Prima pagină » 10 ierburi care sa te ajute sa manifesti dragostea

10 ierburi care sa te ajute sa manifesti dragostea

de contact@kristale.ro
6 minutes Citeste

10 ierburi care să te ajute să manifești dragostea în viața ta

10 ierburi care să te ajute să manifești dragostea

Ca ființă umană ai nevoie firească de atenție, afecțiune și iubire. Uneori poate fi mai greu decât credeai să atragi toate acestea în viața ta, în special dacă ești o persoană ocupată, care își găsește cu greu timp să iasă la întâlniri sau în contexte sociale. În astfel de cazuri ai nevoie de ceva ajutor extra, așa că noi îți vom povesti despre 10 ierburi care să te ajute să manifești dragostea în viața ta.

Busuioc

Busuiocul poate fi recunoscut ușor după frunzele lucioase, de un verde crud, dar și după mirosul emblematic. Această mireasmă poate atrage noi oameni în viața ta și poate tempera spiritele încinse în cupluri. Pentru a profita de acest parfum al dragostei trebuie doar să îți freci de piele câteva frunze proaspete de busuioc. În Europa de est se credea că un tânăr se va îndrăgosti de fata sau femeia care îi va oferi o crenguță de busuioc.

Scorțișoară

10 ierburi care să te ajute să manifești dragostea în viața ta1Dacă vrei să înalți vibrații spirituale înalte, să te vindeci sau să atragi dragostea, tot ce trebuie să faci este să arzi un baton de scorțișoară. Dacă ai la îndemână scorțișoară pudră o poți adăuga în săculeți cu plante aromate, pe care să îi ții în geantă, în cameră sau între haine.

Cuișoare

Ai nevoie să îți condimentezi viața de cuplu? Atunci îți recomandăm cuișoarele, despre care se crede că posedă puterea de a atrage dragostea și de a întări relațiile. Similare cu scorțișoara, cuișoarele pot fi arse pentru a produce vibrații spirituale, dar și pentru a atrage bunăstarea, dragostea și pentru a purifica aerul.

Lavandă

Lavanda a fost și este utilizată în diverse poțiuni pentru atragerea iubirii încă de acum sute de ani în urmă. Se crede că dacă așezi câteva crenguțe de lavandă în sertarul cu haine vei atrage dragostea în viața ta.

Dacă vrei să îi scrii o scrisoare de dragoste persoanei iubite sau potențialului partener, poți freca puțină lavandă de foaia de hârtie, pentru a-i garanta succesul. Totodată poți arde lavandă pentru a-i spori puterile, dar și pentru a avea parte de un somn liniștit și odihnitor.

Vanilie

O iubim în parfumuri, în prăjituri, dar și pentru abilitățile sale de a aduce dragostea în viețile noastre. Atât aroma, cât și gustul vaniliei pot induce dorința într-un individ, deci nu ezita să o utilizezi atunci când încerci să cucerești pe cineva. O poți adăuga în săculeți parfumați sau chiar într-un bol cu zahăr, pentru a-l infuza cu vibrații ale dragostei.

Dafin

Frunzele de dafin reprezintă un simbol al puterii, fiind utilizate pentru a găsi și a atrage dragostea în viața ta. Le poți utiliza ca pe o modalitate de a-ți face cunoscute intențiile și dorințele către univers. De exemplu, dacă îți dorești să atragi o anumită persoană, scrie-ți intenția pe o frunză de dafin, apoi dă-i foc și împrăștie cenușa în bătaia vântului.

Hibiscus

Floarea de hibiscus atrage nu doar privirile, cu frumusețea ei, dar și dragostea, pasiunea și romantismul. Poate fi folosită în vrăjile pentru dragoste, purtată în săculeți sau utilizată pentru prepararea unui ceai, pentru a spori sentimentele de dragoste și pentru a atrage oportunitățile romantice în viața cuiva.

Paciuli

Paciuli este deseori utilizat în realizarea vrăjilor pentru dragoste, dar și în ritualuri, pentru a atrage o anumită persoană sau pentru a spori sentimentele de iubire și dorință într-o relație. Paciuli prezintă un parfum senzual și gurmand, despre care se crede că ar avea efect afrodisiac.

Iasomie

O floare aromatică, iasomia este asociată cu senzualitatea și iubirea. Aceasta prezintă o mireasmă intoxicantă, despre care se crede că ar avea potențial de a atrage pasiune și dorința. Poți folosi florile sau uleiul esențial de iasomie în parfumuri, în ritualuri sau vrăji.

Rozmarin

Deși este cel mai des asociat cu preparatele culinare, rozmarinul are de fapt și abilități puternice de a susține fidelitatea și de a atrage parteneri de viață sau de a întări relațiile existente. Poți utiliza rozmarinul în ritualuri, dar și în băi, sub formă de sare infuzată sau ulei aromatizat.

Tu știai deja despre proprietățile acestor ierburi? Folosește-le pentru a atrage iubirea în viața ta sau pentru a-ți îmbunătăți relația de cuplu.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult