Prima pagină » Cum putem imbunătățiți-vă practica zilnică de yoga cu cristale

Cum putem imbunătățiți-vă practica zilnică de yoga cu cristale

de contact@kristale.ro
6 minutes Citeste

Cum putem imbunătățiți-vă practica zilnică de yoga cu cristale

Cum putem imbunătățiți-vă practica zilnică de yoga cu cristale

 

   Există multe modalități de vindecare, dintre care yoga și cristalele sunt doar câteva. Și, deși mulți dintre noi practicăm mai multe modalități de vindecare de-a lungul zilelor noastre, nu prea des combinăm diferite practici împreună într-o practică extrem de puternică, transformatoare și vindecătoare. Una dintre cele mai populare modalități de a amesteca metodele de vindecare este printr-o practică de meditație cristalină. Una dintre modalitățile mele preferate personale de a combina diferite metode de vindecare este prin încorporarea cristalelor de vindecare în practica mea de yoga. Fizicitatea yoga combinată cu spiritualitatea cristalelor vă permite să vă aprofundați practica atât cu yoga, cât și cu cristale.

   Un aspect puternic al unei practici zilnice de yoga este că vă ajută să vă recâștigați echilibrul. Ținând un cristal în mână sau așezând mai multe pe corpul tău și respirând adânc timp de câteva minute are un efect similar. Îți echilibrează corpul, te motivează în momentul prezent și te readuce în centru. De asemenea, puteți practica yoga pentru a reduce anxietatea și stresul. Cristalele vindecătoare au o vibrație calmantă care poate ajuta la ameliorarea anxietății și stresului. Dacă practicați yoga pentru forța fizică și flexibilitatea pe care o oferă, cristalele vă pot ajuta să vă sporiți angajamentul față de bunăstarea dvs., menținându-vă motivat și dedicat practicii.

   Indiferent de motivul pentru care te asezi pe covor, îmbinarea yoga și a cristalelor creează o combinație puternică de energie care îți adâncește practica yoga și mărește puterile de transformare ale cristalelor tale. Această combinație te duce la un nivel mai profund de vindecare, creând o legătură mai strânsă cu practica ta de yoga, cristalele tale și, cel mai important, sinele tău. Odată ce încorporați cristale în practica dvs. de yoga, vă veți întreba de ce nu le-ați folosit tot timpul.

   Ca și în cazul oricărei practici cu cristale, știind de unde să înceapă poate fi copleșitor. Pentru a fi mai ușor, am restrâns la cele mai bune cristale pentru yoga – fie că le așezați în partea de sus a covorului, le țineți în timpul savasanei sau le purtați cu dvs. de pe covor și în lume.

Cum putem imbunătățiți-vă practica zilnică de yoga cu cristale-covor

  Cristale de yoga pentru partea superioară a covorului dvs. de yoga:

    Cristale de selenit pentru ridicarea energiei vibraționale și a spațiului tău.
    Agat de dantelă albastră pentru energie liniștitoare și pentru ameliorarea stresului și anxietății.
    Ametist sau fluorit pentru pace și relaxare în practica dumneavoastră.
    Jasp pentru un impuls de energie și vitalitate,

  Cristale de yoga de utilizat în timpul savasanei

Când cristalele de vindecare sunt plasate pe corp în timpul savasanei, vă oferiți un tratament de vindecare foarte puternic la sfârșitul practicii.

    Așezați un cristal de curățare selenit deasupra pieptului pentru a curăța energia și a energiei vibraționale ridicate.
    Țineți  selenit în fiecare mână pentru vindecare și energie pozitivă.
    Așezați pietre de vindecare a chakrelor pe fiecare dintre cele 7 chakre pentru echilibru, aliniere și curățarea chakrelor.

Cum putem imbunătățiți-vă practica zilnică de yoga cu cristale-chakre

   Cristale pentru a-ți purta intenția cu tine de pe covorul tău de yoga

    Brățară de vindecare Chakra pentru a rămâne echilibrată, aliniată și centrată pe tot parcursul zilei.
    Brățară anti stres pentru a menține un sentiment de calm și relaxare.
    Brățara de sănătate ca un memento că sănătatea și bunăstarea dvs. sunt o prioritate.

  Atât yoga, cât și cristalele de vindecare au capacitatea de a aduce schimbări importante în minte, corp și spirit. În yoga, eliberarea, transformarea, expansiunea și conștientizarea se întâmplă atunci când mintea, corpul și spiritul se conectează prin respirație și mișcare. Cristalele funcționează în mod similar, doar mintea, corpul și spiritul se conectează prin vibrații energetice. Combinarea yoga și a cristalelor în timpul practicii dvs. este cu adevărat medicament energetic pentru minte, corp și suflet.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult