Prima pagină » Top 5 obiecte Feng Shui pentru a aduce noroc si prosperitate

Top 5 obiecte Feng Shui pentru a aduce noroc si prosperitate

de contact@kristale.ro
12 minutes Citeste

Top 5 obiecte Feng Shui pentru a aduce noroc si prosperitate

Top 5 obiecte Feng Shui pentru a aduce noroc si prosperitate

Feng Shui este o practica chineza veche care se ocupa de aranjarea spatiului si de organizarea obiectelor intr-un mod care sa permita fluxul liber al energiei pozitive (chi) si sa creeze armonie si echilibru in mediul inconjurator. Termenul „Feng Shui” se traduce literalmente ca „vant si apa”, reprezentand doua elemente esentiale in aceasta practica. Feng Shui are o influenta profunda asupra vietii noastre, deoarece se bazeaza pe principiul ca energia inconjuratoare ne poate afecta sanatatea, starea de spirit si succesul in diferite aspecte ale vietii noastre, cum ar fi dragostea, cariera, relatiile si prosperitatea financiara.

Practicantii Feng Shui studiaza fluxul de energie si caile prin care aceasta circula intr-un spatiu. Principiul de baza al Feng Shui consta in armonizarea si echilibrarea energiilor yin si yang dintr-un mediu pentru a crea o stare de armonie si prosperitate. Yin si yang reprezinta fortele opuse si complementare din natura si trebuie sa fie in echilibru pentru a asigura bunastarea si fericirea. Pentru a obtine acest echilibru energetic se poate alege pentru a utiliza cel putin 10 elemente care trebuie folosite pentru a aduce prosperitate si noroc.

Oglinzi: In Feng Shui, exista cateva locuri strategice in care puteti instala oglinzi pentru a atrage norocul si prosperitatea intr-un spatiu. Iata cateva sugestii:

 • In zona de intrare: Plasati o oglinda mare si frumoasa in apropierea usii de intrare pentru a crea o senzatie de deschidere si pentru a atrage energie pozitiva in casa. Asigurati-va ca oglinda reflecta ceva frumos si placut, precum un peisaj sau o ilustratie cu simboluri de noroc.
 • In zona de bogatie: Bagua, diagrama Feng Shui care imparte casa in noua zone, include si o zona dedicata bogatiei si prosperitatii. In aceasta zona, puteti amplasa o oglinda pentru a multiplica energia pozitiva si a atrage mai multa prosperitate. Asigurati-va ca oglinda este curata si reflecta abundenta, cum ar fi un bol cu monede sau o imagine cu simboluri de prosperitate.
 • In zona carierei si recunoasterii: Pentru a spori succesul profesional si recunoasterea in cariera, puteti amplasa o oglinda in aceasta zona. Oglinda va ajuta la atragerea energiei pozitive si la crearea unei atmosfere favorabile pentru avansare si succes. Asigurati-va ca oglinda reflecta imaginea unei persoane de succes sau a unui simbol asociat cu cariera.
 • Top 5 obiecte Feng Shui pentru a aduce noroc si prosperitate 2In zona sanatatii si bunastarii: Pentru a imbunatati sanatatea si starea generala de bine, puteti amplasa o oglinda in aceasta zona. Oglinda va ajuta la crearea unei energii pozitive si la reflectia vitalitatii. Asigurati-va ca oglinda nu reflecta elemente negative sau dezordonate, ci imaginea unei stari sanatoase si fericite.
 • In zona relatiilor si dragostei: Pentru a spori relatiile si iubirea intr-un spatiu, puteti amplasa o oglinda in aceasta zona. Oglinda va ajuta la amplificarea energiei iubirii si a armoniei. Asigurati-va ca oglinda reflecta o imagine fericita si armonioasa a cuplului sau a simbolurilor de iubire.

Buddha: Amplasarea statuetelor cu Buddha poate aduce o energie calma, linistitoare si noroc intr-un spatiu. Iata cateva locuri potrivite pentru instalarea statuetelor cu Buddha in vederea atragerii norocului si prosperitatii:

 • Zona de meditatie sau spiritualitate: Daca aveti o zona speciala dedicata meditatiei sau practicilor spirituale, plasarea unei statuete cu Buddha in aceasta zona poate aduce o energie pozitiva si linistitoare. Buddha reprezinta intelepciunea si iluminarea, iar amplasarea intr-un spatiu dedicat cresterii spirituale poate intari conexiunea cu aceste calitati si poate sprijini starea de calm si centrare.
 • Zonele de relaxare si odihna: Amplasarea unei statuete cu Buddha intr-un colt de relaxare sau in dormitor poate contribui la crearea unei atmosfere calmante si relaxante. Buddha simbolizeaza pacea interioara si armonia, iar prezenta sa poate promova odihna si bunastarea emotionala.
 • Zona de bogatie si prosperitate: In Feng Shui, exista o zona specifica asociata cu prosperitatea si bogatia. In aceasta zona, puteti plasa o statueta cu Buddha pentru a aduce noroc si prosperitate financiara. Asigurati-va ca statueta este plasata intr-un loc vizibil si ca reflecta o imagine fericita si generoasa a lui Buddha.
 • In birou sau spatiu de lucru: Daca doriti sa atrageti noroc si succes in cariera sau afaceri, puteti amplasa o statueta cu Buddha pe birou sau in spatiul de lucru. Buddha poate inspira liniste, incredere si claritate mentala, creand astfel o atmosfera propice luarii deciziilor si obtinerii succesului in activitatile profesionale.
 • Zona de relatii si iubire: In Feng Shui, exista o zona dedicata relatiilor si iubirii. Amplasarea unei statuete cu Buddha in aceasta zona poate contribui la cresterea armoniei si iubirii in relatii. Buddha reprezinta compasiunea si intelepciunea, si prin prezenta sa, poate sprijini relatiile sanatoase si implinite.

Cristale Feng Shui: Exista o serie de cristale care sunt considerate a fi benefice pentru atragerea norocului si prosperitatii. Iata cateva dintre cele mai populare cristale folosite in acest scop:

 • Cristalul de citrin: Este considerat unul dintre cele mai puternice cristale pentru atragerea prosperitatii si a energiei financiare. Citrinul este asociat cu abundenta, succesul si incresterea veniturilor. Se crede ca acest cristal stimuleaza energia solara, atragand astfel prosperitatea in viata ta.
 • Cristalul de pirita: Este cunoscut ca „piatra norocului” si este asociat cu prosperitatea si abundenta. Pirita atrage succesul in afaceri, cresterea financiara si protectia impotriva energiilor negative. Este un cristal care emana o energie puternica si increzatoare.
 • Cristalul de aventurin: Este un cristal verde cunoscut pentru puterea sa de atragere a norocului si prosperitatii. Aventurinul promoveaza abundenta si bunastarea, aducand in acelasi timp echilibru si calm. Este un cristal asociat si cu crescerea in cariera si succesul profesional.
 • Cristalul de jad: Este considerat un simbol al prosperitatii si intelepciunii in cultura chineza. Jadul atrage norocul financiar si stimuleaza bunastarea. Este un cristal puternic de protectie si echilibru, care promoveaza armonia si abundenta.
 • Cristalul de cuart roz: Desi este cunoscut in special pentru proprietatile sale legate de dragoste si relatii, cuartul roz poate aduce si energie pozitiva in domeniul financiar. Ajuta la atragerea norocului si a prosperitatii, promovand in acelasi timp starea de pace si incredere.

Plante: Plantele sunt considerate surse de energie vie si aducatoare de noroc si prosperitate intr-un spatiu. Iata cateva dintre cele mai populare plante folosite in Feng Shui pentru atragerea norocului si prosperitatii, impreuna cu sugestii privind amplasarea lor:

 • Crassula (Planta de bani): Este cunoscuta si sub numele de „Planta de bani” si este asociata cu atragerea prosperitatii si a bunastarii financiare. Planta de bani este recunoscuta pentru frunzele sale rotunde si groase, care aduc o energie de abundenta. Se recomanda amplasarea plantei de bani in zona bogatiei din casa sau birou, in apropierea usii de intrare sau in coltul de sud-est al spatiului.
 • Bamboo norocos: Bamboo-ul norocos este adesea asociat cu norocul si longevitatea in cultura chineza. Este o planta usor de intretinut si rezistenta, cu tulpini verzi si frunze subtiri. Bamboo-ul norocos poate fi plasat in orice zona a casei sau a biroului pentru a atrage norocul si a promova o energie pozitiva. De asemenea, este benefic sa-l amplasati in apropierea intrarii principale sau in coltul de est al spatiului.
 • Jadelucka (Crassula ovata): Jadelucka este o planta suculenta cunoscuta si sub numele de „Copacul prieteniei” sau „Copacul de bani”. Este considerata aducatoare de noroc si prosperitate si se spune ca promoveaza abundenta si intelepciunea financiara. Jadelucka poate fi amplasata in zona bogatiei sau in orice colt sud-est al casei sau al biroului.
 • Top 5 obiecte Feng Shui pentru a aduce noroc si prosperitate 1Pachira aquatica (Copacul banilor): Pachira aquatica, cunoscut si sub numele de „Copacul banilor” sau „Copacul fericirii”, este asociat cu norocul si prosperitatea in Feng Shui. Are frunze verzi si rotunde, iar tulpina sa este infasurata in jurul unui suport pentru a forma o forma distinctiva. Pachira aquatica poate fi amplasata in zona bogatiei sau in orice colt sud-est al casei sau biroului.
 • Lamaiul: Lamaiul este asociat cu norocul si prosperitatea in Feng Shui, mai ales in cultura chineza. Este considerat a fi un simbol al cresterii si al abundentei. Un lamai inflorit sau un lamai in ghiveci poate fi amplasat in zona bogatiei sau in coltul sud-est al casei pentru a atrage norocul financiar si prosperitatea.

Fantani sau cascade de apa: Fantanile si cascadele de apa sunt considerate instrumente puternice pentru atragerea prosperitatii si norocului intr-un spatiu. Acestea pot fi amplasate in diferite locatii strategice pentru a maximiza beneficiile lor. Iata cateva sugestii despre amplasarea fantanilor si a cascadelor de apa in Feng Shui:

 • In zona bogatiei: Una dintre cele mai populare locatii pentru a amplasa o fantana sau o cascada de apa este in zona bogatiei sau in coltul de sud-est al casei sau biroului. Aceasta zona este asociata cu energia financiara si prosperitatea. Asezati fantana sau cascada in aceasta zona pentru a atrage norocul si bunastarea financiara.
 • Langa intrarea principala: O alta optiune este amplasarea fantanii sau cascadei de apa in apropierea usii de intrare principala. Acesta poate fi un punct focal atragator si aduce energie pozitiva in casa sau in birou. Asigurati-va ca apa curge spre interiorul casei sau biroului, deoarece acest lucru simbolizeaza intrarea bogatiei si a norocului in spatiul dumneavoastra.
 • In living sau zona de relaxare: O fantana sau o cascada de apa poate fi amplasata in living sau intr-o zona de relaxare pentru a aduce o energie calmanta si revitalizanta. Aceasta poate contribui la crearea unei atmosfere pline de armonie si echilibru, favorizand astfel bunastarea generala si prosperitatea in toate aspectele vietii.
 • In birou sau spatiu de lucru: Daca doriti sa atrageti prosperitatea si succesul in cariera, puteti amplasa o fantana sau o cascada de apa in biroul dumneavoastra sau in spatiul de lucru. Acest lucru poate stimula fluxul de energie pozitiva si creativa, sporind productivitatea si succesul in activitatile profesionale.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult