Prima pagină » Cele mai potrivite cristale pentru ingrijirea plantelor

Cele mai potrivite cristale pentru ingrijirea plantelor

de contact@kristale.ro
5 minutes Citeste

Cele mai potrivite cristale pentru îngrijirea plantelor

Cele mai potrivite cristale pentru îngrijirea plantelor

Dacă până acum ți-am tot vorbit despre beneficiile pe care le pot avea cristalele pentru tine, astăzi vrem să îți spunem și despre puterea lor de a ajuta plantele din ghiveci sau din grădină. Acestea își pot elibera energiile vindecătoare în sol și pot hrăni sau ajuta planta să se dezvolte mai rapid, în mod armonios. Ești curios? Iată câteva exemple!

Cuarț

Cristalul de cuarț are multiple beneficii, fiind unul dintre cele mai versatile cristale. Acesta se poate adapta ușor și poate răspunde rapid intențiilor manifestate. Atunci când este utilizat în grădină cuarțul promovează fertilitatea și creșterea la nivel celular, prin energiile sale vibrante. Acesta este un cristal perfect pentru a fi plasat lângă plantele care se dezvoltă ceva mai greu.

Piatra lunii

Acest cristal promovează fertilitatea, bunăstarea, sănătatea și intuiția. Este util în procesul de hrănire și vindecare a plantelor care suferă și le asigură acestora un mediu armonios în care să se dezvolte.

Cele mai potrivite cristale pentru îngrijirea plantelor1După cum precizează și numele, această piatră se află într-o conexiune cu luna și îți poate ajuta grădina să se sincronizeze cu fazele acesteia. În plus, adaugă un element de pace și relaxare pentru plante.

Citrin

Citrinul poate avea nuanțe variate, de la portocaliu, la galben sau auriu, toate acestea reprezentând energiile vibrante ale soarelui. Acest cristal poate ajuta la promovarea fericirii și energiilor pozitive, dar și la eliminarea vibrațiilor negative din grădina ta. Le poți așeza la umbră sau chiar acoperi cu pământ, pentru a te asigura că lumina nu le va afecta culoarea.

Malachit

Culoarea sa verde este un indice al abundenței și al fertilității, atribute pe care le promovează. Malachitul permite absorbția agenților poluanți din sol sau aer, dar și a energiilor negative. Este văzută ca o piatră a vindecării, care ajută la refacerea energiilor pământului. Acest cristal este special deoarece promovează transformarea și creșterea, care sunt esențiale în orice grădină.

Ametist

Această piatră fascinează prin nuanțele variate de violet, dar și prin abilitatea de a-ți ajuta grădina să fie scăldată în lumină pură și energii de protecție. Ametistul contribuie la promovarea păcii, a purității și permite ca grădina ta să se dezvolte în liniște. Acesta încurajează dezvoltarea tulpinilor și a rădăcinilor, deci asigură-te că îl așezi în apropierea lor.

Ochi de tigru

Ochiul de tigru prezintă modele în nuanțe de maro, gri și galben, care se aseamănă cu desenele regăsite în suprafața lemnului. Acest cristal este un bun promotor al creșterii, al armoniei și al echilibrului pentru grădinile de pretutindeni. Ochiul de tigru încurajează dezvoltarea rapidă și puternică a plantelor din grădină, sau din apartament.

Turmalină neagră

Această piatră închisă la culoare îți va proteja grădina cu toată forța sa împotriva dăunătorilor sau a vibrațiilor negative. Turmalina neagră deține abilitatea de a absorbi energii și de a le disipa. Datorită asocierii cu chakra Muladhara, acest cristal contribuie la dezvoltarea și la creșterea plantelor.

Tu știai despre aceste beneficii pe care le au cristalele pentru plantele de grădină și de apartament? Dacă vrei ca plantele tale să crească și să se dezvolte armonios nu ezita să profiți de superputerile acestor pietre.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult