Prima pagină » Trucuri cu cristale pentru perioadele în care simti o energie care te împovareaza

Trucuri cu cristale pentru perioadele în care simti o energie care te împovareaza

de contact@kristale.ro
10 minutes Citeste

Trucuri cu cristale pentru perioadele în care simți o energie care te împovărează

Trucuri cu cristale pentru perioadele în care simți o energie care te împovărează

Există perioade în viața fiecăruia dintre noi în care se întâmplă o mulțime de lucruri atât în viața noastră, cât și în jurul nostru. În astfel de momente toate gândurile, sentimentele și emoțiile pe care le simți pot să escaladeze și în cele din urmă să simți că energia pe care o ai este una densă și care te apasă pe umeri. De-a lungul timpului aceste energii acumulate te vor împovăra tot mai mult, ajungând până în punctul în care să îți afecteze modul în care trăiești fiecare zi în parte.

Pentru a depăși astfel de momente și de perioade în care energia negativă te împovărează și în care această energie este foarte densă, poți să ai în vedere o practică prin care să apelezi la cristale pentru a te ajuta să regăsești cea mai elevată și înaltă stare de a fi pentru ca în cele din urmă să te simți foarte bine și să te bucuri de viața pe care dorești să o trăiești.

Trucuri cu cristale pentru perioadele în care simți o energie care te împovăreazăPentru această practică există câțiva pași care trebuie urmați:
–    În primul rând trebuie să stabilești sau să definești clar ceea ce îți dorești sau ceea ce intenționezi să eliberezi
–    Al doilea pas constă în purificarea/curățarea energiei cu ajutorul Selenitului
–    Urmează curățarea sau purificarea energiei cu Turmalina neagră
–    Pasul numărul 4 constă în concentrarea asupra a ceea ce intenționezi să creezi.

Toți acești pași împreună îți permit să traversezi prin energia densă și grea de la nivel mental, de la nivelul corpului fizic și mai ales de la nivel spiritual. Astfel vei putea să folosești practica respectivă pentru diferitele situații sau moduri în care această energie nedorită în viața ta își poate face simțită prezența.

Tot ceea ce ai nevoie pentru această practică este o baghetă de Selenit și o piatră de Turmalină neagră. Turmalina neagră poate fi înlocuită și cu o altă piatră de culoare neagră. Această practică apelează intenționat la puține „unelte” de vindecare tocmai datorită faptului că atunci când deja ne simțim copleșiți, ultimul lucru pe care ni-l putem dori este să avem de-a face cu și mai multe lucruri.

Este o practică simplă care ne amintește ori de câte ori avem nevoie de faptul că „mai puțin înseamnă mai mult” în cele din urmă. Practic tot ceea ce ai nevoie pentru această abordare implică doar 2 cristale și propria persoană. Să descoperim în continuare mai în detaliu care sunt pașii pentru această practică.

Pasul 1 – Clarificarea a ceea ce dorești să eliberezi
Primul pas vizează concentrarea asupra acelei energii care te împovărează sau care te trage în jos. În această etapă a practicii trebuie să „informezi” cristalul cu claritate asupra a aceea ce intenționezi să eliberezi din viața ta. În acest sens vei alege un cuvânt pentru durata (zile, săptămâni, luni etc,) pe care o aloci pentru a lucra astfel încât respectivul cuvânt să fie eliberat din viața ta (și energia care vine odată cu acest cuvânt). Cuvântul ales este acela care reprezintă energia nedorită sau negativă din câmpul tău energetic, indiferent dacă vorbim despre scuze, blocaje, negativitate, stres, frică, anxietate sau alte astfel de emoții și sentimente. Odată ce ai ales acest cuvânt, tot ceea ce trebuie să faci este să vizualizezi cum energia asociată acestui cuvânt părăsește mintea, corpul și spiritul, fiind astfel eliberat(ă) în pământ.

Trucuri cu cristale pentru perioadele în care simți o energie care te împovăreazăPasul 2 – Purificarea/curățarea cu ajutorul Selenitului
Al doilea pas este de a curăța energia cu ajutorul Selenitului, unul dintre cristalele cu cea mai înaltă vibrație de pe planetă. Acest cristal alb purifică energia completă și te pregătește pentru o muncă mai profundă în etapele următoare ale acestei practici. De asemenea energia acestui cristal ajunge la centrii energetici și în acele puncte ale corpului care deseori „stochează” acea energie densă, care te împovărează. Selenitul are capacitatea de a aduce lumină și frecvențe vibraționale înalte în câmpul tău energetic datorită faptului că trage afară parte din energia grea, parte din murdăria energetică pe care ai stocat-o la nivelul corpului.

Pentru acest lucru este indicat să ții în mână cristalul, în mâna pe care o folosești preponderent ca fiind mâna „de bază” și plimbă cristalul la 5-7 centrimetri deasupra pielii. Într-o mișcare de sus în jos, cristalul de Selenit trebuie purtat deasupra brațelor, pieptului, capului, picioarelor, spatelui și mâinilor, ajungând să „acoperi” cu aceste mișcări întreg corpul. După curățarea generală este nevoie să te concentrezi asupra centrilor energetici specifici de la nivelul organismului. În acest sens trebuie să plasezi cristalul de Selenit deasupra fiecărui centru energetic și să cureți energia din acea zonă.

La nivelul celui de-al treilea ochi trebuie să cureți gândurile nedorite. La nivelul inimii vei curăța orice emoții sau sentimente care te blochează, care te țin pe loc. Stomacul este locul unde vei purifica orice lucru care te ține blocat(ă) sau care te trage înapoi din drumul tău. Pentru chackra rădăcină vei folosi această practică în vederea purificării oricărui lucru care afectează fundamentul tău, mai ales aspectele legate de bani sau de finanțe. În final vei lua Selenitul și îl vei „plimba” pe părțile laterale ale corpului într-o mișcare în jos, curățând energia de la nivelul corpului și eliminând această energie în pământul de sub tine.

Trucuri cu cristale pentru perioadele în care simți o energie care te împovărează 2Pasul 3 – Mergi în profunzime cu Turmalina neagră
După ce ai terminat etapa a 2-a care a implicat purificarea cu ajutorul Selenitului, ești pregătit(ă) pentru a merge mai în profunzime cu această practică. Pentru acest lucru vei folosi al doilea cristal. Este recomandată folosirea cristalului de Turmalină neagră, dar se poate folosi oricare alt cristal de culoare neagră, dacă nu ai la dispoziție Turmalina neagră. Culoarea neagră este importantă datorită faptului că aceste pietre vor absorbi energia negativă din câmpul tău energetic, iar cristalele de culoare neagră au capacitatea de a capta energia negativă în locul tău. Prin urmare vei fi capabil(ă) de a elibera respectiva energie negativă.

Pentru acest pas trebuie să ții cristalul în mâna dominantă și să închizi ochii. Vei începe să scanezi corpul tău și energia ta, observând orice zonă care se simte împovărată, densă, blocată sau care reține tocmai acea energie pe care intenționezi să o eliberezi. Pe măsură ce observi acest lucru, este indicat să duci piatra în acea parte a corpului pe care o simți grea și să masezi ușor și blând cristalul deasupra pielii, permițând astfel cristalului să absoarbă energia nedorită care se regăsește în acea parte a corpului. Dacă de exemplu simți frică și anxietate în zona stomacului, ține Turmalina neagră deasupra stomacului și masează foarte blând. Dacă simți greutate în zona umerilor, ține piatra acolo. Senzațiile vor fi diferite în funcție de fiecare zonă a corpului unde vei aplica această practică folosind Turmalina neagră sau oricare alt cristal de culoare neagră.

Pasul 4 – În final concentrează-te asupra a ceea ce dorești să creezi
După ce ai curățat energia care te împovăra, este momentul să te aliniezi cu energia intenției pe care vrei să o manifești sau cu energia pe care dorești să o ai în viața ta. În acest sens vei alege un cuvânt pentru intervalul de timp (zile, săptămâni, luni) pentru care dorești să aplici practica asupra acestui cuvânt. Alegerea cuvântului trebuie obligatoriu să reprezinte ceva bun, ceva pozitiv, ceva ce îți dorești cu ardoare în viața ta. Poți folosi cuvinte precum iubire, dragoste, echilibru, pace, fericire, evoluție sau alte cuvinte care să aducă mesaje pozitive și înălțătoare în viața ta. Odată ce te-ai decis asupra cuvântului, spune acest cuvânt de trei ori cu glas tare.

În încheiere…
Urmează pașii anterior amintiți și vei putea să te eliberezi de energia care te împovărează, aducând în același timp în viața ta acea energie care să te ridice, care să te poarte în direcția pe care ți-o dorești. De fiecare dată când în viața ta apare ceva care te aruncă înapoi într-o energie negativă, revin-o la cuvântul pe care l-ai ales în pasul 4 al acestei practici și reconectează-te cu energia cuvântului respectiv.

După ce ai terminat toți cei patru pași, trebuie să te asiguri că vei curăța sau vei purifica cristalele pentru a le elibera de orice energie grea pe care tu ai eliberat-o și pe care cristalele ar fi putut să o înmagazineze. Poți folosi această practică în fiecare zi pentru a menține nivelul energetic ridicat sau ori de câte ori ai nevoie să te eliberezi de energia care simți că te împovărează.

În oferta magazinului nostru vei putea găsi atât Selenit, cât și Turmalină neagră sau alte cristale de culoare neagră pentru a fi folosite în această practică menită a te ajuta să te eliberezi de energia negativă și de energia care te împovărează în anumite perioade ale vieții tale. Permite acestor cristale să te ajute prin energia pe care o emană să te eliberezi de greutatea energiilor negative și bucură-te de energiile pozitive și înălțătoare pe care le poți regăsi la finalul acestei practici.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult