Prima pagină » Feng Shui – Stelele Zburatoare – 2024

Feng Shui – Stelele Zburatoare – 2024

de contact@kristale.ro
12 minutes Citeste

Feng Shui - Stelele Zburatoare  - 2024

FENG SHUI – STELELE ZBURATOARE – 2024

Să descoperim analiza Feng Shui a Stelelor Zburătoare pentru anul 2024, cu referire la Perioada 9. În plus, vom examina o diagramă combinată pentru a obține o perspectivă mai profundă asupra dinamicii energetice a anului 2024, care este Anul Dragonului.

Steaua Zburătoare #1 – EST, cunoscută și sub numele de Steaua Norocoasă sau Apa Yang, reprezintă noroc, semne pozitive și o bună reputație. Activarea acestei stele în sectorul de Est este crucială pentru îmbunătățirea poziției tale sociale, pentru a câștiga recunoaștere în domeniul tău și pentru a atrage prosperitatea și bogăția în 2024, Anul Dragonului.

Pentru a activa această energie de bun augur pentru muncă și studiu:

 Locație: Așezați-vă locul de lucru în partea de est a biroului dvs. sau aranjați-vă biroul cu fața spre est în camera dvs. Această poziționare vă aliniază energia cu Steaua Norocoasă.

 Asigură-ți vizibilitatea: Dacă configurarea biroului tău face ca spatele să fie întors spre ușa din față, folosește o oglindă în fața ta. Acest lucru vă permite să mențineți contactul vizual cu intrarea în biroul dvs., simbolizând deschiderea către oportunități și binecuvântări.

 Element apă: Încorporează obiecte și decor asociat cu elementul apă în această zonă pentru a spori energia. Articole precum lucrări de artă care prezintă scene de apă, o fântână mică de masă sau culoarea albastră pot fi alegeri excelente.

Prin activarea sectorului de Est în acest fel, veți crea un mediu propice pentru studiu și muncă, pregătind scena pentru un an plin de energie pozitivă și oportunități în 2024.

 

 

Steaua Zburătoare #2-SE, cunoscută drept Steaua Bolii, este asociată cu boli și diverse forme de disconfort fizic și psihologic. Este esențial să fii precaut cu aceasta, mai ales persoanele însărcinate, membri în vârstă ai familiei sau cei cu boli cronice în gospodărie. În 2024, această stea provocatoare este poziționată în sectorul de sud-est.

IMPORTANT: În 2024, Steaua Bolii #2 din Perioada 9 aduce și bogăție atunci când este activată.  

Pentru a trata eficient Steaua Bolii:

Remedii elementare: Pentru a atenua efectele elementului Pământ al Stelei Bolii, luați în considerare utilizarea remediilor Feng Shui, cum ar fi simbolurile Wu Lou, Buddha Medicine și Anti imbolnavire.

 

 

Steaua Zburătoare #3-CENTRUL, denumită adesea Steaua Certurilor, este asociată cu conflicte, dispute, neînțelegeri, opoziție și probleme juridice. Poate duce la probleme în carieră, deteriorarea reputației și, în cel mai rău caz, dificultăți financiare sau separare. În special, în 2024, Steaua Certurilor ocupă centrul scenei, deoarece își are reședința în sectorul Central.

Pentru a gestiona eficient prezența Stelei Certurilor:

Remedii pentru elementele foc: Pentru a neutraliza energiile negative din sectorul Central în 2024, încorporează remedii Feng Shui asociate cu elementul Foc și simbolurile Anti Conflict. Elementul Foc poate ajuta la temperarea energiei elementului Lemn a acestei stele. Luați în considerare adăugarea de elemente precum decor roșu, lumânări sau iluminare caldă în această zonă pentru a introduce influența de echilibrare a elementului Foc.

 

 

Steaua Zburătoare #4-NW, cunoscută și sub numele de Steaua Iubirii și a Studiilor, este extrem de favorabilă pentru activitățile academice, dobândirea de noi cunoștințe și relațiile romantice. În 2024, această stea îmbracă sectorul de Nord-Vest. Este deosebit de benefic pentru familiile cu copii care sunt studenți, deoarece sprijină realizările academice bune. În plus, Star of Love and Studies este asociată cu dragostea și fericirea conjugală, ceea ce o face o alegere ideală pentru cuplurile tinere care doresc să-și întărească legăturile romantice.

Pentru a profita la maximum de această stea de bun augur:

 Succes academic: Familiile cu studenți ar trebui să activeze această stea încurajându-și copiii să studieze în sectorul de Nord-Vest. Închiderea realizărilor academice, certificatelor educaționale sau afișarea materialelor educaționale împreună cu Amuleta Vultur stralucitor în acest domeniu poate ajuta la stimularea energiei academice pozitive.

 Îmbunătățire romantică: pentru cuplurile care doresc să-și îmbunătățească viața amoroasă, luați în considerare să agățați fotografii de la nunta dvs. sau imagini cu nou-născutul dvs. din sectorul de nord-vest. Aceste imagini simbolizează creșterea dragostei și a legăturilor de familie.

 Afecțiune anuală: Este de remarcat faptul că în 2024, suferința anuală a Breaker of the Year (Sui Po) este poziționată în sectorul Nord-Vest, limitând efectele pozitive ale acestei stele. Pentru a contracara acest lucru, puteți introduce în zonă obiecte Feng Shui asociate cu elementul Apă, care pot ajuta la echilibrarea energiilor.

Încorporând aceste recomandări, puteți valorifica beneficiile Stelei Iubirii și Studiilor din sectorul Nord-Vest, atenuând în același timp orice potențiale influențe negative asociate cu suferința anuală.

Feng Shui - Stelele Zburatoare  - 2024 -2

 

Steaua zburătoare #5 Vest: Steaua ghinionului sau Cinci galbene (Pământul Yang)

După cum indică numele, a 5-a stea înseamnă ghinion în toate domeniile. Este important să nu-l activați. În 2024, Steaua ghinionului este plasată în Vest. În 2024, energiile negative ale sectorului de Vest trebuie să fie slăbite folosind un remediu Feng hui precum Pagoda cu 5 Elemente sau Umbrela Albă Metal. Într-un an precum 2024, marcat de schimbări semnificative de energie datorită tranziției dintre perioadele Feng Shui, invocarea binecuvântărilor Zeiței Umbrelă Albă poate fi o practică semnificativă și benefică din punct de vedere spiritual. Zeița Umbrelă Albă este o zeitate asociată cu protecția și eliminarea diferitelor forme de negativitate, inclusiv obstacole, boli și rău.

 

 

Steaua Zburătoare #6 din NE, adesea denumită Steaua Cerească, este asociată cu succesul în carieră, puterea și recompensele persistenței, sprijinului ceresc și binecuvântărilor. Această stea este deosebit de favorabilă pentru recunoașterea profesională, promovarea socială și avansarea generală în carieră. În 2024, Steaua Celestă locuiește în sectorul de Nord-Est.

Pentru a maximiza beneficiile acestei stele de bun augur, activați nord-estul afișând Sigiliul Cerului, Figura Împăratului de Jad și Monedele de aur 6.

 

 

Steaua Zburătoare #7 Sud: În 2024, prezența Stelei Zburătoare #7 în Sud, combinată cu influența Stelei Dezastrelor Naturale din cei 24 de Munți, creează o dinamică energetică provocatoare în acest sector. În plus, sectorul de Sud capătă o importanță suplimentară în 2024, deoarece devine noua locație pentru Spiritul Direct al Perioadei 9. Această convergență a energiilor subliniază importanța luării de precauții și a respectării recomandărilor Feng Shui pentru sectorul de Sud în 2024. potențialul de conflicte și întreruperi asociate cu Steaua #7 și Steaua Dezastrelor Naturale, este deosebit de important să evitați activarea și să minimizați timpul petrecut în această zonă.

 

 

Steaua Zburătoare #8-Nordul, cunoscută drept Steaua Prosperității, reprezintă câștig material, succes financiar și recompense ale muncii grele. Această stea este considerată extrem de benefică și poate aduce noroc, creștere financiară și o îmbunătățire a reputației cuiva. În 2024, Steaua Prosperității este poziționată în sectorul Nord.

Pentru a maximiza beneficiile acestei stele de bun augur și pentru a armoniza elementele conflictuale:

Tratamente Feng Shui cu metal: Pentru a echilibra elementul Apă din sectorul Nord cu elementul Pământ al Stelei Prosperității, luați în considerare utilizarea remediilor Feng Shui asociate cu elementul Metal. Articolele metalice, cum ar fi figurine metalice, clopoțeii de vânt sau decor metalic asociate energiei Money, pot fi plasate în sectorul Nord. Aceste elemente vor contribui la crearea unui echilibru armonios între elemente și vor spori potențialul de succes financiar și de reputație îmbunătățită.

Aplicând tratamente Metal Feng Shui în sectorul Nord, puteți reduce conflictul dintre elemente și puteți maximiza efectele pozitive ale Stelei Prosperității, promovând în cele din urmă prosperitatea și bunăstarea financiară în 2024.

 

 

Steaua Zburătoare #9-SW, denumită Steaua Multiplicativă, reprezintă multiplicarea evenimentelor pozitive și poate aduce atât câștiguri materiale, cât și spirituale. Această vedetă este asociată cu posibilități precum promovările profesionale, extinderea familiei odată cu nașterea unui copil, precum și popularitatea, faima și frumusețea sporită. Pentru a activa pe deplin potențialul acestei stele de bun augur și pentru a consolida ciclul creativ dintre elementul Pământ al sectorului și elementul Foc al stelei:

Activarea elementului de foc: Puteți activa sectorul de sud-vest prin introducerea elementului de foc. Acest lucru poate fi realizat prin utilizarea decorului elementului de foc și a activatorului feng shui pentru acest sector.

 

 

AFLICȚIILE

În 2024, mai sunt trei sectoare la care trebuie să fii precaut din cauza prezenței afecțiunilor dăunătoare. Este recomandabil să evitați renovările pentru a minimiza potențialele influențe negative:

  1. Marele Duce Jupiter (Tai Sui) în sectorul de sud-est (de la 112,5° la 127,5°): Această stea este asociată cu griji, pierderi materiale, obstacole și boli. Este legat de Jupiter, locația sa corespunde semnului zodiacal chinezesc care guvernează anul (în 2024, Dragonul).

  2. Year Breaker (Sui Po) în sectorul de Vest (de la 292,5° la 307,5°): Această stea, legată de Mercur, reprezintă potențialul de pierdere financiară, obstacole, boli și dezamăgiri.

  3. Trei crime (San Sha) în sectorul de sud (de la 142,5° la 217,5°): Această stea semnifică posibilitatea de furt (escrocherii), dezastre (probleme de sănătate) și eșecuri profesionale.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult