Prima pagină » Proprietatile Turmalinei

Proprietatile Turmalinei

de contact@kristale.ro
8 minutes Citeste

Proprietatile Turmalinei

Proprietatile turmalinei

 

  Turmalina este o piatră venerată care vine într-o gamă largă de culori. Este o piatră prețioasă care este populară pentru protecția energetică și echilibru.

 Proprietățile turmalinei:

   Culori: negru, violet, roz, galben, verde, albastru, roșu
    Chakra: Toate
    Număr: vibrează la 2
    Planeta: Venus
    Zodiac: Balanță
    Zonele Bagua: Kan (Carieră), Kun (Parteneriat)
    Elemente: Pământ
    Origine: Sri Lanka, Brazilia, SUA, Australia, Afganistan, Africa, Italia, Germania, Madagascar

Turmalina este utilă în echilibrarea energiilor yin și yang, cum ar fi femininul și masculinul din noi înșine.

Una dintre cele mai frecvente utilizări pentru acest cristal în feng shui este protecția energetică. Turmalina ajută la crearea unui scut în jurul unei persoane sau camere pentru a preveni pătrunderea energiilor negative sau nedorite. Este, de asemenea, de bază și util pentru echilibrarea tuturor chakrelor. Piatra poate chiar dizolva energie provocatoare și modele de gândire negative, transformându-le în energie și credințe mai benefice.

Proprietatile turmalinei

Tipuri de turmalină

Turmalina vine în multe culori, fiecare cu propriile sale calități și semnificații unice. Iată câteva dintre preferatele noastre.

Turmalină neagră

Turmalina neagră este foarte populară pentru crearea unui scut de protecție împotriva energiilor negative. Este util mai ales pentru persoanele care se identifică ca empatici, deoarece ajută la evitarea absorbției emoțiilor și energiei altor persoane. Poate fi folosit și pentru a absorbi ionii negativi de pe dispozitivele electronice. Folosiți turmalină neagră pentru a elibera stresul și gândurile negative și pentru a vă inradacina.

Turmalină mov

Turmalina purpurie are o afinitate specială pentru chakra celui de-al treilea ochi și poate ajuta la aprofundarea creativității și a abilităților intuitive. Poate fi folosit și în vindecarea vieții trecute și pentru a elimina entitățile exterioare care s-au atașat câmpului energetic al cuiva.

Turmalină roz

Turmalina roz este conectată la inimă. Este, de asemenea, considerat un afrodiziac. Este o piatră minunată pentru a lucra la iubirea de sine, precum și pentru a vă simți în siguranță și receptivi la dragostea celorlalți.

Turmalină galbenă

Turmalina galbenă este conectată la chakra plexului solar și este utilizată pentru a spori puterea personală.

Turmalina de pepene verde

Acest tip de turmalină își are numele din colorarea sa neobișnuită: un centru roz înconjurat de verde. Similar turmalinei roz, turmalina de pepene verde este conectată la chakra inimii și este adesea folosită pentru a vindeca inima. Este deosebit de util când vine vorba de relații, deoarece poate fi folosit pentru a invita pasiunea și dragostea în viața cuiva.

proprietatile turmalinei

Se folosește în Feng Shui
La ușa din față

În feng shui, ușa din față este numită gura qi, deoarece aici oamenii, energia și oportunitățile intră în casa ta și în viața ta. Vrei să te faci deschisă oportunităților și disponibilă oamenilor pentru a te găsi, dar asta nu înseamnă că trebuie să fii disponibil pentru orice. Pentru a vă proteja de energia nedorită care intră în casă, așezați o bucată de turmalină neagră lângă ușa din față.

În dormitor

Dormitorul dvs. este partea casei cea mai strâns legată de dvs. Turmalina poate fi plasată în jurul patului pentru a vă sprijini, aseza și echilibra. Dacă simți că ai nevoie în special de protecție personală, dormitorul ar putea fi un loc bun pentru a-ți localiza turmalina. Așezarea turmalinei în apropierea patului poate fi de asemenea utilă dacă nu puteți dormi pentru că vă simțiți anxioși și nefondați sau dacă simțiți că aveți nevoie de protecție împotriva viselor rele.

Faceți o grilă de protecție

Vă puteți proteja casa sau o anumită cameră din casa dvs. făcând o rețea de turmalină neagră. Pentru a crea o rețea, așezați o bucată de turmalină în fiecare colț al casei dvs. sau în camera pe care doriți să o protejați. Apoi, stabiliți intenția ca această rețea să ajute la evitarea energiei nedorite sau negative.

Activați Kan, zona Carieră Bagua

Una dintre zonele hărții feng shui bagua este legată de carieră și cale în viață – Kan. Culoarea asociată cu această zonă este neagră, așa că poate doriți să plasați aici o bucată de turmalină neagră cu intenția stabilită de a vă îmbunătăți cariera sau de a obține mai multă claritate în ceea ce privește drumul în viață.

Activează Kun, Colțul Iubirii

Kun este zona hărții feng shui bagua legată de relații și dragoste și este reprezentată de culoarea roz. Turmalina roz sau turmalina pepene verde pot fi completări excelente în această zonă dacă doriți să lucrați la iubirea de sine și să vă vindecați inima sau să deveniți mai receptivi la dragoste de la un partener.

Pe corpul tău

Puteți transporta turmalină neagră cu dvs. atunci când sunteți afară și pe cale să creați un scut de protecție indiferent unde vă aflați. Acest lucru este deosebit de benefic atunci când știi că te vei regăsi în locuri aglomerate sau publice unde vei fi înconjurat de mulți oameni și emoții. Puteți plasa o bucată de turmalină în poșetă sau buzunar sau puteți purta bijuterii cu turmalină.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult