Prima pagină » Alegerea cristalelor dupa intuitie

Alegerea cristalelor dupa intuitie

de contact@kristale.ro
4 minutes Citeste

Alegerea cristalelor după intuiție

Alegerea cristalelor după intuiție

Dacă de ceva vreme te atrage fascinanta lume a cristalelor, dar nu știi cum să îl alegi pe primul, să știi că nu ești singurul. Deși nu există alegeri bune sau rele în ceea ce privește cristalele, poți consulta o întreagă listă de „reguli” de urmat sau te poți baza pe propria intuiție. Haide să vedem cum te poți folosi de cea din urmă pentru a găsi piatra perfectă.
 
Ai încredere în forța ta interioară

Deși de cele mai multe ori încercăm să fim raționali atunci când luăm o decizie, există și momente când știm din prima clipă care este răspunsul corect pentru noi. Aici intervine intuiția, acest simț fascinant și greu de definit prin cuvinte, care acționează ca o forță extrem de puternică, împotriva sentimentelor sau a rațiunii. Poate că ai în minte faptul că îți dorești mai mulți bani sau ești în căutarea unui partener de viață. Totuși, asta nu înseamnă că citrinul sau cuarțul roz sunt cele mai potrivite cristale pentru tine.
Alegerea cristalelor după intuiție 1 
Încearcă să te lași ghidat de ceea ce îți spune forța ta interioară și ia această decizie fără a cântări prea mult argumentele pro și contra, chiar dacă nu ești obișnuit. Vei vedea în scurt timp că îți va fi mai ușor decât ai fi crezut.
 
Oferă-ți timp și spațiu
Nu trebuie să te grăbești atunci când vrei să alegi un cristal pe baza intuiției tale. Și nu trebuie să te lași descurajat dacă nu ai răspunsul din prima clipă. Uneori intuiția nu acționează pe secundă, deci încearcă să elimini sentimentul de presiune sau starea de grabă pe care o simți.
 
Dacă te afli într-un magazin cu cristale oferă-ți suficient timp pentru a privi la tot ce se află în jur și vezi care dintre ele îți atrage privirea. Nu le citi denumirile sau proprietățile, pentru a nu te lăsa influențat de anumiți termeni sau de prețuri. Cel mai potrivit va ști cum să ajungă la tine.
 
Concentrează-te pe ceea ce ai nevoie

Cu toții avem nevoie de mai mulți bani, mai multă sănătate sau mai mult timp liber. Totuși, gândește-te bine la ceea ce ai nevoie cu adevărat. Dacă starea ta materială este una bună, nu alerga după mai mult decât poți duce. Ia în considerare nevoile tale reale și concentrează-ți gândirea asupra lor.
 
Nu trebuie să fie vorba despre nevoi materiale, ci și spirituale. Poate ai nevoie de vindecare fizică sau emoțională, cazuri în care vei fi atras de pietre care să te ajute să obții aceste stări.
 
Nu te ghida după recomandări
Dacă îți dorești cu adevărat să găsești cristalul perfect pentru tine, trebuie să ignori recomandările. Chiar dacă o persoană dragă are doar intenții bune atunci când îți sugerează să alegi un cristal de piatra lunii, deoarece a avut un efect pozitiv asupra sa, este posibil ca pentru tine să nu manifeste aceeași forță. Folosește-te doar de simțurile tale și cu siguranță cristalul perfect te va găsi.
 
Intuiția te poate ajuta să găsești cristalul perfect pentru nevoile tale. Permite-i să te ghideze și vezi ce efect va avea!

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult