Prima pagină » Top 5 simboluri norocoase din Feng Shui

Top 5 simboluri norocoase din Feng Shui

de contact@kristale.ro
5 minutes Citeste

Top 5 simboluri norocoase din Feng Shui

Top 5 simboluri norocoase din Feng Shui

Feng Shui este despre armonie, pace, bunăstare și noroc în viețile noastre. Există o serie de obiecte despre care tradițiile chinezești spun că ar contribui la atragerea energiilor pozitive, atunci când sunt utilizate în mod propice. Iată doar câteva dintre simbolurile norocoase din Feng Shui.

Țestoasa Feng Shui
Țestoasa Feng Shui reprezintă o alegere minunată pentru locuință, aceasta simbolizând o viață lungă și prosperă. O astfel de țestoasă poate fi realizată din sticlă, metal, rășină, lemn sau cristale. Pentru a profita de beneficiile țestoasei este necesar să o așezi în cel mai potrivit loc din locuința sau biroul tău, în partea de nord. Astfel vei fi protejat de energiile negative, țestoasa fiind un simbol pentru apărare.
Firește, amplasarea variază în funcție de materialul din care este realizată țestoasa Feng Shui. Dacă aceasta este din lemn, se recomandă plasarea ei în partea de sud sau est, dacă este din metal, în partea de nord, iar dacă este din piatră, se recomandă plasarea în partea vestică a casei.

Moneda chinezească
Monedele chinezești sunt simboluri pentru bunăstare și abundență. Acestea pot avea forme diverse, fiind perforate în centru și sunt considerate unele dintre cele 8 Mari Bogății. Forma rotundă simbolizează Raiul, iar spațiul din mijloc, de formă pătrată, simbolizează Pământul.
Poți găsi astfel de monede cel mai des legate cu un șnur roșu sau galben, pentru a putea fi agățate în diverse locuri. Culoarea roșie simbolizează vitalitate, prosperitate, protecție și forță, iar cea galbenă este conectată cu regalitatea.
O astfel de monedă poate fi ținută în casă, în preajma intrării, pentru a atrage bunăstarea și prosperitatea asupra familiei sau o poți păstra în portofel, lângă carduri și bani, pentru a atrage abundența.

Copac Feng Shui
Acești copaci în miniatură pot fi găsiți într-o varietate de culori, dar cel mai des aceștia sunt realizați din cuarț roz. Conform filosofiei chinezești rădăcinile copacului reprezintă înțelepciune și calmitate, care înfloresc mai apoi în „frunzele” pomului.

Top 5 simboluri norocoase din Feng Shui1
În Feng Shui, un copac din cuarț este ideal pentru a genera prosperitate în locuință, datorită proprietăților pe care le deține acest cristal. Cuarțul roz este cunoscut pentru că ajută la obținerea echilibrului emoțional și la realizarea unei conexiuni cu sinele, dar și cu alte persoane.
Un astfel de copac poate fi așezat în partea de sud-vest a dormitorului, fiind direcția ideală pentru dragoste, iubire și căsătorie. Acesta va fi eficient în atragerea energiilor pozitive în spațiul de dormit.

Evil eye
Ochiul răului a fost descoperit de-a lungul a sute de ani de istorie, în diverse culturi și reprezintă  protecția. Obiectele sau amuletele cu simbolul Evil eye atrag norocul și protecția asupra purtătorului și țin la distanță răul. Pentru a profita de beneficiile sale, îl poți așeza la intrarea în locuință, pentru a respinge energiile negative. Poate fi așezat și în dormitor sau în camera copiilor, pentru a crea un mediu armonios și pașnic.
Dacă vrei să porți acest simbol, este recomandat să îl așezi la încheietura stângă, deoarece se crede că aceasta este partea emoțională a corpului, în care se află inima, pentru a fi protejat de vulnerabilitate.

Statueta Buddha vesel
Un simbol care poate aduce instant energie pozitivă într-un spațiu este statueta lui Buddha vesel. Aceste statui sunt adeseori înfățișate cărând o traistă plină cu mâncare și alte bogății. Se spune că atunci când îi atingi burta atragi norocul, prosperitatea și abundența în locuința și în viața ta.
O astfel de statuetă ar trebui să fie întotdeauna orientată cu fața către partea de est, pentru a stimula energiile pozitive. Aceasta nu ar trebui niciodată ținută în bucătărie, baie sau în cămară și nu ar trebui lăsată niciodată să se murdărească sau prăfuiască.
Cel mai bine este să așezi statueta lui Buddha cel vesel în preajma spațiului de lucru, la nivelul ochilor, pentru a atrage prosperitate și a respinge animozitățile sau certurile cu colegii. Poate fi plasată și în grădină, dar nu direct pe pământ.

Tu știai despre aceste simboluri norocoase din Feng Shui? Nu uita să rămâi la curent cu blogul nostru, pentru a afla mai multe!

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult