Prima pagină » Mituri Feng Shui pe care nu le mai poți crede

Mituri Feng Shui pe care nu le mai poți crede

de contact@kristale.ro
8 minutes Citeste

Mituri Feng Shui pe care nu le mai poți crede

Mituri Feng Shui pe care nu le mai poți crede

Mituri Feng Shui pe care nu le mai poți crede-bambus   Fântânile norocoase de bambus și apă sunt instrumente pe care le puteți folosi în casa dvs. pentru a schimba feng shui-ul. Bambusul aduce calități ale elementului din lemn, cum ar fi creșterea, flexibilitatea și bunătatea. Il puteți înlocui cu majoritatea celorlalte tipuri de plante verzi vii; nu este exclusiv bambusului norocos. În ceea ce privește fântâna de apă, apa în mișcare, cum ar fi fântânile, poate invoca un flux de energie și prosperitate în casa ta.

   Cheia unui feng shui bun este atenția și intenția. Plantele și apa în mișcare pot invita feng shui bun atunci când sunt plasate cu pricepere și intenție. Acest lucru  înseamnă, de asemenea, că ar trebui să știți ce faceți în tărâmul feng shui și să il susțineți cu acțiuni în viata de zi cu zi. De exemplu, dacă citiți undeva puteți adăuga o fântână pentru mai multă bogăție, mai întâi căutați cum să obțineți și să plasați fântâna corect în funcție de situația dvs. Apoi, aveti grijă de ea. Păstrați-o curata și funcționând bine. Incepeți simultan să plantați semințe reale în lume pentru a câștiga mai multă bogăție.

Mituri Feng Shui pe care nu le mai poți crede-pozitia patului   Patul tău trebuie să facă față direcției tale norocoase sau ești condamnat

   Profesorul Lin Yun spunea o poveste despre cum a fost invitat ca invitat de onoare la o cină măreață. Întregul eveniment a fost să-l sărbătorim. Întrucât era un maestru feng shui, practicienii novici l-au așezat în sala mare de banchet, în funcție de direcția sa norocoasă. Acesta l-a localizat pe profesorul chiar în fața ușii bucătăriei. De-a lungul întregii seri, profesorul a fost lovit din greșeală de servere și i s-a vărsat ceva mâncare. În efortul de a-l localiza în direcția lui norocoasă, gazdele nu au observat că, la nivel banal, aceasta era într-adevăr cea mai nefavorabilă locație.

   Cu feng shui, trebuie să țineți întotdeauna cont de practic. Primul lucru pe care trebuie să-l examinați atunci când vă așezați patul este să îl localizați în poziția de comandă. Acesta locatie va aduce cel mai mare avantaj într-o cameră. Dar verificați întotdeauna dacă acest lucru funcționează pentru dvs. într-un sens funcțional.

Mituri Feng Shui pe care nu le mai poți crede-usa rosie   Ușa din față trebuie să fie roșie

   În general, roșul este o culoare de bun augur în feng shui, deoarece protejează și poate invita la prosperitate. Totuși, asta nu înseamnă că trebuie să vă vopsiți ușa din față în roșu. Culorile au semnificații și efecte diferite și pot exista și alte energii pe care alegi să le inviți în casa ta. Unele persoane pot beneficia mai mult de o altă culoare decât roșu. Depinde într-adevăr de situația individuală și de qi-ul oamenilor care locuiesc în casă.

 

Mituri Feng Shui pe care nu le mai poți crede-dormitor   Plantele și florile sunt rele în dormitor

   Diferite școli au perspective contradictorii asupra acestui subiect. Există câteva puncte de vedere în care se crede că, probabil, plantele și florile sunt prea energizante pentru dormitor. Examinați-vă necesarul de energie pentru nevoile dvs. de somn. Dacă aveți probleme cu somnul, este într-adevăr din cauza unei plante? Încercați să scoateți planta și să vedeți dacă face diferența. De asemenea, este mai bine să testați lucrurile pe cont propriu și să vedeți ce vă spune intuiția.

   Adesea, plantele și florile aduc energie vitală pozitivă în dormitoare. Plantele verzi aduc calitățile elementare ale lemnului, cum ar fi vindecarea, creșterea și inima omului. Florile tăiate proaspăt aduc bucurie și qi înălțător.

Mituri Feng Shui pe care nu le mai poți crede-pozitia mobilei   Feng Shui este doar despre rearanjarea mobilierului

   Există șanse mari să sfârșiți prin a vă deplasa câteva lucruri în casă când lucrați cu un consultant sau citiți feng shui. Și, deși amenajarea mobilierului este cu siguranță o parte din feng shui, este doar o mică felie de plăcintă.

   Feng shui este preocupat de fluxul de energie din jurul spațiului tău. Contează modul în care ești poziționat într-un spațiu când ești în pat sau stai la birou. Dar este mult mai mult decât atât; este o practică pentru a vă conecta și a fi atenți la mediu. Aceasta include spiritul, corpul, casa, pământul, comunitatea și această planetă.

   Feng Shui-ul costă mulți bani

   Există nenumărate ajustări feng shui și da, unele dintre ele necesită achiziționarea a ceva nou. Dar există o mulțime de opțiuni care se bazează pe meditație sau practică. De asemenea, puteți deveni creativ. Dacă aveți nevoie de o nouă plantă pentru o anumită creștere într-o zonă a vieții voastre, vă puteți aventura în natură și puteți găsi o planta de cultivat.

  Există abundență naturală în jur. Acest lucru este valabil și pentru angajarea unui consultant. Puteți găsi un student, puteți economisi bani sau vă puteți petrece timpul citind cărți și cercetând pe cont propriu. Ceea ce primești este o oglindă a ceea ce dai. Nu este vorba de bani; este vorba despre intenția și generozitatea ta.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult