Prima pagină » Cele mai importante practici spirituale pentru a ne dezvolta abilitatile psihice si intuitive

Cele mai importante practici spirituale pentru a ne dezvolta abilitatile psihice si intuitive

de contact@kristale.ro
8 minutes Citeste

Cele mai importante practici spirituale pentru a ne dezvolta abilitatile psihice si intuitive

Cele mai importante practici spirituale pentru a ne dezvolta abilitatile psihice si intuitive

Cred ca fiecare dintre noi la un moment dat a fost cel putin interesat despre limitele pe care le are psihicul uman sau despre ceea ce am putea sa facem cu noi insine. Pentru cei care sunt pasionati de unele filme aceste intrebari poate au avut loc si pe fondul unor personaje care puteau sa prezica viitorul sau care puteau sa vada ce se intampla in alta parte a lumii. Aceste abilitati psihice sau intuitive sunt de asemenea si asociate cu capacitatea de a percepe informatii care sunt dincolo de ceea ce este detectabil prin simturile obisnuite sau prin ratiunea contienta.
 
Lista abilitatilor poate fi destul de mare insa putem sa ne limitam la cele mai populare sau cele mai intalnite si intre care avem:
Cele mai importante practici spirituale pentru a ne dezvolta abilitatile psihice si intuitive11.    Clarviziunea – capacitatea de apercepe informatii despre o persoana, un obiect sau un eveniment prin intermediul viziunilor mentale sau a viziunilor interioare.
2.    Telepatia – capacitatea de a comunica cu alte persoane prin intermediul gandurilor sau a sentimentelor.
3.    Precognitie – capacitatea de a percepe evenimente sau informatii despre viitor.
4.    Retrocognitie – capacitatea de a percepe evenimente sau informatii despre trecut.
5.    Empatia – capacitatea de a simti si de a intelege emotiile si starile interioare ale altor persoane.
6.    Intuitia – capacitatea de a cunoaste sau de a intelege ceva fara a fi necesar sa se foloseasca de ratiunea constienta sau de experienta.
7.    Premonitia – capacitatea de a percepe evenimente sau situatii care vor avea loc in viitor.
8.    Telekinezie – capacitatea de a muta obiecte prin puterea mintii.
9.    Claraudienta – capacitatea de a auzi sunete sau voci care nu sunt detectabile prin mijloace obisnuite.
10.    Psihicul medical – capacitatea de a percepe informatii despre sanatatea unei persoane prin intermediul intuitiei sau a altor mijloace psihice.
11.    Mediumnitate – capacitatea de a comunica cu spiritele celor care au trecut la cele vesnice.
12.    Psiball – capacitatea de a crea o sfera de energie psihicasi de a o manipula prin puterea mintii.
13.    Remote viewing – capacitatea de a percepe informatii despre un obiect sau un loc care se afla la distanta.
14.    Bilocatia – capacitatea de a fi prezent in doua locuri diferite in acelasi timp.
Fiecare dintre aceste abilitati psihice si intuitive poate fi detinuta de o persoana fara ca ea sa stie sau poate la un nivel care nu o face constienta de abilitatile pe care le detine insa exista modalitati prin care acestea pot fi dezvoltate. Atingerea unui nivel inalt al acestor capacitati poate fi la fel ca si in cazul altor performante fiind necesar un antrenament si o pregatire. Cele mai importante practici spirituale prin care abilitatile psihice si intuitive se pot dezvolta sunt:


Meditatia – meditatia poate ajuta la dezvoltarea abilitatilor psihice si intuitive prin calmarea mintii si reducerea zgomotului mental. Prin meditatie, poti ajunge la un nivel de constiinta mai profund si poti incepe sa-ti dezvolti capacitatea de a percepe informatii din surse non-rationale. Meditatia poate fi folosita pentru a-ti imbunatati concentrarea, intuitia si claritatea mentala.
Yoga – practicarea yoga poate ajuta la dezvoltarea abilitatilor psihice si intuitive prin conectarea cu corpul si cu energia interioara. Prin pozitiile yoga si exercitiile de respiratie, poti ajunge la un nivel de relaxare si de claritate mentala, ceea ce poate ajuta la dezvoltarea intuitiei si a capacitatii de a simti si percepe energia din jurul tau.
Lucrul cu cristale – cristalele si pietrele pretioase pot fi folosite pentru a ajuta la echilibrarea si armonizarea energiei interioare. Prin purtarea unui cristal sau prin meditatia cu ajutorul lor, poti ajunge la o stare de pace interioarasi de liniste mentala, ceea ce poate ajuta la dezvoltarea intuitiei si a capacitatii de a simti si percepe energia din jurul tau.
Terapia prin arta – terapia prin arta poate fi folosita pentru a ajuta la exprimarea emotiilor si a dezvoltarii auto-cunoasterii si creativitatii. Prin exprimarea creativa, poti ajunge la un nivel mai profund de constientizare si de conectare cu sinele interior, ceea ce poate ajuta la dezvoltarea abilitatilor psihice si intuitive.
Cele mai importante practici spirituale pentru a ne dezvolta abilitatile psihice si intuitive2Vizualizarea – vizualizarea este o tehnica prin care oamenii isi imagineazasi isi creeazain mintea lor o realitate sau un viitor dorit. Aceasta practica poate ajuta la dezvoltarea capacitatii de a simti si percepe energia din jurul tau si poate ajuta la dezvoltarea intuitiei si a claritatii mentale.
Terapia prin sunet – terapia prin sunet implica utilizarea sunetelor pentru a ajuta la echilibrarea energiei interioare si a sistemului nervos. Sunetele pot ajuta la reducerea stresului si la imbunatatirea calitatii somnului, ceea ce poate ajuta la dezvoltarea capacitatii de a simti si percepe energia din jurul tau.
Lucrul cu chakrele – chakrele sunt centrii de energie in corpul uman si pot fi utilizate pentru a ajuta la echilibrarea si curatarea energiei interioare. Prin lucrul cu chakrele, poti ajunge la un nivel mai profund de constientizare si de conectare cu energia universala, ceea ce poate ajuta la dezvoltarea abilitatilor psihice si intuitive.
Terapia prin miscare – terapia prin miscare implica utilizarea miscarii pentru a ajuta la reducerea stresului si la imbunatatirea starii de spirit. Exercitiile fizice regulate pot ajuta la cresterea nivelului de energie si la imbunatatirea conexiunii dintre corp si minte, ceea ce poate ajuta la dezvoltarea abilitatilor psihice si intuitive.
Consultarea oracolelor – consultarea oracolelor implica utilizarea unor instrumente precum carti de tarot sau cristale pentru a ajuta la obtinerea de insights sau a unor informatii non-rationale. Prin aceasta tehnica, poti ajunge la o mai mare intelegere a proceselor interioare si a energiilor din jurul tau, ceea ce poate ajuta la dezvoltarea abilitatilor psihice si intuitive.
Lucrul cu visele – visele pot fi utilizate pentru a ajuta la dezvoltarea abilitatilor psihice si intuitive. Prin inceperea unui jurnal de vise si prin reflectarea asupra semnificatiei lor, poti ajunge la o mai mare intelegere a proceselor interioare si a energiilor din jurul tau.
Rugaciunea – Rugaciunea este o forma de comunicare cu divinitatea sau cu energia universala. Oamenii folosesc rugaciunea pentru a cere ghidare, protectie si vindecare spiritual insa poate fi folosita si pentru atingerea unui nivel ridicat de constientizare a ceea ce se intampla in jur si la cum energia poate fi folosita pentru a atinge un nivel ridicat al capacitatilor psihice.
Tai Chi – Tai Chi este o practica chineza veche care implica miscari lente si ritmice, controlul respiratiei si concentrarea mintii. Aceasta practica este adesea folosita pentru a imbunatati sanatatea si a promova linistea interioaraceeace poate duce la imbunatatirea intuitiei.
Lectura cartilor spirituale – Lectura cartilor spirituale, cum ar fi Biblia, Coranul, Bhagavad Gita sau alte texte sacre, poate oferi ghidare si inspiratie pentru cautatorii spirituali. Aceste texte pot oferi o perspectiva diferita asupra vietii si pot ajuta la dezvoltarea intelegerii de sine si a constiintei insa poate ajuta si la intelegerea mai in amanunt a tehnicilor pe care le folositi sau cum puteti anumite niveluri de evolutie spirituala.
Practicarea recunostintei – Practicarea recunostintei implica recunoasterea si aprecierea lucrurilor bune din viata. Aceasta practica poate ajuta la dezvoltarea unei atitudini pozitive si la imbunatatirea starii mentale si emotionale care ulterior va poate ajuta sa dezvoltati psihicul medical, empatia dar si intuitia.
Practicile spirituale pot functiona diferit pentru fiecare persoana, insa un element este comun pentru toti iar asta se refera la mentinerea unei minti deschise in cee ace priveste posibilitatile si modul in care lucrurile se desfasoara in mediul spiritual.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult