Prima pagină » Cristale pentru protectie in vacanta

Cristale pentru protectie in vacanta

de contact@kristale.ro
4 minutes Citeste

Cristale pentru protectie in vacanta

Cristale pentru protectie in vacanta

Vara reprezintă anotimpul ideal pentru excursii, vacanțe și drumeții. În funcție de locul pe care alegi să îl vizitezi, este necesar să îți iei cu tine mai multe măsuri de precauție. Te-ai gândit vreodată să pui în bagaj și un cristal? Dacă vrei să afli mai multe, iată câteva exemple de cristale pentru protecție în călătorii.

Malachitul
Cunoscut și ca „piatra gardian”, malachitul este un cristal important pentru călători, deoarece îi ține protejați și în siguranță. Această piatră ține la distanță energiile negative și transformă grijile sau anxietatea în sentimente de liniște și pace. Totodată, culoarea verde este asociată cu bunăstarea și sănătatea.
 
Ametistul
Denumit și „Piatra călătorului”, ametistul ar putea fi cea mai bună piatră pentru călătorii. Acesta se află în topul listei noastre și nu degeaba, deoarece se știe faptul că această piatră este ideală pentru a te ține protejat și în siguranță. Ametistul poate absorbi energiile negative, transformându-le în sentimente de liniște și pace. Totodată, culoarea violet a ametistului este una puternică, pentru protecție, redobândirea energiei și păstrarea unei minți limpezi pe timpul unui zbor sau la drumurile cu mașina.
 
Ochiul de tigru
Un alt cristal ideal pentru călătorii este ochiul de tigru. Această piatră are un efect incredibil în combaterea anxietății și a stresului, în special în timpul călătoriilor. Înainte de a pleca în următoarea ta aventură nu uita să pui un cristal de ochi de tigru în buzunar, pentru a promova forța, curajul și pentru a te proteja împotriva răului și a pericolelor.
 
Piatra lunii
Dacă ai nevoie de un cristal care să te ajute cu începuturile noi, acela este piatra lunii. Această piatră este cunoscută pentru abilitatea de a echilibra emoțiile și de a diminua nivelul de stres și anxietate. Este ideală pentru a fi luată în călătorii, având și foarte bune abilități de vindecare. Piatra lunii te va ajuta și dacă suferi din cauza diferențelor de fus orar.
 
Jaspul galben
Așa cum culoarea verde este asociată cu sănătatea și calmul, culoarea galbenă este asociată cu distracția și veselia. Dacă vrei să te simți energic și fericit în timpul călătoriilor, ia cu tine un cristal de jasp galben. Acesta este cunoscut pentru abilitățile de a reduce anxietatea și stresul și de a le înlocui cu stări de fericire. Jaspul galben îți va oferi încredere și siguranță, în special dacă te aventurezi într-o călătorie de unul singur.

Citrinul
O altă piatră galbenă, citrinul este ideal pentru cei care vor să se ferească de energiile și emoțiile negative în călătoriile lor. Acest cristal promovează gândirea limpede și concentrarea, pentru a te ajuta să eviți problemele de orice fel în călătorii. În plus, îți poate oferi protecție pentru sistemul imunitar.
 
Turmalina neagră
Turmalina neagră este bine cunoscută pentru proprietățile sale de protecție împotriva energiilor negative pe care le pot emana oamenii din jurul tău, atunci când călătorești. Această piatră posedă abilitatea de a transforma energiile rele în energii pozitive și poate contribui la stabilizarea emoțiilor tale.
 
Hematitul
Similar cu turmalina neagră, hematitul poate absorbi emoțiile negative din jurul tău și te poate ajuta să te reconectezi cu sinele. Este un cristal ideal pentru o minte limpede și o memorie ageră.
 
Îți place să mergi în călătorii? Nu uita să iei cu tine unul sau mai multe cristale pentru a fi protejat și a te feri de energiile negative!

Cristale pentru protectie in vacanta1

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult