Prima pagină » Cum sa folosesti cristalele in rutina ta de frumusete

Cum sa folosesti cristalele in rutina ta de frumusete

de contact@kristale.ro
5 minutes Citeste

Cum să folosești cristalele în rutina ta de frumusețe

Cum să folosești cristalele în rutina ta de frumusețe

Îngrijirea pielii este extrem de importantă pentru un aspect plăcut și sănătos. De cele mai multe ori poate fi dificil să găsești exact produsele potrivite pentru tine, fiind necesar să testezi destul de multe variații. Ce ar fi dacă, pe lângă creme și seruri, ai introduce în rutina ta și cristalele? Da, ai cititi bine, cristalele pot fi benefice chiar și pentru frumusețe. Haide să afli cum!

Cuarțul alb

Cristalele albe sau transparente promovează claritatea, după cum le sugerează și denumirile. Totuși, claritatea nu trebuie să fie întotdeauna o calitate a minții. Aici poate fi vorba și despre o piele curată, dacă cristalul în cauză primește o energie vibrațională în această direcție.

Cuarțul alb te poate ajuta să scapi de impuritățile pielii, de acnee, puncte negre sau sebum în exces și îți poate oferi pielea fără cusur pe care toată lumea și-o dorește.

Cuarțul alb te poate ajuta să scapi și de impuritățile corpului, prezentând proprietăți de detoxifiere și eliminare a toxinelor.

Citrinul

Dacă observi la tine cearcăne închise la culoare, pentru o perioadă mai lungă de timp, s-ar putea să fie un efect al suprasolicitării. Atunci când suntem stresați, iar gândurile și emoțiile nu ne dau pace, acest aspect se poate observa destul de rapid pe pielea noastră.

Cum să folosești cristalele în rutina ta de frumusețe1Acesta este un moment prielnic pentru a apela la energia vibrantă și luminoasă a cristalului de citrin. Această piatră poate fi utilizată pentru a manifesta un boost de energie, grijă pentru sănătatea mintală, cât și pentru cea a pielii.

Conform experților citrinul este conectat cu soarele, astfel că acesta te va putea să obții o piele radiantă și o strălucire aparte, în cel mai scurt timp.

Jadul

Jadul este o piatră ideală pentru manifestarea frumuseții, având o energie calmă și liniștitoare. Din punct de vedere spiritual, acest cristal poate spori înțelepciunea, dar poate avea efecte incredibile și asupra pielii.

Jadul te poate ajuta să scapi de liniile fine sau de ridurile de pe ten, căpătate odată cu vârsta sau timpuriu, din cauza stresului. Totodată, poate calma pielea și reduce roșeața, conținând proprietăți antiinflamatorii naturale. Poți liniști rozaceea, dermatita sau arsurile solare cu ajutorul unei pietre de jad.

Ametistul

Unul dintre cele mai cunoscute cristale, ametistul este un maestru în arta vindecării, chiar și pentru piele. Acesta deține proprietăți antibacteriene, care ajută la curățarea și îndepărtarea bacteriilor, chiar și de pe cele mai sensibile tipuri de piele.

Astfel de bacterii sunt cunoscute deoarece pot cauza apariția coșurilor, a infecțiilor sau a petelor. De aceea este indicat să ții un cristal de ametist aproape, pentru a-ți recăpăta vitalitatea și strălucirea pielii.

Cum poți folosi cristalele pentru frumusețe

Există mai multe tipuri de metode prin care poți introduce cristalul dorit în rutina ta de frumusețe. Unul dintre acestea este roll-on-ul infuzat cu cristale, pe care îl poți aplica pe zonele de piele cu probleme sau rola din cristal, cum sunt cele de jad sau din cuarț.

O altă modalitate este cu ajutorul apei infuzate cu cristale. Lasă cristalul în apă pentru cel puțin 30 de minute, apoi folosește apa pentru a te spăla pe față.

Apelează la puterea de înfrumusețare a cristalelor și vezi care dintre ele se potrivește cel mai bine cu nevoile tale.

 
 

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult