Prima pagină » Opt cristale bune pentru feng shui-ul casei

Opt cristale bune pentru feng shui-ul casei

de contact@kristale.ro
9 minutes Citeste

Opt cristale bune pentru feng shui-ul casei

Opt cristale bune pentru feng shui-ul casei

 

   Dacă doriti sa aflati mai multe despre spiritualitate, munca energetică și feng shui, sunt mari șanse să fi dat peste cristale. Au fost foarte populare în ultima vreme, din motive întemeiate. Pietrele prețioase naturale, adesea numite cristale, au fost folosite timp de secole pentru proprietățile lor de vindecare și energie. Ele vin în multe culori și forme frumoase, fiecare cristal având calități și asociații distincte.

  Cristalele sunt un instrument excelent de încorporat în feng shui-ul casei dvs., deoarece sunt activatori de energie. Pe lângă faptul că sunt o modalitate simplă de a schimba qi-ul în casa ta, ele pot fi un plus frumos pentru decorul casei.

  Dincolo de implicațiile etice, toate obiectele, inclusiv cristalele, iau o parte din energia din împrejurimile lor. Aceasta înseamnă că este o idee bună să fii atent la originea cristalelor, mai ales dacă sunt folosite pentru a sprijini vindecarea și energia pozitivă.

  Există multe modalități de a folosi cristale pentru a îmbunătăți feng shui-ul casei dvs. – iată câteva utilizări simple.

Opt cristale bune pentru feng shui-ul casei-cuart roz

 

Activati dragostea cu cuartul roz

Cuarțul roz are o energie moale și blândă, care este conectată la dragoste și la chakra inimii. Dacă doriți să invitați un partener romantic, încercați să plasați două cristale de cuarț roz pe noptieră. Puteți face acest lucru și cu intenția de a susține sau a întări o relație romantică existentă. Cele două pietre vă reprezintă pe dvs. și pe partenerul dvs. actual sau viitor. Încercați să găsiți două bucăți de cuarț roz de dimensiuni similare pentru a reprezenta un parteneriat egal și echilibrat.

 

Opt cristale bune pentru feng shui-ul casei-turmalina

 

Protejați-vă casa cu turmalină neagră

Turmalina neagră este adesea folosită pentru a crea un scut de protecție. Absoarbe energia negativă și ajută la crearea unei granițe între voi și lumea exterioară, astfel încât să puteți evita să luați energie nedorită de la alți oameni. Pentru a vă proteja energetic casa, așezați un cristal de turmalină lângă ușa din față, cu intenția de a împiedica pătrunderea energiilor dăunătoare.

 

Opt cristale bune pentru feng shui-ul casei-ochi tigru

 

Starea de bine cu ochiul de tigru

Ochiul de tigru este o piatră excelentă pentru împământare și centrare. De asemenea, stimulează curajul și pozitivitatea. Dacă vă simțiți anxios sau neîntemeiat, adăugați o bucată de ochi de tigru în centrul casei. Centrul casei dvs. este, de asemenea, conectat la starea generală de sănătate și bunăstare, astfel încât crearea de mai multă legătură în această zonă a casei dvs. poate sprijini intențiile de bună sănătate.

 

Opt cristale bune pentru feng shuiul casei-cuart

 

Energizați-vă frigiderul cu cuarț transparent

Cuarțul trasnparent poate fi folosit pentru a amplifica energia și intențiile, iar o modalitate de a-i folosi energia puternică este să-l plasați în frigider cu intenție. Frigiderul dvs. stochează mâncarea care vă hrănește, deci de ce să nu îmbunătățiți hrana pe care o primiți din mâncare? Încărcați cristalul de cuarț cu intenția de a amplifica energia forței de viață a alimentelor dvs. și puneți-l în frigider.

 

Opt cristale bune pentru feng shui-ul casei-ametist

Meditati cu ametist

Ametistul este adesea folosit pentru a invoca sentimente de relaxare și seninătate, deci este o piatră minunată cu care să meditati. De asemenea, poate îmbunătăți intuiția, așadar, dacă una dintre intențiile tale în timp ce meditezi este să te conectezi la vocea ta interioară sau la o înțelepciune superioară, ametistul poate susține acest lucru. Așezați ametist în zona dvs. de meditație și stabiliți intenția că aceasta vă va consolida practica de meditație.

 

Opt cristale bune pentru feng shui-ul casei-fluorit

Concentrați-vă cu fluorit

Dacă lucrezi sau studiezi de acasă, știi cât de dificil poate fi să te concentrezi. Chiar dacă lucrați într-un birou sau mergeți la o bibliotecă pentru a vă face sarcinile școlare, concentrarea poate fi o provocare! Dacă ați putea folosi un anumit suport în această zonă, puneți un cristal de fluorit pe birou pentru a vă ajuta să vă mențineți sarcina. Fluoritul vă poate ajuta să vă îndepărtați gândurile inutile din mintea dvs., astfel încât să vă simțiți mai liniștiți și mai pregătiți să vă abordați lista de sarcini.

 

Opt cristale bune pentru feng shui-ul -citrin

Auto-îngrijire cu citrin

Citrinul este o piatră frumoasă care susține pozitivitatea, abundența și fericirea. Dulapul dvs. pentru medicamente este locul în care păstrați articolele care vă ajută să vă prezentați în lume ca cel mai bun sinelui vostru. Pentru a clarifica și curăța produsele de înfrumusețare și medicamentele care vă susțin, adăugați un cristal de citrin în centrul dulapului pentru medicamente. Citrinul vă va ajuta să creați mai multă strălucire și pozitivitate în rutina dvs. de auto-îngrijire, astfel încât să puteți apărea radiant în viața voastră.

 

Opt cristale bune pentru feng shui-ul casei-carneol

Creșteți vitalitatea cu carneol

Dacă doriți să construiți forță și vitalitate, carneolul este o piatră minunată cu care să lucrați. Încercați să așezați un cristal în dormitorul dvs. pentru a vă sprijini intenția de a crește aceste calități în viața voastră. Dormitorul tău te reprezintă, astfel încât orice schimbare pe care o faci aici poate avea un impact mare asupra qi-ului tău personal. O bucată de carneol din această zonă a casei poate sprijini cu adevărat nivelul de energie și vă poate stimula și motivația și pasiunea!

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult