Prima pagină » De ce sa alegi StoneMania Bijou®?

De ce sa alegi StoneMania Bijou®?

de contact@kristale.ro
2 minutes Citeste

De ce sa alegi StoneMania Bijou®?

 

De ce sa alegi StoneMania Bijou®?

În 2017 StoneMania Bijou® promite să se mențină în topul celor mai apreciate magazine de cristale naturale din România.

În anul precedent, doar magazinul online a onorat peste 7000 de comenzi, a căror grad de satisfacție a fost de 99,7% clienți mulțumiți.

StoneMania Bijou® oferă beneficii reale: certificat de garanție și conformitate pentru toate cristalele-conform autorizației ANPC, drept de retur 30 de zile-din orice motiv, livrare rapidă a comenzilor și transport gratuit la atingerea pragului de 119 lei, posibilitatea de a scrie recenzii și a împărtăși opinii reale (a căror veridicitate poate fi verificată) despre produse și companie cu ceilalți utilizatori.

Descrierile și fotografiile produselor expuse pe site sunt 100% reale.

Poate este prima data când cumpărați aceste comori ale pământului și vă întrebați de ce un produs este mai ieftin și celălalt mai scump, cu toate că sunt asemănătoare la prima vedere. Pentru multe persoane prețul este cel mai important factor în alegerea unei bijuterii sau a unui cristal natural dar trebuie să ținem cont și de alte aspecte. Calitatea unei pietre constă în puritate, culoare, grad de șlefuire, tăietură, claritate, și nu în ultimul rând, autenticitate (pe piață, 30% din pietre sunt tratate termic, amplificate la culoare prin vopsire sau sintetice).

Bijuteriile StoneMania Bijou® sunt confecționate cu grijă, materiale rezistente și accesorii calitative.

Încercam să oferim tot timpul produse de calitate; nu va faceți griji în privința prețului, este și va fi corect! Suntem importatori!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult