Prima pagină » 2023, Anul iepurelui de apa

2023, Anul iepurelui de apa

de contact@kristale.ro
26 minutes Citeste

2023, anul iepurelui de apa

2023, Anul iepurelui de apa

      Care este data Anului Nou Lunar 2023?
   Ziua de Anul Nou Chinezesc din 2023 este 22 ianuarie. Conform horoscopului chinezesc 2023, Iepurele este animalul zodiacal care guvernează din ziua Anului Nou Lunar 2023 și pe parcursul întregului an lunar chinezesc, care se încheie pe 9 februarie 2024. Elementul de apă în forma sa Yin este principala sursă de energie din calendarul chinezesc pe tot parcursul anului 2023.
Anul Iepurelui de apă 2023 urmează Anului Tigrului de apă 2022. În urma unui an agitat și plin de energie, cele 12 zodii chinezești pot profita de o perioada mai odihnitoare pentru a face un bilanț al obiectivelor lor de viață.

    Anul 2023 este anul Iepurelui de apă, iar acestea sunt culorile considerate a fi norocoase în acest an:

   Alb, albastru, verde și negru. De asemenea, combinația acestor culori cu galben sau bej este de bun augur.

   Culoarea este una dintre cele mai simple metode de a schimba energia din casa sau de la birou și de a crea un bun Feng Shui. Fiecare culoare este o expresie a unuia dintre cele cinci elemente Feng Shui: foc, pământ, metal, apă și lemn. Aceste elemente sunt utilizate în anumite zone, în funcție de Feng Shui, de harta energetică spațială sau de Bagua.

   În afară de culori, elementul de apă aduce pace și abundență. Elementul va aduce o energie răcoritoare de calm, ușurință, puritate și prospețime. Elementul de apă este, de asemenea, un simbol antic al abundenței, un puternic remediu Feng Shui pentru atragerea bogăției. Apa este asociată cu înțelepciunea, viața socială și cariera. Acest element ne ajută să ne conectăm cu ceilalți și de asemenea, și ne poate aprofunda perceptivitatea, înțelegerea și intuiția.

   Culorile utilizate în îmbrăcăminte și decor pentru casă vă vor ajuta să vă creșteți conexiunile sociale sau să vă îmbunătățiți intuiţia. Culorile elementelor de apă sunt negre și albastre. Deși astfel de culori întunecate ar putea fi copleșitoare în unele zone, ele pot fi, de asemenea, frumoase și de impact dacă sunt utilizate in spații mici (un perete, o canapea, rame, tablouri, perne).

Culorile norocoase ale anului Iepure 2023 și simbolismul lor în cultura chineză

TurmalinaNegru

    În Feng Shui, negrul este asociat cu o energie misterioasă, puternică și de protecție care aduce stabilitate și definește spațiul, oferindu -i adâncime. Este un Yin, o culoare feminină, pasivă, care se potrivește cel mai bine în direcția nordică, asociată cu elementul de apa.

    Poate fi folosit și în est și sud -est, două zone corespunzătoare elementului de lemn. Negrul nu este recomandat în sud, zona asociata cu elementul de foc și trebuie utilizat moderat în dormitorul pentru copii, bucătărie și in zona de intrare a casei. Negrul poate fi folosit fie pentru mobilier, fie pentru diverse accesorii, cum ar fi rame foto sau rame cu oglinzi.

Obelisc Cuart Turmalinat

  Piatra neagră norocoasă pentru 2023 este Turmalina.

    Cea mai puternică piatră norocoasă, Cuartul Turmalinat, este un cristal de rocă care prezintă incluziuni delicate de Turmalină neagră. Combinația de Cuarț și Turmalină creează proprietăți puternice, motiv pentru care această bijuterie este o piatră extrem de norocoasă. Ca toate celelalte pietre norocoase, Cuarțul de acest fel trebuie reîncărcat folosind lumina naturală. Dar îl puteți purifica și în apă demineralizată.

 

Albastru

 Acvamarin  Albastrul corespunde cerului senin, fiind conectat cu apa curată și vindecătoare. Tonurile de albastru stralucitor exprimă armonia și compasiunea, în timp ce nuanțele albastre închise înrădăcinează atmosfera cu calm si liniștite.

   Albastrul este recomandat în zona de est a casei sau a biroului (sănătate și familie) și sud-est (prosperitate și bogăție) pentru că se amestecă foarte bine cu elementul de lemn.

   Albastrul închis este îmbunătățit atunci când este utilizat cu alte culori în sud, nord-vest și vest și individual în nord, est și sud-est. Nuanțele albastre sunt binevenite în dormitor – pentru un somn mai odihnitor si în sufragerie – dacă aveți o familie mare și agitată. În Feng Shui, cele mai bune combinatii cromatice sunt alb-albastru.

Obelisc Acvamarin 

Cristalul norocos albastru în anul Iepurelui de apă este Acvamarinul.

   Acest cristal albastru deschis poate încuraja o persoană să mărturisească adevărul și are un efect foarte eficient în reconcilierea și armonizarea relațiilor umane. Odată folosit în exorcism (pentru a respinge spiritele rele), Acvamarinul ajută la eliminarea fricii și la creșterea relaxării. Încurajează inspirația, pacea, calmul și dragostea.

 

Cuart albAlb

   În Feng Shui, albul reprezintă echilibrul și favorizează energia Chi. Simbolizează inocența, spiritualitatea și stimulează creativitatea. Dacă se combină cu elementele pământului, poate crea o atmosferă primitoare în dormitor.

   Este o culoare recomandată dacă doriți să vă relaxați și să vă calmați. Cu toate acestea, cel mai bine este să nu optați pentru alb complet, pentru ca poate fi obositor. Folosiți nuanțe mai pale și neutre.

Obelisc Cuart Alb   Piatra Albă norocoasa în 2023 este Cuarțul alb.

   Cristalele albe, incolore sau argintii oferă purtătorului forța interioară de pace și de protecție împotriva pericolului. De asemenea, cristalele sunt benefice pentru cei care nu știu să iubească, îmbunătățind relațiile de familie. Femeile care poartă un cristal alb sau incolor devin mai calde și mai atractive, în timp ce bărbații devin mai înțelegători cu privire la universul femeilor. Mai mult, cristalele albe facilitează somnul pașnic, scot la lumină energiile pozitive, anulând-o pe cea negativă, protejând împotriva bolilor, gândurilor întunecate, depresiei și suferinței cauzate de dragoste.

 

AmazonitVerde

   În Feng Shui, verde este culoarea prospețimii, a creșterii și a noilor începuturi. În Feng Shui, conform Toriei celor 5 elemente, culoarea verde este conectată la elementul de lemn.

   Verdele este favorabil sănătății, calmează sistemul nervos și echilibrează corpul, atrăgând vindecarea vibrațiilor Feng Shui ale naturii. Când verdele este folosit ca remediu Feng Shui, cel mai bine este să folosiți mai multe nuanțe și tonuri pentru a atrage mai multă energie. Culoarea creșterii și vindecarii, poate fi folosită și pentru a activa steaua zburătoare guvernată de elementul de foc.

Obelisc Amazonit    Piatra verde norocoasă din 2023 este Amazonitul.

   Aceasta este o piatră prețioasă verde, cu straturi albe, cunoscută sub numele de „piatra speranței”. Vă poate ajuta să eliminați gândurile supraîncărcate și să vă permiteți să vă concentrați pe atingerea obiectivelor dvs. Pur și simplu îți poate lumina mintea. De asemenea, vă oferă puterea și motivația de a vă îndeplini visurile. Dacă preferați bijuteriile, acestea vă vor însoți și vă vor oferi toate virtuțile pe care le prezintă această piatră.

   După un timp, energia emisă de Amazonit se termină. Trebuie purificat și reîncărcat scufundându-l timp de câteva ore în apă demineralizată. Apoi, este necesar să expuneți piatra sau bijuterii la soare.

Horoscop chinezesc 2023, semn cu semn:

          Anul iepurelui de apă 2023
Anul iepurelui  Conform horoscopului chinezesc 2023, în urma unei perioade pline de evenimente și regenerare dominată de Tigru, apariția Anului Iepurelui de apă 2023 este un vestitor al blândeții și seninătatii. Întrucât este un an sobru, care incepe intr-un ritm lent, armistițiul și provocările intelectuale devin principalele evenimente dinamice ale acestui An Nou Chinezesc 2023 condus de Iepure. Așadar, atât individual, cât și colectiv, este timpul să vindecăm rănile, să redobândim echilibrul interior și să facem planuri pentru viitor.

  Este important să ai grijă să arăți toleranță în fața posibilelor afronte pe care cineva le poate suferi, rămânând lucid și alert în fața propriilor dorințe bruște. În 2023, cei care doresc să urce pe scara socială datorită recunoașterii valorii lor vor trebui neapărat să știe să stăpânească roțile retoricii și ale psihologiei umane, pentru a-și vedea aspirațiile existențiale devenite realitate.

        Anul chinezesc 2023: Anul stingerii datoriilor spirituale

Animale zodiac   Horoscopul chinezesc 2023 este strâns asociat cu predicțiile specifice Anului Iepurelui, care sunt de obicei perioade de observație și introspecție. Astfel, Anul Iepurelui 2023 dezvăluie tuturor momentele cele mai favorabile pentru a găsi cele mai potrivite răspunsuri in căutarea noastră personală de evoluție. Cu toate acestea, în cazul unor întrebări prea intense sau al unei călătorii spirituale fără sfarsit, anul chinezesc 2023 poate favoriza o relaxare regretabilă a rezoluțiilor personale întreprinse până atunci. După ce vă amintiți un eveniment dureros, obiceiurile proaste pot chiar să reapară.

   Pentru cele 12 zodii ale astrologiei chineze din 2023, există un risc real ca problemele reprimate să reapară pe neașteptate, ceea ce, în ciuda durerii provocate, va oferi din fericire ocazia de a le rezolva odată pentru totdeauna. Prin urmare, este indicat să fii precaut la orice exces de imaginație și să nu te răsfeți doar cu melancolie. De asemenea, aveți grijă să nu vă lăsați influențați de informații incomplete sau de o părere personală falsa, care ar putea duce la pierderea de timp prețios în situații critice. Prea multă emotivitate ar trebui, de asemenea, să te avertizeze asupra unei posibile depresii subiacente și să ridice problema posibilului ajutor extern (familie, psiholog). Odată ce acest curs a fost trecut, transformarea inițiată va putea da rezultate favorabile dezvoltării individuale, în concordanță cu obiectivele de viață clarificate.

          Este 2023 un an norocos?

 Nod norocos   Cele mai norocoase 4 zodii chinezești din 2023:

  Conform zodiacului chinezesc, 2023 este mai mult un an norocos pentru bărbații și femeile născuți în Anul Iepurelui, Anul Caprei, Anul Porcului (Mistreț) și Anul Șobolanului.

    Iepurele de apă: 

   Conform horoscopului chinezesc, iepurele de apă deține rolul de animal al anului 2023.
În astrologia chineză, se spune adesea că trecerea printr-un an guvernat de propriul semn zodiacal se poate dovedi a fi la fel de grozav, pe cât este dezastruos pentru tine. Cu toate acestea, Iepurele scapă oarecum de această regulă. În plus, prezența puternică a elementului Lemn în 2023 ar trebui să fie mai mult decât suficientă pentru a mângâia Iepurele, astfel protejat de energia nașterii și creativitatea expansivă. În acest caz concret, care privește elementul Lemn cu polaritate (sau energie) Yin, zodiile chinezești ale Caprei și Porcului se pot aștepta la același grad de protecție și noroc în ceea ce privește proiecția pe care o au asupra propriului viitor. Cu toate acestea, va fi necesar să ne asigurăm că acest sprijin energetic anual nu provoacă o posibilă stare de imprudență, concretizată de somnolență plină de vise confortabile și liniștitoare ale unui viitor ipotetic extraordinar.

• Tigrul și Iepurele în 2023

Tigru si iepure   Acest risc de amânare este destul de pronunțat pentru zodiile chinezești a căror diagramă energetică a nașterii conține elementul Lemn. Acesta este motivul pentru care li se recomandă să țină mereu cont de faptul că niciun rezultat tangibil nu poate apărea fără o pregătire prealabilă și o acțiune reală. Pentru a-și vedea dorințele împlinite și pentru a beneficia maxim de anul chinezesc 2023, Iepure, Tigrul și celelalte animale zodiacale care sunt într-o măsură mai mică susținute de elementul Lemn, trebuie să lucreze într-o manieră ritmică și sigură. În general, aceste sfaturi se aplică și tuturor semnelor animale ale astrologiei chineze.

• Șarpele și Calul în 2023

    La fel, zodiile chinezești guvernate de elementul Foc, precum Șarpele și Calul, trebuie să dea dovadă de reținere în 2023, mai ales dacă au impresia că evenimentele externe tind să-și reducă entuziasmul. Permiterea frustrării să câștige în fața nonșalanței și a lipsei de voință nu poate duce decât la o nefericită pierdere a încrederii în sine.

                     •Boul, Dragonul, Capra și Câinele în 2023

Boul, dragonul, capra si cainele    În 2023, zodiile chinezești dominate de elementul Pământ și care nu au nicio afinitate deosebită cu Iepurele, precum Boul si Dragonul, pot intra, la rândul lor, într-un mini ciclu de zbor față de realitățile care îi deranjează, ceea ce poate duce să sufere degradarea relaţiilor lor sociale. În cele din urmă, chiar dacă norocul și buna dispoziție rămân la îndemâna Tigrului, Câinelui și Caprei în 2023, și ei, precum Sarpele și Calul, vor trebui să își reducă așteptările față de noile cunoștințe pentru a nu a fi dezamăgiti sau răniti emoțional în cazul unei diferențe de opinii.

 

• Cocoșul și Maimuța în 2023

Cocosul si maimuta    Conform horoscopului chinezesc 2023, semnele zodiacale legate de elementul Metal sunt susceptibile de a fi perturbate și mai mult de slăbiciunea simțului corectitudinii și de decizia corectă care emană din dinamica anuală exprimată de animalul chinezesc 2023, Iepurele de apa.  Acest aspect particular al energiilor anuale poate ajuta la distorsionarea capacităților de judecată și la rătăcire pentru cei care pun de obicei probitatea pe un piedestal. La nivel personal, însă, este necesar să fii mereu în conformitate cu legea și să nu te pierzi în meandrele promisiunilor ușoare. În 2023, Cocoșul și Maimuța au grijă să nu acorde prea mult credit propunerilor discutabile care le-ar putea compromite echilibrul existențial.

• Șobolanul și Porcul în 2023

Sobolanul si porcul    În sfârșit, să remarcăm că zodiile chinezești care sunt guvernate de Apă sunt deosebit de favorizate în 2023. Șobolanul în special, dar și Porcul, găsesc în cursul anului chinezesc 2023 multiple oportunități de distracție, în cadrul principalelor sărbători familiale și prietenoase. În 2023, datorită forței de comunicare a Apei, Sobolanul este, de asemenea, capabil să-și consolideze rețeaua profesională și să facă afaceri bune, permițându-i să-și satisfacă nevoile materialiste (de exemplu, în timpul piețelor de vechituri și vânzărilor la licitație).

Apa yin     Apa Yin: element chinezesc din 2023
    Horoscopul chinezesc 2023 onorează Apa Yin, principalul element al anului. În astrologia chineză, elementul Apă în forma sa Yin reprezintă sensibilitate, dăruire, cunoaștere instinctivă și luciditate. În sine, Apa Yin este simbolul interiorizării și asimilării încercărilor trecute; trezire intuitivă. Prezența puternică a acestui element în 2023 oferă oportunitatea de a-și rafina conștiința și de a pune bazele păcii interioare. Cu ajutorul unei lucrări de introspecție și meditație spirituală, Apa Yin permite eclozionarea lucrărilor spiritului, la fel cum permite ideilor noi să dobândească înțelepciune și elevație.
   Totuși, atunci când se află în forma sa negativă sau când se găsește într-o situație de confruntare cu un alt element, Apa Yin poate genera o impuritate a sentimentelor, o anxietate alimentată cu melancolie, ipocrizie în relațiile sociale, sau chiar să marcheze apariția unui dezinhibat in condescendență de cei mai slabi. Într-un mod mai remarcabil, această negativitate poate da naștere și la o febră psihologică în situațiile supărătoare, care poate avea ca rezultat o evadare din realitate sau alegerea modului cel mai ușor, chiar dacă înseamnă abandonarea unor principii morale în treacăt.

 

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult