Prima pagină » Cristale si pietre semipretioase de culoare verde pentru intelepciune, evolutie si bunastare

Cristale si pietre semipretioase de culoare verde pentru intelepciune, evolutie si bunastare

de contact@kristale.ro
7 minutes Citeste

Cristale și pietre semiprețioase de culoare verde pentru înțelepciune, evoluție și bunăstare

Cristale și pietre semiprețioase de culoare verde pentru înțelepciune, evoluție și bunăstare

Foarte multă lume este atrasă de cristale și pietre semiprețioase datorită culorilor și a nuanțelor pe care acestea le „îmbracă”. Printre cele mai apreciate regăsim cristalele și pietrele semiprețioase de culoare verde sau având diferite nuanțe de verde. Verde este o culoare care simbolizează abundența. Simțim acest lucru atunci când observăm în jurul nostru natura care este plină de viață și care oferă mult verde.

Tot la fel, spiritul uman este asemenea unei grădini. Este nevoie de anumite elemente pentru ca acesta să înflorească. Hrănirea sufletului cu energie înseamnă deschiderea spre noi experiențe, dar și atragerea de noi oportunități. În acest context este foarte util să aduci în viața ta energia cristalelor de culoare verde, mai ales dacă simți că la nivelul sufletului „grădina” pare mai degrabă secată de energie și vitalitate. Dacă sufletul sau latura spirituală sunt lipsite de bucurie, inspirație și vitalitate, cristalele și pietrele semiprețioase de culoare verde pot să revigoreze aceste aspecte din viața ta.

Culoarea verde aduce bogăție în viața ta și aduce energia necesară pentru a-ți canaliza atenția înspre abundență. Cristalele și pietrele semiprețioase de culoare verde pot să aducă energie proaspătă pentru noi creșteri și noi începuturi. Se spune că energia cristalelor verzi este foarte eficientă pentru echilibrarea emoțiilor și pentru deschiderea față de lecțiile pe care inima și sufletul au să le ofere. În același timp vei putea regăsi spiritul sălbatic care este de multe ori necesar pentru a redescoperi forța energiei vitale care să te propulseze pe cele mai înalte culmi ale vieții tale.

Energia cristalelor de culoare verde care te va ajuta să redescoperi spiritul sălbatic și autentic este exact ceea ce ai nevoie pentru a regăsi energia scăzută și pentru a simți din nou pacea, sănătatea deplină și înțelepciunea naturală cu care ai fost înzestrat(ă). Cristalele de nuanță verde sunt considerate a atrage inclusiv bunăstarea, prosperitatea și banii. În continuare vei descoperi câteva dintre cele mai importante și puternice pietre semiprețioase și cristale de culoare verde.

Aventurinul
Prin energia cristalului de aventurin poți să îți centrezi intenția. Se spune că este cea mai norocoasă dintre pietrele semiprețioase, mai ales atunci când vorbim despre bunăstare. Fiind o piatră potrivită pentru atragerea oportunităților, se crede că este foarte puternică mai ales atunci când este folosită în cadrul diferitelor competiții sau în acele situații în care rezultatul final nu poate fi controlat. Tocmai din acest motiv aventurinul este o piatră foarte apreciată în rândul jucătorilor de poker sau de alte jocuri de noroc, a pariorilor sau a altor persoane care caută să își crească veniturile prin astfel de metode.

Cristale și pietre semiprețioase de culoare verde pentru înțelepciune, evoluție și bunăstareTot în acest context al atragerii norocului, se spune că aventurinul trebuie să fie printre cristalele pe care să le ai alături de tine în cadrul unui examen, acest cristal ajutând la reducerea stresului și la calmarea nervilor. Aventurinul este un cristal care deține „energia câștigătoare” și tocmai din acest motiv este indicat să îl ai alături de fiecare dată când participi la o competiție sau la un eveniment sportiv. Din perspectiva meditației, energia acestei pietre semiprețioase este foarte eficientă pentru a te aduce mai aproape de ghidul tău spiritual.

Jadul
Un al doilea cristal de culoare verde care este foarte apreciat este jadul. Este un cristal încărcat cu energie eficientă pentru îmbunătățirea înțelepciunii, care protejează de răniri sau daune și aduce în viața ta noroc. Se spune că pietrele de jad oferă răspunsuri la diferite probleme și din acest motiv este indicat să le păstrezi aproape atunci când ești în căutarea unor soluții. Jadul poate fi folosit inclusiv pentru practicile de meditație, dar și pentru a fi purtat pe corp, fiind un cristal care aduce pace interioară și înțelepciune. Este un cristal care ajută la vindecarea chackrei inimii.

Smarald
Printre cele mai apreciate pietre prețioase din lume regăsim smaraldul. Această piatră de culoare verde promovează bunătatea și arată cea mai frumoasă parte a fiecăruia. Este considerată a fi o piatră prețioasă care atrage succesul, abundența și iubirea, fiind eficientă în a deschide inima pentru a primi iubirea în toate formele sale. Datorită faptului că se aliniază cu energia Zeiței Venus și a faptului că înglobează energia compasiunii și a iubirii necondiționate, smaraldul ajută la creșterea stimei de sine și a încrederii.

Tot în privința smaraldului se spune că este încărcat cu cea mai pură formă de raze de culoare verde, fiind astfel foarte eficient pentru vindecarea chackrei inimii. În același timp se recomandă plasarea unei pietre de smarald atunci când simți că temperatura corpului crește. Folosirea în practicile de meditație ajută la evoluția în plan spiritual pentru a ajunge mai aproape de Sinele Autentic. Nu în ultimul rând trebuie amintite și credințele conform căreia plasarea unui smarald sub patul din dormitor poate spori fertilitatea.

Crisporazul
Diferitele nuanțe de verde oferite de cristalul de crisopraz fac din această piatră semiprețioasă una dintre cele mai atractive din perspectiva aspectului. Energia crisoprazului ajută la îndepărtarea grijilor și la regăsirea clarității. Este un cristal care aduce bucurie, optimism și fericire în viața ta. Se spune chiar că era cristalul favorit al lui Alexandru cel Mare. Folosirea cristalului de crisopraz ajută la menținerea unei atitudini pozitive în viață. Atunci când simți că energia ta este foarte joasă sau dacă simți că ai o stare negativă la nivel spiritual, purtarea bijuteriilor de crisporaz sau ținerea acestuia în apropiere poate ajuta la regăsirea unei perspective mai pozitive asupra vieții tale. Este de asemenea o piatră foarte eficientă pentru spațiul unde se practică meditația.

Malachit
Completăm lista cristalelor și a pietrelor semiprețioase de culoare verde cu malachit. Vorbim despre o piatră în diverse nuanțe de verde, până la un verde foarte închis și care este foarte apreciat pentru aspectul pe care îl are. Malachitul acționează la nivelul chackrei inimii, fiind foarte util pentru faptul că aduce pace și energii transformatoare. Se spune că este o piatră care echilibrează mintea și care calmează sentimentele care duc la stări de deconcentrare. Se crede că malachitul aduce beneficii pentru orice afecțiune care previne abilitatea de a te concentra, precum în cazul ADHD. Malachitul este eficient și atunci când ai nevoie de motivație pentru a finaliza o listă cu sarcini de îndeplinit sau anumite sarcini specifice. Pentru vindecarea unor răni emoționale poți poziționa piatra de malachit la nivelul inimii. Nu în ultimul rând merită a fi subliniat faptul că malachitul este o piatră semiprețioasă foarte potrivită pentru bărbații care doresc să atragă iubirea în viața lor.

Indiferent dacă îți dorești să folosești aceste cristale sub forma bijuteriilor sau a accesoriilor ori dacă vrei să le folosești pentru a decora casa, biroul sau spațiul de lucru, poți să apelezi cu încredere la energia cu care sunt încărcate cristalele și pietrele semiprețioase de culoare verde. Te așteptăm să descoperi în produsele din magazinul StoneMania aceste cristale sau pietre semiprețioase de culoare verde, urmând să alegi exact acele produse care se potrivesc cu nevoile și cu așteptările tale.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult