Prima pagină » Auralitul – O sinergie de cristale

Auralitul – O sinergie de cristale

de contact@kristale.ro
6 minutes Citeste

Auralitul - O sinergie de cristale

Auralitul – O sinergie de cristale

Auralitul este un tip de cristal care contine multiple minerale si cristale intr-un amestec complex. Este cunoscut pentru a avea cel putin 23 de minerale diferite, de unde si denumirea sa. Acest cristal este extras intr-o regiune din Ontario, Canada, si este considerat unul dintre cele mai puternice si misterioase cristale disponibile pe Pamant.

Proprietati si Beneficii ale Auralitului

Datorita sinergiei multiplelor minerale si cristale, Auralitul se crede ca, combina proprietatile si energiile acestora pentru a oferi o experienta de vindecare holistice. In comunitatile spirituale, Auralitul este considerat un cristal al intelepciunii si iluminarii, oferind o conexiune puternica cu Sinele Superior si energiile universale.

 • Vindecarea sufletului: Se spune ca Auralitul are o energie care sprijina eliberarea emotionalasi vindecarea sufletului. Ajuta la identificarea si eliberarea blocajelor emotionale, permitand astfel un flux mai liber al energiei vitale.
 • Conexiune spirituala: Auralitul este considerat un catalizator puternic pentru conexiunea cu planurile superioare de constiintasi cu ghizii spirituali. Acest cristal poate deschide canalul de comunicare cu lumea divinasi poate sprijini experientele spirituale profunde.
 • Intelepciune si cunoastere: Auralitul se spune ca aduce intelepciune si cunoastere in viata celui care il utilizeaza. Poate sprijini procesul de invatare si dezvoltare spirituala, permitand astfel o mai bunaintelegere a sinei si a vietii.
 • Calm si echilibru: Auralitul are o energie linistitoare si echilibranta, care poate ajuta la reducerea stresului si a anxietatii. Poate aduce un sentiment de calm si siguranta interioarain momentele de agitatie.
 • Cresterea energiei: Auralitul poate spori nivelul de energie fizicasi mentala, oferind o stimulare naturala a energiei vitale. Acest lucru poate fi util in momentele de oboseala sau de slabiciune.
 • Amplificarea intentiilor: Se spune ca Auralitul amplifica puterea si claritatea intentiilor, ajutandu-va sa va concentrati asupra dorintelor si obiectivelor dvs.
 • Elevarea constiintei: Auralit 23 este adesea mentionat ca un cristal care sprijina cresterea constiintei si a spiritului. Poate ajuta la deschiderea mintii la niveluri superioare de constiintasi la aducerea intelepciunii superioare in viata celui care il foloseste.
 • Auralitul - O sinergie de cristale1Vindecare karmica: Unii oameni cred ca Auralit 23 poate sprijini procesul de vindecare karmicasi poate ajuta la eliberarea legaturilor karmice negative din vietile anterioare.
 • Protectie spirituala: Auralit 23 poate fi considerat ca un cristal de protectie spirituala, oferind un scut energetic in fata energiilor negative sau a influentelor externe neconforme cu intentiile personale.
 • Acces la intelepciune ancestrala: Acest cristal este asociat si cu accesul la intelepciunea ancestralasi cu conexiunea cu intelepciunea stramosilor.
 • Imbunatatirea somnului si relaxare profunda: Auralit 23 poate ajuta la imbunatatirea calitatii somnului si poate sprijini starea de relaxare profunda.

Prezenta auralitului in practicile spirituale

Chiar daca Auralitul nu este foarte raspandit, in ultima perioada acesta a castigat foarte mult teren datorita reputatiei sale ca „cristal al sufletului” sau „cristal al spiritului.” Din acest motiv, este folosit in practicile spirituale in mod similar altor cristale cu calitati vindecatoare si de conectare.

 • Meditatie: Auralitul este adesea utilizat in meditatie pentru a ajuta la obtinerea unei conexiuni profunde cu sinele superior si cu energiile universale. In timpul meditatiei, puteti tine cristalul in mana sau sa-l plasati in fata dvs., concentrandu-va asupra intentiei de a va conecta cu energia sa vindecatoare si purificatoare.
 • Echilibrarea si purificarea chakrelor: Auralitul este considerat util pentru echilibrarea si purificarea sistemului energetic al corpului, care include chakrele. Puteti plasa cristalul pe fiecare chakrain parte si sa lucrati cu energia sa pentru a echilibra si armoniza fluxul de energie in organism.
 • Experiente spirituale profunde: Auralit 23 este asociat cu o conexiune puternica cu lumea spiritualasi cu ghizii divini. Prin lucrul cu acest cristal in practicile spirituale, unii oameni afirma ca au avut experiente spirituale profunde, viziuni si iluminari interioare.
 • Eliberarea emotionala: Auralitul este adesea folosit pentru a sprijini eliberarea emotionalasi vindecarea traumelor din trecut. Poate ajuta la identificarea si eliberarea emotiilor refulate si la promovarea starii de bine emotionala.
 • Claritate mentala: Auralitul se spune ca aduce claritate mentalasi ajuta la focalizarea si concentrarea gandurilor. Poate fi folosit in practicile de meditatie sau in timpul momentelor de introspectie si reflectie.
 • Amplificarea intentiilor: Auralitul este considerat un amplificator puternic al intentiilor si dorintelor. Puteti lucra cu acest cristal pentru a va clarifica obiectivele si pentru a va sprijini in atingerea lor.

Auralitul este un cristal misterios si puternic, cunoscut pentru a contine multiple minerale si cristale intr-un singur amestec. In comunitatile spirituale, acest cristal este asociat cu intelepciunea, iluminarea si conexiunea spirituala.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult