Prima pagină » Super Seven – Un cristal cu 7 proprietati terapeutice

Super Seven – Un cristal cu 7 proprietati terapeutice

de contact@kristale.ro
3 minutes Citeste
Super Seven – Un cristal cu 7 proprietati terapeutice

Cristal natural- Super Seven - Melody Stone

 

Multe lucruri minunate au fost scrise despre cristalul Super Seven, cel mai impresionant fiind ca reprezinta fratia universala a omenirii.

Super Seven este un cristal deosebit si rar, fiind cunoscut si sub numele de Piatra lui Melody sau Sacred Seven.

Desi nu intotdeauna sunt foarte vizibile toate mineralele din el, o bucata se Super Seven pastreaza toate proprietatile celor 7 cristale pe care le contine: Ametist, Cristal de stanca, Cuart Fumuriu, Cacoxenit, Rutil, Goethit si Lepidocrozit.

Aceasta piatra este atat de cautata deoarece este printre putinele care pastreaza energia clara a fiecarui mineral pe care il contine si nu are nevoie de energizare sau curatare!

Deoarece Super Seven deschide toate simturile si ajuta la vizualizarea aurei, este un cristal important ce ajuta la dezvoltarea abilitatilor psihice, inclusiv telepatie, clarviziune, clarauditie si telekinetie.

Natura pietrei face ca aceasta sa nu fie asociata niciunei chakre, in schimb, este fantastica la vindecarea, echilibrarea si energizarea tuturor celor 7 chakre (de unde provine si numele „Super Seven”).

Cele sapte minerale pe care le contine Super Seven si cateva dintre proprietatile lor:

Ametistul este o varietate de cuart. O piatra de companie importanta pentru cei care cauta iluminarea spirituala. Confera rezistenta, stabilitate, rabdare si calm in situatii de stres. Este printre cele mai puternice cristale care transforma energia negativa in energie pozitiva.

Cuartul transparent mai este cunoscut si sub numele de Cristal de stanca. Este cunoscut pentru cresterea energiei, pentru comunicare si dezvoltarea abilitatilor de ascultare. Un cristal de cuart creste fluxul de energie si armonie.

Cuartul fumuriu este transparent, prezentand un aspect de culoare cenusie-neagra. Imbunatateste creativitatea, vizualizarea in spatiu si perspicacitatea. Ajuta la luarea deciziilor in afaceri. In situatii de stres, acest cristal te tine ancorat cu picioarele pe pamant.

Cacoxenitul aduce trezirea spirituala, promoveaza idei noi si te ajuta sa vezi latura pozitiva a vietii.

Goethitul stimuleaza comunicarea si amplifica abilitatile de clarauditie. Acest cristal este foarte benefic pentru cei ce vor sa diminueze povara distragerii atentiei si sporeste capacitatea de concentrare.

Lepidocrozitul. In timp ce actioneaza ca un stimul pentru preocupari intelectuale, cristalul contribuie la extinderea si pastrarea cunostintelor acumulate.

Rutilul (Cuartul rutilat) aduce putere si iubire, usurinta in a face tranzitii si accelereaza cresterea la toate nivelurile, corp, minte si dezvoltare spirituala. Este alegerea excelenta pentru promovarea si consolidarea stabilitatii in cadrul relatiilor, precum si dezechilibrele emotionale si mentale.

Cristalele pot fi achizitionate de aici: http://www.stonemania.ro/pietre-semipretioase/supe…

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult