Prima pagină » Secretele cristalului de Labradorit

Secretele cristalului de Labradorit

de contact@kristale.ro
5 minutes Citeste

Secretele cristalului de labradorit

Secretele cristalului de labradorit

Îl recunoști după culoarea gri verzuie, care include nuanțe de albastru, auriu și chiar roșu. Este vorba despre labradorit, un cristal din familia Feldspatului, recunoscut și apreciat pentru jocul de culori unic, numit labradorescență. Haide să afli mai multe secrete despre această piatră fascinantă!

Proprietăți de vindecare

Piatra de labradorit este pe atât de mistică pe cât indică jocurile sale iridescente de auriu și verde. Aceasta posedă proprietăți de vindecare, atât pentru corp, cât și pentru minte.

Printre proprietățile de vindecare pentru corp se numără beneficii pentru sistemul respirator, o digestie sănătoasă și vindecarea stărilor de anxietate. Labradoritul ajută la o bună circulație a sângelui, este un binefăcător pentru plămâni și combate stările tensionate pe care le simți în momentele de cumpănă.

Secretele cristalului de labradorit1În ceea ce privește sănătatea mentală, labradoritul ajută la îmbogățirea imaginației și la echilibrarea stărilor emoționale. Fiind numită și Piatra Transformărilor sau Piatra Curajului, labradoritul contribuie la restaurarea nivelului de energie, chiar și în momentele epuizante din zi. Revitalizează spiritul și ajută la reconectare și ancorare, fără a îngreuna sau încețoșa mintea.

Ajută la calmare și eliberare

Labradoritul are abilitatea de a calma o minte mult prea activă și de a energiza imaginația, îmbogățind-o cu idei noi. Acesta reprezintă o unealtă ideală pentru a readuce în viața unui individ bucuria și spontaneitatea. Ajută la eliminarea epuizării emoționale pe care o poate aduce rutina zilnică și eliberează de stresul pe care îl pot provoca responsabilitățile. În plus, contribuie la trezirea unui spirit aventuros și oferă deschidere către schimbare.

Energia labradoritului permite unei persoane să pătrundă prin vălul voidului, unde sunt păstrate toate cunoștințele și toate posibilitățile, un loc al potențialului și o sursă a creației. Meditația cu un cristal de labradorit poate ajuta o persoană să îmbrățișeze toate posibilitățile și să se bucure de moment.

Cum să elimini tensiunea cu un cristal de labradorit?

Pentru a elimina tensiunea care te apasă trebuie să găsești un loc în care să ai parte de pace și liniște, pentru cel puțin o jumătate de oră. Pentru aceasta vei avea nevoie de un cristal de labradorit și, opțional, un covoraș pe care să stai.

După ce ți-ai găsit locul liniștit, așază-te pe covoraș și inspiră și expiră adânc de câteva ori, pentru a-ți elibera mintea și a îndepărta gândurile negative care te distrag. Ține cristalul de labradorit în mâini și focalizează-ți privirea asupra lui.

Observă cu atenție jocurile de culori de pe suprafața pietrei și simte cum energia începe să se clădească și să curgă prin tine, în timp ce tu observi fiecare nuanță a labradoritului.

Atunci când simți că energia este puternică, închide ochii și las-o să circule prin întreg corpul tău. Concentrează-te asupra gândurilor tale și alege-le doar pe cele pașnice, clare și eliberatoare. Simte cum tensiunea din corp începe să se topească și să se combine cu energia labradoritului.

Stai în această poziție până ce simți că toată tensiunea din corp a dispărut. La final deschide ochii, lasă labradoritul jos și întoarce-te la activitățile tale obișnuite. Nu uita să cureți cristalul imediat după acest ritual, pentru a-l elibera de energiile acumulate.

Labradoritul în locuință sau birou

Labradoritul poate fi o piatră extrem de potrivită și pentru locul de muncă sau pentru a aduce energia pozitivă în locuința ta. Așezând un cristal de labradorit în casă vei invita în interior pacea și seninătatea și vei permite energiei creative să își facă simțită prezența.

Este o piatră ideală pentru a fi plasată într-un spațiu creativ, deoarece aduce un boost de inspirație atunci când este nevoie. Totodată contribuie la facilitarea comunicării și ajută la limpezirea gândurilor și la luarea unor decizii clare.

Labradoritul este un cristal mistic, care te poate ajuta să scapi de stările de stres și anxietate, poate contribui la o imaginație debordantă și te poate ajuta să lupți cu deficiențele respiratorii.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult