care preferă parfumurile fresh, mentolate.
Cele mai potrivite uleiuri esențiale pentru o casă parfumată 2 


Uleiul esențial de ylang-ylang
Punem pe lista noastră și un miros floral, intens și extrem de plăcut. Uleiul esențial de ylang-ylang este recunoscut pentru aroma sa florală puternică, care te poate ajuta să menții o atitudine pozitivă în fiecare zi. Acest ulei esențial este cunoscut ca fiind un tonic natural, care ajută la calmarea corpului și a minții, oferindu-ți încredere în sine și pace interioară.
 
Uleiul esențial de geranium
Uleiul esențial de geranium este unul cu un miros floral, dulce și greu, care nu este plăcut de toată lumea, dar care poate fi iubit de către majoritatea celor care preferă o aromă foarte puternică. Acesta are un parfum asemănător cu al trandafirului, care ajută la eliminarea stresului și stărilor de anxietate.
 
Uleiurile esențiale sunt ideale pentru împrospătarea mirosurilor din locuință și pentru parfumarea încăperilor. Le poți utiliza cu încredere, fiind o alternativă naturală a odorizanților din comerț.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult