Prima pagină » Obsidianul Lacrima de Apache – O Piatra Puternica pentru Vindecare si Protectie Energetica

Obsidianul Lacrima de Apache – O Piatra Puternica pentru Vindecare si Protectie Energetica

de contact@kristale.ro
7 minutes Citeste

Obsidianul Lacrima de Apache - O Piatra Puternica pentru Vindecare si Protectie Energetica

Obsidianul Lacrima de Apache – O Piatra Puternica pentru Vindecare si Protectie Energetica

Obsidianul Lacrima de Apache este un cristal cu o energie intensa si o istorie fascinanta. Cunoscut si sub numele de „piede de plumb”, acest obsidian este format in urma eruptiilor vulcanice si are o putere deosebita in ceea ce priveste vindecarea emotionala si protectia energetica.

Originea si caracteristicile Obsidianului Lacrima de Apache:

Obsidianul Lacrima de Apache este denumit astfel datorita legendei care spune ca aceste pietre sunt lacrimile indurerate ale femeilor Apache care si-au pierdut sotii in lupta. Este un tip de obsidian format din sticla vulcanica neagra si prezinta adesea modele unice de lacrimi sau pete de culoare brun-roscata. Acesta are o textura neteda si lucioasa.

Proprietatile si beneficiile Obsidianului Lacrima de Apache:

 • Vindecarea emotionala: Obsidianul Lacrima de Apache este cunoscut pentru puterea sa de a aduce la suprafata si a facilita eliberarea emotiilor refulate. Acest cristal ajuta la confruntarea cu traumele emotionale si la vindecarea ranilor profunde, permitandu-va sa va eliberati si sa va eliberati de durere si suferinta.
 • Protectie energetica: Obsidianul Lacrima de Apache formeaza un scut de protectie in jurul campului energetic, absorbind si transmutand energiile negative. Acesta previne atacurile energetice si il ajuta pe purtator sa se simta in siguranta si protejat in fata influentelor nefavorabile.
 • Obsidianul Lacrima de Apache - O Piatra Puternica pentru Vindecare si Protectie Energetica1Echilibrarea si intelegerea emotiilor: Acest cristal stimuleaza claritatea mentala si aduce intelegere si perspectiva asupra propriilor emotii. Obsidianul Lacrima de Apache va ajuta sa va conectati cu aspectele mai profunde ale sinelui si sa va eliberati de blocajele emotionale care va impiedica sa traiti in prezent.
 • Curatarea si protejarea aurica: Acest cristal are abilitatea de a curata si purifica campul energetic si aura. Obsidianul Lacrima de Apache elimina energiile stagnante si negative din aura, restabilind echilibrul si vitalitatea energetica.

Utilizarea Obsidianului Lacrima de Apache in practici terapeutice:

 • Meditatie si lucru energetic: Puteti utiliza Obsidianul Lacrima de Apache in meditatie pentru a facilita vindecarea emotionala, eliberarea emotiilor si obtinerea claritatii mentale. Purtand o bucata de obsidian in timpul meditatiei, va puteti conecta mai profund cu energia cristalului si puteti beneficia de proprietatile sale vindecatoare.
 • Purtarea ca bijuterie: Obsidianul Lacrima de Apache poate fi purtat sub forma de bijuterie, cum ar fi pandantive, bratari sau inele. Aceasta va permite sa aveti energia cristalului in preajma dumneavoastra pe parcursul intregii zile, beneficiind de protectie si vindecare constanta.
 • Plasarea in mediu: Puteti amplasa bucati de Obsidian Lacrima de Apache in mediul inconjurator, in special in zonele in care simtiti ca energia este incarcata sau stagnata. Acest lucru ajuta la curatarea si protejarea spatiului, creand un mediu armonios si echilibrat energetic.
 • Lucrul cu aura si chakrele: Utilizati un cristal de Obsidian Lacrima de Apache pentru a curata si proteja aura dumneavoastra. Treceti cristalul in jurul corpului in miscari lente si in sensul acelor de ceasornic pentru a elimina energiile negative si pentru a crea un scut protector in jurul campului energetic. Amplasati cristalul pe chakra radacina pentru a echilibra si a stimula energia de baza, sau pe chakra inimii pentru a facilita vindecarea emotionala si a elibera emotiile refulate.

Este important sa va ascultati intuitia si sa alegeti metodele care se potrivesc cel mai bine cu voi si cu nevoile dumneavoastra. Fiecare persoana poate experimenta conexiuni si rezonante diferite cu cristalul de Obsidian Lacrima de Apache, asa ca permiteti-va sa explorati si sa descoperiti modalitatile care va aduc cea mai mare armonie, protectie si vindecare.

Diferente intre acest cristal si obsidianul simplu:

Obsidianul Lacrima de Apache, in comparatie cu obsidianul simplu, are unele caracteristici si calitati unice care il fac special si distinct.

 • Originea si povestea: Obsidianul Lacrima de Apache are o poveste si o legenda fascinanta asociata cu el. Aceasta poveste confera cristalului o dimensiune emotionala si culturala adaugata.
 • Obsidianul Lacrima de Apache - O Piatra Puternica pentru Vindecare si Protectie Energetica2Aspectul si textura: Obsidianul Lacrima de Apache se caracterizeaza prin modele unice de lacrimi sau pete de culoare brun-roscata. Aceste modele naturale il fac vizual distinct fata de obsidianul simplu, care are o suprafata omogena de culoare neagra. Textura sa neteda si lucioasa adauga un aspect atragator si elegant.
 • Puterea vindecatoare emotionala: Obsidianul Lacrima de Apache este adesea recunoscut pentru puterea sa de a facilita vindecarea emotionala si eliberarea emotiilor refulate. Se crede ca acest cristal are o energie profunda si intensa care ajuta la confruntarea cu traumele emotionale si la eliberarea durerii si suferintei.
 • Capacitatea de protectie energetica: Obsidianul Lacrima de Apache este cunoscut pentru capacitatea sa de a forma un scut de protectie energetica. Acesta absorbe si neutralizeaza energiile negative, protejand campul energetic al persoanei de influente nefavorabile si atacuri energetice.
 • Legatura cu mediul natural: Datorita originii sale vulcanice, Obsidianul Lacrima de Apache are o puternica legatura cu elementele naturii. Acest lucru poate conferi o energie puternica si autentica in lucrul cu cristalul, conectandu-ne la energiile Pamantului si la ciclurile naturale ale vietii.
 • Capacitatea sa de a elibera blocaje emotionale: Obsidianul Lacrima de Apache este cunoscut pentru abilitatea sa de a elibera blocaje emotionale si de a aduce claritate mentala. Acesta poate facilita procesul de introspectie si confruntare cu propriile emotii, promovand astfel vindecarea si cresterea personala.

Obsidianul Lacrima de Apache este o piatra puternica cu proprietati de vindecare emotionala si protectie energetica. Originea sa fascinanta si aspectul sau distinctiv il fac un cristal popular in practicile terapeutice. Indiferent daca il utilizati in meditatie, il purtati ca bijuterie sau il plasati in mediul inconjurator, Obsidianul Lacrima de Apache poate fi un partener valoros in calatoria voastra de vindecare si transformare emotionala. Fiti deschisi la conexiunea cu energia cristalului si permiteti-i sa va ghideze catre echilibru, protectie si intelegere interioara.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult