Prima pagină » Cristale si astrologie: explorarea conexiunii si îmbunătățirea practicii tale spirituale

Cristale si astrologie: explorarea conexiunii si îmbunătățirea practicii tale spirituale

de contact@kristale.ro
13 minutes Citeste

 

 

Cristale si astrologie: explorarea conexiunii si îmbunătățirea practicii tale spirituale

 

Cristale si astrologie: explorarea conexiunii si îmbunătățirea practicii tale spirituale

 

   Cristalele au captivat omenirea de secole datorită culorilor, modelelor lor vibrante, conexiunii lor cu elementele, chakre, feng shui, numerologie, zei și astrologie. Cristalele care emit energie liniștitoare și reconfortante fac o căsătorie între Pământ și cer. Astăzi, voi explora rolul lor în lumina stelelor noastre interioare.

   Încorporarea cristalelor în practicile de astrologie

   Înțelegerea faptului că cristalele sunt canale de energie care conectează experiențele tale cu universul, planetele și zodiacul le face utile în astrologie. Tot ceea ce este necesar pentru a le folosi și a conecta cu energia lor este intenția. Învățarea modului în care energiile cristaline interacționează cu semnele zodiacale poate da rezultate excelente în călătoria ta de explorare personală și spirituală.

   De exemplu, să presupunem că doriți să întruchipați curajul și inițiativa asociate cu semnul Berbec. Ați putea lucra cu o bucată de Opal de foc, cunoscut pentru proprietățile sale de îndrăzneală și determinare. Inviți această energie în viața ta purtând-o cu tine, meditând cu ea sau așezând-o pe altarul tău. Este un dialog, o conversație armonioasă între tine, cristal și stele.

   Cristalele pot fi privite ca amplificatoare astrale, reluând muzica stelelor în viața de zi cu zi. Rolul lor este de a reține și de a canaliza energiile planetelor și semnelor cărora le corespund. Consideră-i ancora stelară, care întemeiază ideile și energiile abstracte ale astrologiei în existența ta pământească.

   De exemplu, atunci când Soarele călătorește prin Gemeni, ați putea dori să ajungeți la o bucată de Agat Botswana, cunoscut pentru îmbunătățirea comunicării, pentru a vă conecta mai profund cu energiile expresive ale Gemeni. Procedând astfel, nu observați doar energia sezonului Gemeni care se desfășoară în jurul vostru. De asemenea, faci parte din el, întruchipând ritmul și rezonând cu energia.

   Prin această practică, îți poți aprofunda relația cu astrologia, folosind cristalele ca instrumente pentru a înțelege, a te angaja și a curge cu ritmurile semnelor și planetelor.

   Cristale de astrologie de top

   Astrologia este conectată la diferite arhetipuri prin simbolurile semnelor și planetelor. Puteți folosi aceste expresii atunci când este necesar și când apar provocări în viață.

   Cristalele pot ajuta la stabilirea intențiilor, la clarificarea drumului spiritual sau la facilitarea legăturilor mai strânse cu energiile solare. Energiile vibraționale ale fiecărui cristal vă pun în acord cu ritmuri particulare.

   Ametist

   Ametistul face minuni în curățarea și protejarea spiritului tău, în timp ce îl deschide pentru ca lumina divină să intre. Îmi place să port ametist atunci când merg la retrageri spirituale sau vreau să găsesc răspunsuri despre viață și despre mine prin meditație.

   Proprietățile calmante ale ametistului fac din această piatră partenerul ideal în conștientizarea sau dezvoltarea spirituală, deoarece influența sa ajută la linișterea minții și amplifică concentrarea.

   Ametistul, conectat cu semnul zodiacal Pesti, a fost mult timp văzut ca o piatră prețioasă asociată cu dezvoltarea spirituală și care ajută la exprimarea autentică și divină prin forme de artă. Jupiter întărește și mai mult această legătură și amplifică potențialul Ametist de a ajuta o expansiune personală și spirituală semnificativă.

   Cum se utilizează: Feng Shui, Purtare și Meditație.

   Piatra lunii

   Piatra Lunii valorifică energia lunară pentru a promova calmul, stabilitatea emoțională, intuiția crescută și o mai mare compasiune și înțelegere interpersonală. Există o legătură strânsă între soiurile Piatra Lunii și semnul zodiacal Rac. Trăsăturile intuitive de mamă ale Racului apar în energia protectoare și reconfortantă a Pietrei Lunii; prin urmare energiile sale blânde o oglindesc pe cele găsite în reprezentarea Racului.

   Cum se utilizează: Purtare, baie și meditație.

   Lapis Lazuli

   Lapis Lazuli (uneori cunoscut sub numele de Lajward Stone) a fost folosit de multă vreme pentru a crește inteligența și a sprijini ordinea superioară în procesele tale de gândire. Culoarea albastru intens reprezintă cunoașterea și intuiția și, de asemenea, ajută la creșterea clarviziunii.

   Lapis Lazuli rezonează bine cu a lui Jupiter natura filozofică a Săgetătorului și cu setea de înțelepciune, înțelegere și aventură, două forțe pe care le poate ajuta să le canalizeze eficient. Folosirea acestei pietre te poate face un student etern, gata să învețe și să înfrunte lecțiile și provocările pe care le prezintă viața.

   Cum se utilizează: purtați, meditație și visare.

   Cuarț roz

   Vibrația Cuart Roz rezonează cu Chakra Inimii pentru a promova bunăstarea emoțională și pentru a invita iubirea și acceptarea necondiționată în inima ta. Influența liniștitoare a Cuarțului Roz favorizează compasiunea, iertarea și înțelegerea, trei calități esențiale pentru bunăstarea emoțională și relațiile sănătoase.

   Cuartul Roz rezonează cu Venus și Balanță și este legat de dragoste și relații. Aduceți mai multă dragoste, frumusețe și armonie interpersonală în viața voastră prin valorificarea energiilor sale subtile, dar centrate pe relație.

   Cum se utilizează: meditație, îmbrăcăminte și baie.

   Obsidianul negru

   Obsidianul negru sau sticla de lavă neagră, este un ajutor de neprețuit împotriva tensiunii mentale și psihologice, ajutând la restabilirea armoniei, la calmarea emoțiilor și la curățarea aerului, acționând ca un „vid psihic” în interiorul tău. Când îmi dau seama că experimentez multe gânduri și emoții drenante, dăunătoare și toxice, iau o varietate de obsidian și o țin aproape.

   Obsidianul se conectează puternic cu Pluto și Scorpion, cunoscuți pentru că au puteri transformatoare și restauratoare intense. Vibrația constantă a obsidianului, dar concentrată în interior, funcționează bine cu concentrarea Scorpionului asupra schimbării și dezvoltării interioare. Această piatră vă permite să ucizi părți din tine care nu îți servesc creșterea și să renaști într-o expresie care te servește.

   Cum se utilizează: Purtați sau dormiți.

   Acvamarin

   Acvamarinul încurajează dialogul sincer și deschis. Acvamarinul reprezintă energia imaginativă a lui Neptun și de către Pești înțelegerea profundă a vieții. Influența sa liniștitoare, dar conversațională, completează natura intuitivă și artistică a Peștilor, inspirându-vă să traversați cu curaj mările interioare și să înfruntați temerile frontal.

   Cum se utilizează: afirmații, purtare și meditație.

   Carneol

   Lucrul cu și utilizarea Carnelian este o modalitate excelentă de a crește rezistența și capacitățile de conducere în timpul incertitudinii și amânării. Carnelianul poate oferi putere în vremuri de frică. Carnelian se conectează la Marte și Leu , care este asociat cu inițiativa și acțiunea. Această piatră te inspiră să acționezi după impulsurile instinctuale și să testezi lucruri noi. Împreună, vă încurajează să explorați dorințele interioare, rămânând în același timp deschis la minte pentru a încerca experiențe diferite.

   Cum se utilizează: Meditație și lucru energetic.

   Peridot

  Peridotul este o piatră incredibilă pentru a găsi compasiunea interioară și a începe un ciclu de reînnoire. Acest cristal verde viu ajută la eliberarea vechilor credințe sau energii care limitează progresul, deschizându-vă în același timp către perspective și posibilități mai largi.

  Peridot este asociat cu Fecioara, care tinde să fie persoane practice și hrănitoare, dând dovadă de răbdare, fiabilitate și ingeniozitate, care sunt caracteristici pe care energiile răcoritoare ale lui Peridot le pot întări.

  Cum se utilizează: Purtați sau în buzunar.

  Labradorit

  Labradoritul vă ajută să vă adaptați rapid la schimbări, crește speranța și pozitivitatea și vă permite să vă accesați interiorul. Când simt că lumea se termină și totul merge prost în jurul meu, de obicei mă întind la cristalul meu de Labradorit.

   Labradoritul este piatra însoțitoare perfectă pentru Uranus și Săgetător datorită personalităților libertare care ajută și posedă proprietăți puternice de transformare personală. Te ajută să te adaptezi la schimbări și să te deschizi către posibilități, semne distinctive ale creativității și spiritului revoluționar uranian.

   Cum se utilizează : jurnal, meditație și purtare.

   Iolit

   Confruntarea și gestionarea responsabilităților poate fi dificilă. Uneori, simt că nu vreau să fiu adult și vreau să fug de toate așteptările pe care viața mi le aruncă. Când mă simt așa, întind mâna la Iolitul meu, deoarece mă ajută să devin mult mai matur și mai responsabil, înlăturând automulțumirea.

   Iolitul reprezintă a lui Saturn și Capricorn energia structurată și disciplinată. Cu vibrațiile sale liniștitoare, dar înălțate, care vă ajută să atingeți obiectivele în mod pașnic și calm, energia sa blândă se potrivește perfect cu importanța ridicată a Capricornului pentru practicitate și datorie.

   Cum se utilizează: fundamentarea și luarea deciziilor.

   Concluzie

   Înțelegerea și alinierea cu energiile diferitelor cristale și a omologilor lor astrologici vă permite să deschideți dialoguri și experiențe mai profunde în interiorul vostru. Amintește-ți: universul se află și în adâncul tău. Cu aliații de cristal în mână, poate mai devreme decât mai târziu, s-ar putea să atingi stelele!

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult