Prima pagină » Proprietatile purtarii bijuteriilor din cupru

Proprietatile purtarii bijuteriilor din cupru

de contact@kristale.ro
8 minutes Citeste

Proprietatile purtarii bijuteriilor din cupru

Proprietatile purtarii bijuteriilor din cupru

   Se știe despre Cuprul are beneficii terapeutice pentru organism. Proprietățile antibacteriene și antimicrobiene ale cuprului îl fac un metal căutat. Știința modernă pune accentul pe sănătatea și utilizarea medicală a cuprului în viața noastră de zi cu zi. În general, consumăm cupru prin alimente și apă. Legumele cu frunze verzi închise, cerealele integrale, fasolea și cartofii sunt surse bogate de cupru. Se găsește și din abundență în nuci de caju, fructe uscate, piper negru și drojdie.

  Din punct de vedere istoric, cuprul a fost folosit pentru a menține corpul sănătos și pentru a spori energia pozitivă din corp. Este, de asemenea, cunoscut faptul că îmbunătățește sănătatea mintală. Majoritatea oamenilor folosesc idoli de cupru și antichități ca decor pentru casă pentru un cadru liniștit. Este posibil să fi observat și unii oameni care poartă inele sau brățări de cupru pentru a-și îmbunătăți imunitatea și pentru a evita influențele negative.

Proprietatile purtarii bijuteriilor din cupru-bratari

Avantajele pentru sănătate ale purtării unei bijuterii de cupru

Purtarea unui inel de cupru poate vindeca problemele legate de deficiența de cupru în organism. Vindecă tulburările de somn, îmbunătățește vederea și îmbunătățește rata metabolică. Se știe că ridică spiritual o persoană. Avantajele unui inel de cupru pur  sunt date mai jos.

 Sistem imunitar sănătos

Cuprul îmbunătățește echilibrul fiziologic și întărește corpul. Purifică sângele, declanșează formarea hemoglobinei și stimulează circulația sângelui în organism. De asemenea, protejează organismul de efectele negative ale altor metale foarte toxice care vin în contact cu corpul.

 Menține tensiunea arterială

Un inel de cupru controlează tensiunea arterială și menține la distanță problemele legate de tensiunea arterială scăzută sau crescută. O persoană care poartă un inel de cupru va începe să aibă o tensiune arterială mai constantă decât înainte.

 Îmbunătățește sănătatea cardiovasculară

Cuprul ajută la reticularea colagenului, elastinei și fibrelor din corp. Aceste fibre de elastină acoperă aorta și regiunile înconjurătoare. Cuprul, astfel, întărește aceste fibre și previne anevrismele aortice acute.

 Întărește oasele

Brățara de cupru pentru ameliorarea durerii este populară în rândul persoanelor care suferă de diverse probleme legate de os și articulații. Este cunoscut că un inel / brățară de cupru vindecă durerile articulare și artrita. Vindecă și întărește oasele și vindecă bolile legate de os. Relaxează articulațiile și, de asemenea, ameliorează afecțiunile cronice, cum ar fi osteoartrita și artrita reumatoidă.

 Promovează absorbția mineralelor

Inelele și brățările din cupru conțin micro minerale precum zincul și fierul, care sunt ușor absorbite de corp. Aceste minerale pătrund în fluxul sanguin, iar această absorbție este mai benefică decât administrarea de suplimente minerale. Este deosebit de avantajos pentru cei care suferă de deficit de fier sau zinc sau sunt anemici.

 Îmbunătățește sănătatea pielii

Păstrează pielea sănătoasă și previne bolile și afecțiunile comune ale pielii.

 Reduce umflarea

Un inel de cupru poate reduce umflarea în diferite părți ale corpului, cum ar fi mâinile, degetele, picioarele etc.

 Vindecă stomacul

Se știe că face minuni pentru majoritatea problemelor legate de stomac. De asemenea, previne aciditatea și ușurează stomacul.

 Previne bolile gâtului

Menține gâtul sănătos și previne și vindecă problemele legate de gât, cum ar fi tusea.

 Face unghiile puternice

Combate toate problemele legate de unghii și vă menține întotdeauna unghiile sănătoase și strălucitoare.

 Efecte anti-îmbătrânire

Inelele de cupru sunt binecunoscute pentru efectele lor anti-îmbătrânire, ceea ce le face și mai populare în rândul oamenilor. Antioxidanții prezenți în cupru împiedică creșterea toxicității organismului. Cuprul întărește densitatea fibrelor elastice și a colagenului care întinerește pielea, părul și menține intestinul sănătos.

Proprietatile purtarii bijuteriilor din cupru-bratara india

Proprietăți spirituale + metafizice ale bijuteriilor din cupru:

Conform miturilor, este un conductor al sistemului de credințe al spiritualistului și este capabil să conducă energia spirituală înainte între indivizi, cristale, aure, mintea și lumea spiritelor.

De asemenea, se crede că bijuteriile din cupru au puterea de a amplifica gândurile atunci când trimit și primesc comunicări psihice.

Cuprul are capacitatea de a împământa și de a transfera o gamă largă de frecvențe vibraționale și susține vindecarea, păstrând căile deschise pentru vindecare. Este o alegere excelentă de utilizat în timpul sesiunilor Reiki.

Cuprul îmbunătățește puterile comunicării și ajută la canalizarea, curățarea chakrelor, purificarea și creșterea stimei de sine și eliberarea purtătorului de poveri mentale.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult