Prima pagină » Recomandari feng shui pentru dragoste

Recomandari feng shui pentru dragoste

de contact@kristale.ro
4 minutes Citeste

Recomandari feng shui pentru dragoste

Recomandari feng shui pentru dragoste


Să atragi dragostea în viața ta poate fi destul de complicat, în special în cazul în care te-ai confruntat deja cu câteva experiențe eșuate. Dacă ți-ai pierdut încrederea în forțele tale de atracție, poate fi un moment prielnic pentru a apela la câteva tehnici feng shui care să îți ofere acel impuls de care ai nevoie. Iată câteva sugestii pe care le poți pune în aplicare:
 
Creează un colț al dragostei
Este foarte important să concepi un colț al dragostei în locuința ta, pentru a te asigura că ai toate șansele de a atrage forțele dorite. Acesta poate fi amplasat în orice încăpere, într-un punct sudic al casei. Pentru a fi sigur că faci alegerile corecte, poți consulta harta feng shui, numită și Bagua. Aceasta este o hartă octogonală, care îți permite să separi spațiul în zone, în funcție de aspirațiile tale.
 
Adaugă în colțul dragostei culori precum roșu, roz și alb și evită obiecte precum oglinzi, fântâni sau plante, responsabile cu emiterea energiilor care îți pot perturba liniștea, somnul și procesul de atragere a dragostei.
 
Recomandari feng shui pentru dragoste 1Adaugă un copac cu cuarț roz
Cristalul de cuarț roz este asociat cu dragostea și energia feminină, iar copacul decorat cu acest cristal simbolizează Arborele Vieții, care este considerat a fi un simbol sacru. Îl poți plasa în colțul dragostei, pentru a atrage energiile pozitive și a ajuta la rezolvarea problemelor în cuplu.
 
Creează perechi
Atunci când vrei să atragi sau să menții relații bune, te poți folosi de obiectele din jurul tău, pentru a avea parte de tot ajutorul de care ai nevoie. O regulă simplă din feng shui spune să așezi la vedere obiecte în perechi. De exemplu, poți folosi ca obiecte de decor două figurine cu rațe Mandarin, perne, scaune sau noptiere, pentru a-ți spori eforturile.
 
Oferă atenție patului
Patul din dormitor este foarte important în acest caz, deoarece poate reprezenta un spațiu autentic pentru exprimarea iubirii. Folosește întotdeauna așternuturi curate, eventual parfumate, pentru a invita în viața ta prospețimea și puritatea. Evită cu strictețe dezordinea, care îți poate afecta viața intimă.
 
Creează simetrie
Zona de sud a hărții Bagua rezonează cu o formă pătrată, care este o formă foarte stabilă și care te va ajuta să solidifici o relație care pare nesigură. Obiectele de formă pătrată îți vor oferi echilibru în viața romantică și vor ajuta la crearea unui spațiu sigur pentru conceperea unei conexiuni de durată.
 
Evită pe cât posibil obiectele care nu au forme bine definite, care pot favoriza instalarea deziluziei și care pot dilua energiile responsabile cu atragerea romantismului, pe care încerci să le atragi în viața ta.
 
Elimină munca și tehnologia din dormitor
În feng shui se consideră că tehnologia distrage, în special la capitolul romantism. Obiecte precum laptopul sau televizorul te pot perturba din a crea o conexiune cu partenerul tău de viață. Prezența lor în dormitor poate interfera cu energia dragostei și poate favoriza apariția stresului, a plictiselii sau a nepăsării. Asigură-te că păstrezi tot ceea ce ține de muncă într-o altă încăpere din locuință.
 
Păstrează cristale în dormitor
Cristale precum cuarțul roz, jadul sau rodonitul pot avea un efect minune, creând un spațiu ideal pentru energia iubirii, în locuința ta. Pune-le sub pernă, sub saltea sau pe noptieră, lângă pat. Astfel de cristale emit vibrații înalte care ajută la eliminarea credințelor pe care le deținem despre iubire. Totodată pot ajuta la vindecarea inimilor frânte și pot deschide chakra inimii, ajutându-te să manifești dragoste pură și să te poți conecta cu altă persoană pe plan spiritual.
 
Menține ordinea

O activitate foarte simplă pe care o poți pune întotdeauna în practică, este să ții la distanță dezordinea. Păstrează podeaua mereu liberă, nu aduna prea multe perne și aerisește în fiecare zi întreaga locuință. În plus, optează pentru perdele sau draperii care permit trecerea luminii, deoarece lumina aduce transparență în relații, ajutând la promovarea fericirii, a onestității și a confortului în viețile romantice.
 
Dacă ești în căutarea unui partener de viață sau vrei să îți îmbunătățești relația cu partenerul actual, apelează cu încredere la practicile feng shui!

 

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult