Prima pagină » Folosirea cristalelor pentru conectarea cu trecutul sau viitorul

Folosirea cristalelor pentru conectarea cu trecutul sau viitorul

de contact@kristale.ro
11 minutes Citeste

Folosirea cristalelor pentru conectarea cu trecutul sau viitorul

Folosirea cristalelor pentru conectarea cu trecutul sau viitorul

Folosirea cristalelor pentru a va conecta cu trecutul sau viitorul poate fi o experienta extrem de personala si unica pentru fiecare persoana. Cu toate acestea, exista cateva metode generale pe care le puteti utiliza pentru a va ajuta sa va deschideti la aceasta experienta si sa va conectati cu energiile cristalelor.

Pentru conectarea cu trecutul, puteti folosi cristale care sa va ajute sa va eliberati de blocajele emotionale sau traumele din trecut. O metoda de a va folosi cristalele pentru a va ajuta sa va conectati cu trecutul este sa le tineti in mana sau sa le asezati pe corpul vostru in timpul meditatiei. Concentrati-va asupra intentiei de a va elibera de emotiile negative sau traumele din trecut si permiteti cristalelor sa va ajute in acest proces.

Pentru conectarea cu viitorul, puteti folosi cristale care sa va ajute sa va deschideti la noi posibilitati si sa va atrageti succesul si prosperitatea. Acestea pot fi cristale de aventurin, care aduc noroc si imbunatatesc abilitatile de luare a deciziilor, sau cristale de citrin, care atrag prosperitatea si imbunatatesc stima de sine.

O metoda de a va folosi cristalele pentru a va ajuta sa va conectati cu viitorul este sa le purtati ca talismane sau sa le asezati in casa sau la birou. Concentrati-va asupra intentiei de a atrage succesul si prosperitatea in viata voastra si permiteti cristalelor sa va ajute sa va manifestati aceasta intentie.

Ce cristale pot fi folosite pentru conectarea cu trecutul

Metodele de conectare cu trecutul sunt multiple si fie ca vorbim de citirea unor jurnale sau de revizitarea unor locuri cunoscute putem sa avem uneori lipsuri in ceea ce priveste acuratetea informatiilor sau a lucrurilor amintite. Puteti foarte simplu sa va ajutati de anumite cristale pentru a imbunatatii starea de spirit si pentru a va readuce starea spiritual pe care ati avut-o intr-un anumit moment din viata sau intr-un anumit loc pe care l-ati vizitat atunci cand poate ati avut o problema. Folosirea cristalelor se poate face pentru a amplifica conexiunea cu ceea ceea ce ati trait sau experimentat pentru a avea o amintire complexa si complete si in felul acesta sa va puteti trage toate invatamintele.

Folosirea cristalelor pentru conectarea cu trecutul sau viitorul2

Agat – Agatul este o piatra care poate fi folosita pentru a spori conexiunea cu trecutul, in special cu istoriile si culturile stravechi. Se spune ca aceasta piatra poate imbunatati abilitatile de a intelege simbolurile si semnificatiile lor, ceea ce poate fi util pentru a explora misterele din trecut.

Kianit – Kianitul este o piatra care poate fi utilizata pentru a ajuta la accesarea amintirilor din vietile anterioare. Se crede ca aceasta piatra poate ajuta la eliminarea blocajelor energetice care impiedica conectarea cu trecutul si poate ajuta la eliberarea emotiilor legate de experientele trecute.

Scoica – Cristalele scoica sunt o piatra folosita de multe culturi pentru a se conecta cu trecutul si cu stramosii. Se spune ca aceasta piatra poate ajuta la aducerea amintirilor din trecut si la consolidarea legaturilor cu acei stramosi.

Cuart fumuriu – Cuartul fumuriu este o piatra care poate fi utilizata pentru a ajuta la eliminarea blocajelor energetice si la sprijinirea procesului de eliberare emotionala. Se crede ca aceasta piatra poate ajuta la accesarea amintirilor din trecut si la explorarea experientelor si emotiilor din acele momente.

Turmalina negru – Turmalina neagra este o piatra care poate fi utilizata pentru a ajuta la eliberarea emotiilor negative si la imbunatatirea abilitatilor de auto-reflectie. Se spune ca aceasta piatra poate ajuta la accesarea amintirilor din trecut si la explorarea experientelor si emotiilor din acele momente.

Lapis lazuli – Lapis lazuli este o piatra folosita de multe culturi pentru a se conecta cu trecutul si cu istoria. Se spune ca aceasta piatra poate ajuta la accesarea informatiilor din trecut si la consolidarea legaturilor cu istoriile si culturile stravechi.

Apatit – Apatitul este o piatra care poate fi utilizata pentru a sprijini procesul de regresie in vietile anterioare si pentru a ajuta la eliminarea blocajelor energetice. Se spune ca aceasta piatra poate ajuta la accesarea amintirilor din trecut si la explorarea experientelor si emotiilor din acele momente.

Cristal de stanca – Cristalul de stanca este o piatra puternica si versatila care poate fi utilizata pentru a sprijini conexiunea spirituala cu trecutul. Se crede ca aceasta piatra poate aj uta la eliminarea blocajelor energetice care impiedica accesarea amintirilor din trecut si la imbunatatirea abilitatilor de introspectie si auto-reflectie.

Rodonit – Rodonitul este o piatra folosita pentru a ajuta la vindecarea emotionala si la eliberarea emotiilor negative legate de trecut. Se spune ca aceasta piatra poate ajuta la accesarea amintirilor din trecut si la explorarea experientelor si emotiilor din acele momente.

Howlit – Howlitul este o piatra folosita pentru a sprijini procesul de regresie in vietile anterioare si pentru a ajuta la eliminarea blocajelor energetice. Se spune ca aceasta piatra poate ajuta la accesarea amintirilor din trecut si la explorarea experientelor si emotiilor din acele momente.

Acestea sunt doar cateva exemple de cristale care pot fi folosite pentru a sprijini conectarea spirituala cu trecutul. In general, este important sa alegeti cristalele care va resona cel mai bine si sa le utilizati in mod regulat pentru a sprijini procesul de conectare cu trecutul. De asemenea, este important sa aveti in vedere faptul ca cristalele nu sunt o solutie magica si ca procesul de conectare spirituala poate fi unul dificil si de durata, care necesita multa rabdare si perseverenta.

Cristale folosite pentru conectarea cu viitorul

Pentru cei care sunt insa mai concentrate pe ceea ce inseamna viitorul sau ceea ce rezerva acesta cristalele pot fi folosite ca si metode complementare pe langa cele déjà mentionate cum ar fi tarotul sau vizualizarea. Cristalele pot avea effect pentru a clarifica ceea ce poate ati aflat din astrologie sau poate pentru a va forma o imagine mai clara despre ceea ce trebuie sa faceti pentru a va atinge un scop sau a va indeplini un vis.

Exista multe cristale care pot fi folosite pentru a sprijini procesul de conectare spirituala cu viitorul. Acestea pot ajuta la eliberarea fricii si a anxietatii legate de viitor si pot sprijini abilitatile intuitive si de premonitie.

Folosirea cristalelor pentru conectarea cu trecutul sau viitorul1

Iata cateva exemple de cristale care pot fi folosite pentru a sprijini conexiunea cu viitorul:

Amazonit – Amazonitul este o piatra folosita pentru a ajuta la eliminarea fricii si a anxietatii legate de viitor si pentru a sprijini abilitatile intuitive. Se spune ca aceasta piatra poate ajuta la accesarea informatiilor si a viziunilor din viitor.

Fluorit – Fluoritul este o piatra folosita pentru a sprijini claritatea mentala si intuitia si pentru a elimina blocajele energetice care impiedica accesarea viitorului. Se spune ca aceasta piatra poate ajuta la accesarea viziunilor si informatiilor din viitor si la sprijinirea procesului de manifestare a dorintelor legate de viitor.

Obsidian – Obsidianul este o piatra folosita pentru a sprijini procesul de introspectie si de auto-reflectie si pentru a elimina blocajele energetice care impiedica accesarea viitorului. Se spune ca aceasta piatra poate ajuta la accesarea informatiilor si a viziunilor din viitor si la sprijinirea procesului de manifestare a dorintelor legate de viitor.

Selenit – Selenitul este o piatra folosita pentru a sprijini claritatea mentala si intuitia si pentru a ajuta la accesarea informatiilor si a viziunilor din viitor. Se spune ca aceasta piatra poate ajuta la eliberarea blocajelor energetice si la sprijinirea procesului de manifestare a dorintelor legate de viitor.

Ametist: Acest cristal este cunoscut pentru capacitatea sa de a ajuta la dezvoltarea clarviziunii si a puterii psihice. Este, de asemenea, un cristal de protectie, care va poate ajuta sa evitati energiile negative si sa mentineti o stare de echilibru si pace interioara.

Cuart transparent: Cuartul transparent este unul dintre cele mai puternice cristale de vindecare si este folosit adesea pentru a imbunatati claritatea si focalizarea mentala. Este, de asemenea, un cristal bun pentru a va ajuta sa dezvoltati intuitia si sa luati decizii cu incredere.

Aventurin: Acest cristal verde este cunoscut pentru a aduce succes si noroc. Aventurin poate ajuta la dezvoltarea abilitatilor intuitive si la conectarea cu energiile viitorului.

Labradorit: Acest cristal de irizatie frumoasa este cunoscut pentru capacitatea sa de a ajuta la dezvoltarea abilitatilor psihice si intuitive. Este, de asemenea, un cristal bun pentru a va ajuta sa va conectati cu energiile viitorului si sa va dezvoltati capacitatea de a simti lucrurile care urmeaza sa se intample.

Citrin: Acest cristal galben este cunoscut pentru a aduce bucurie, energie si claritate mentala. Este, de asemenea, un cristal bun pentru a va ajuta sa va conectati cu energia viitorului si sa va dezvoltati abilitatile psihice si intuitive.

Sodalit: Acest cristal albastru este cunoscut pentru a ajuta la dezvoltarea abilitatilor psihice si intuitive si la cresterea intuitiei. Este, de asemenea, un cristal bun pentru a va ajuta sa va conectati cu energia viitorului si sa va dezvoltati capacitatea de a simti lucrurile care urmeaza sa se intample.

Cristalele pot fi o unealta valoroasa pentru cei care doresc sa se conecteze spiritual cu trecutul sau cu viitorul. Este important sa aveti o intelegere clara a proprietatilor si energiilor cristalelor, sa le folositi cu intentie si sa va deschideti la experientele si informatiile pe care acestea le pot aduce. Fie ca folositi cristale pentru meditatie, terapie cu lumina sau pur si simplu le purtati ca talismane, acestea pot fi o modalitate puternica de a va ajuta sa va conectati cu aspecte mai inalte ale fiintei voastre si sa explorati aspectele mai profunde ale trecutului si ale viitorului vostru.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult