Prima pagină » StoneMania Bijou – The light within

StoneMania Bijou – The light within

de contact@kristale.ro
3 minutes Citeste

StoneMania - Magazin bijuterii pietre semipretioase

StoneMania Bijou – The light within

Bijuterii confectionate exclusiv cu pietre semipretioase si cristale naturale

La StoneMania Bijou gasiti bijuterii handmade lucrate cu argint si pietre rare( diamant, rubin, safir, smarald, opal, rodocrozit, diopsid crom, kianit, morganit, turmalina, piatra soarelui si piatra lunii naturala, crisopraz, sugilit, peridot, malachit natural etc. ), dar si bijuterii cu pietre semipresioase comune( ametist, aventurin, cuart, lapis lazuli, acvamarin, agate, turcoaz, sodalit, coral, ochi de tigru, perle de cultura etc. ) montate cu metale rodiate, sau, dupa preferinta cu argint 925.

Bijuteriile cu cristale confectionate la StoneMania Bijou pot fi purtate în functie de zodie, pentru chakre, pentru proprietatile lor terapeutice si nu în ultimul rând pentru frumusetea lor naturala. Formata dintr-o echipa de oameni cu experienta, datorita profesionalismului si flexibilitatii de care au dat dovada de-a lungul timpului, StoneMania Bijou face parte din topul celor mai apreciate firme care comercializeaza pietre fine si cristale naturale din România.

Trecând pragul magazinului puteti avea încredere ca veti fi informati 100% corect despre produsele comercializate, veti sti cu siguranta daca cristalul este colorat artficial, daca este o piatra de sinteza sau daca este 100% natural.

În magazin, bijuteriile se pot modifica pe loc daca este cazul. Toate cristalele vin însotite de certificat de garantie si conformitate.
Puteti vizita site-ul www.stonemania.ro sau magazinul StoneMania Bijou din Bucuresti, Bulevardul Carol 1 Nr.25 (Piata Rosetti)

Bijuteri agate pietre semipretioaseColiere pietre semipretioase stonemaniaBratari pietre semipretioase stonemania

Butoni pietre semipretioase stonemaniaCercei pietre semipretioase stonemaniaPietre semipretioase cristale terapeutice

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult