Prima pagină » Armele tale secrete impotriva energiilor negative – turmalina neagara si citrinul

Armele tale secrete impotriva energiilor negative – turmalina neagara si citrinul

de contact@kristale.ro
7 minutes Citeste

Armele tale secrete impotriva energiilor negative – turmalina neagara si citrinul

Armele tale secrete impotriva energiilor negative – turmalina neagara si citrinul

Utilizarea cristalelor pentru protectie este o practica veche si larg raspandita, datorita capacitatii acestora de a absorbi, de a neutraliza sau de a respinge energiile negative. Cristalele pot fi utilizate in diferite moduri pentru a crea un camp de protectie energetica.

 •   Purtati cristale ca bijuterii: Una dintre cele mai populare modalitati de a utiliza cristalele pentru protectie este prin purtarea lor ca bijuterii. Poti alege bijuterii care contin cristale cu proprietati de protectie, cum ar fi ametistul, turmalina neagra sau obsidianul. Atunci cand porti cristalele aproape de corpul tau, ele formeaza o bariera de protectie in jurul campului tau energetic, ajutand la respingerea energiilor negative.
 •   Amplasati cristale in spatiul personal: Plasarea cristalelor in spatiul in care petreci mult timp, cum ar fi casa, biroul sau masina, poate crea un camp de protectie energetica. Poti alege cristale precum turmalina neagra, citrinul sau ametistul si le poti amplasa strategic in diferite zone pentru a respinge energiile negative si a purifica mediul inconjurator.
 •   Creati cristale de protectie personalizate: Poti crea cristale de protectie personalizate prin combinarea mai multor cristale cu proprietati de protectie. Alege cristalele care te atrag si care au proprietati specifice de protectie si le poti purta sau le poti amplasa in spatiul tau personal. Fiecare persoana poate avea preferinte si nevoi unice, asa ca poti experimenta si explora diferite combinatii de cristale pentru a gasi cele mai eficiente pentru tine.

Turmalina neagra: Turmalina neagra este un cristal puternic de protectie si purificare energetica. Acest cristal este capabil sa absoarba si sa transforme energia negativa in energie pozitiva, oferindu-ti o protectie eficienta impotriva influentelor nocive. Turmalina neagra poate crea un scut energetic in jurul tau, mentinandu-te in siguranta de energiile daunatoare. Poti purta un colier sau un bratara cu turmalina neagra sau poti plasa cristale de turmalina in casa ta pentru a beneficia de puterea lor de protectie.

 • Armele tale secrete impotriva energiilor negative – turmalina neagara si citrinul1Absorbtia si neutralizarea energiilor negative: Turmalina neagra are abilitatea unica de a absorbi si de a neutraliza energiile negative din mediul inconjurator si din campul energetic personal. Acest cristal actioneaza ca un scut de protectie puternic, absoarbind si transmutand influentele nefavorabile in energie pozitiva sau eliminandu-le in pamant.
 • Purificarea si curatarea energetica: Turmalina neagra are o energie purificatoare si poate ajuta la eliminarea blocajelor energetice si a impuritatilor din campul energetic. Acest cristal promoveaza un flux liber si armonios al energiei vitale, sustinand starea de echilibru si claritate mentala. Poti utiliza turmalina neagra pentru a curata si purifica aura si chakrele prin tinerea cristalului in mana sau prin plasarea acestuia pe corp in timpul meditatiei.
 • Protectia personala si spatiala: Turmalina neagra poate fi utilizata pentru a-ti crea o protectie energetica puternica in jurul tau. Poti purta un cristal de turmalina neagra ca bijuterie pentru a-ti proteja aura si spatiul personal. De asemenea, poti plasa cristale de turmalina neagra in casele sau spatiile tale pentru a crea un scut de protectie impotriva influentelor negative.
 • Tranformarea energiei daunatoare in energie pozitiva: Turmalina neagra are capacitatea de a transforma energia negativa in energie pozitiva. Acest proces de transmutare ajuta la echilibrarea si revitalizarea campului energetic. Utilizarea turmalinei negre te poate ajuta sa te protejezi de influentele negative si sa-ti inlocuiesti aceste energii cu vibratii superioare si benefice.
 • Protectia impotriva radiatiilor electromagnetice: Turmalina neagra este cunoscuta pentru proprietatile sale de protectie impotriva radiatiilor electromagnetice emise de dispozitivele electronice si tehnologice. Acest cristal poate ajuta la reducerea expunerii la radiatii si la neutralizarea efectelor lor nocive. Poti purta un cristal de turmalina neagra sau poti plasa cristale de turmalina in jurul dispozitivelor electronice pentru a te proteja de radiatii.

Citrinul: Citrinul este un cristal luminoasa si vibranta, cunoscut pentru capacitatea sa de a respinge energiile negative si de a atrage abundenta si prosperitatea. Acest cristal poate stimula si purifica chakra solara, inlaturand blocajele energetice si echilibrand energia personala. Citrinul poate fi purtat ca bijuterie sau poti amplasa cristale de citrin in spatiile in care desfasori activitati importante, precum biroul sau sala de meditatie.

 • Armele tale secrete impotriva energiilor negative – turmalina neagara si citrinul2Absorbtia si transmutarea energiilor negative: Citrinul are abilitatea de a absorbi si de a transmuta energiile negative in energie pozitiva. Acest cristal poate neutraliza influentele nefavorabile din mediul inconjurator si poate crea un scut de protectie in jurul tau. Energia sa luminoasa si vibranta ajuta la purificarea si curatarea campului energetic, protejandu-te de energiile discordante.
 • Atragerea abundentei si prosperitatii: Citrinul este asociat cu energia prosperitatii si atrage abundenta in viata ta. Acest cristal promoveaza gandirea pozitiva, increderea in sine si curajul de a urma propriile vise si aspiratii. Utilizarea citrinului pentru protectie energetica te poate sprijini in atragerea succesului si a oportunitatilor favorabile.
 • Stimularea chakrei solare: Citrinul este asociat cu chakra solara, centrul energiei personale si al vointei. Utilizarea acestui cristal poate ajuta la echilibrarea si stimularea chakrei solare, sprijinind astfel puterea personala si increderea in sine. Prin fortificarea chakrei solare, poti obtine o protectie mai puternica si o energie mai echilibrata in viata ta.
 • Claritate mentala si intelegere: Citrinul are o energie luminata si clarificatoare care poate sprijini claritatea mentala si intelegerea profunda. Acest cristal poate ajuta la eliberarea fricilor si a indoialilor, permitandu-ti sa iei decizii intelepte si sa te protejezi de influentele negative ale gandurilor si convingerilor limitative.
 • Vitalitate si energie pozitiva: Citrinul emite o energie puternica si vitalizanta, care poate spori nivelul de energie si vitalitate. Utilizarea citrinului pentru protectie energetica te poate ajuta sa-ti mentii nivelul de energie ridicat si sa te protejezi de obosirea si epuizarea energetica. Acest cristal te poate incarca cu o energie pozitiva si te poate proteja de influentele energetice daunatoare.

Utilizarea cristalelor pentru protectie energetica poate fi extrem de benefica. Fie ca le purtati ca bijuterii, le plasati in spatiul personal sau le utilizati in meditatie si lucrul energetic, cristalele pot forma un scut energetic puternic si pot promova un echilibru si o purificare energetica. Experimentati cu diferite cristale si descoperiti cele care se potrivesc cel mai bine nevoilor si preferintelor voastre.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult