Prima pagină » 7 Cristale pentru bani, abundenta si prosperitate

7 Cristale pentru bani, abundenta si prosperitate

de contact@kristale.ro
4 minutes Citeste

Cele 7 Cristale pentru

BANI, ABUNDENTA si PROSPERITATE

Citrin

CITRINUL

Acesta este cunoscut ca fiind piatra banilor, a bogatiei si a mestesugarilor. Multi comercianți ajuta dezvoltarea afacerii si prin plasarea unei pietre de citrin in cutia lor cu numerar. Acesta acționează ca un magnet de bani.

Este cunoscut ca fiind o piatra a succesului deoarece sustine succesul, prosperitatea si abundenta. Este o piatra a norocului, si cu ajutorul ei, acesta apare in viata dumneavoastra atunci cand va asteptati mai putin.Citrinul nu va influenta doar dobandirea banilor, dar va contribui si la mentinerea acestora, deoarece vibreaza la prosperitate in toate formele sale.

Aventurin

AVENTURINUL

Semnificatia cuvantului ,,aventurin” vine din italianul ,,aventura” si se traduce prin ,,sansa”.

Aceasta piatra a fost folosita de-a lungul timpului ca un talisman norocos, fiind foarte popular in randul celor care incercau sa castige bani prin intermediul jocurilor de noroc. Aventurinul aduce noroc, bani, fericire si abundenta.

Pirita

PIRITA

Mai este cunoscuta si sub denumirea de ,,aurul nebunilor” datorita puterii ei in atragerea de bogatii.

Simbol al prosperitatii, detinerea acestei pietre va va ajuta in strangerea si economisirea cu intelepciune a banilor. Pirita asigura o reala stabilitate economica celor care o au asupra lor.

Malachit

 

MALACHITUL

Aceasta minunata piatra, cu variate nuante de verde, va poate ajuta in afaceri. Ia-l cu tine atunci cand trebuie sa te prezinti la un interviu sau atunci cand esti pe cale sa inchei o afacere. Malachitul te aduce in preajma persoanelor potrivite ce te pot ajuta sa prosperi. Acesta tine la distanta pe aceia care doresc, prin orice mijloc, sa-ti fure banii.

Jad

 

JADUL

Acesta este recunoscut in cultura chineza ca fiind o piatra aducatoare de noroc. Jadul aduce noroc tuturor. Pune o bucata din aceasta piatra alaturi de geanta sau portofelul tau, in fiecare noapte, si rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Peridot - Olivina

PERIDOTUL

Cunoscut ca simbol al banilor vechi, acesta este un excelent ajutator pentru toti cei care se lupta cu datoriile.

Insusi J. Pierpont Morgan, un cunoscut bancher, renumit pentru averea sa impresionanta, avea intotdeauna asupra sa un peridot.

Ochi de tigru

OCHIUL DE TIGRU

Cunoscut pentru asemanarea sa cu un ochi de tigru real, aceasta piatra are diferite nuante de galben si maro-roscat. În afara de proprietatile sale vindecatoare, aceasta piatra este un magnet al abundentei. Este foarte util sa ai asupra ta un astfel de cristal, mai ales atunci cand capacitatile tale de intreprinzator au nevoie de un mic sprijin. Avand acest cristal asupra ta, vei fi mult mai inspirat in alegerea oportunitatilor care iti vor aduce succes. Vei sti cand este momentul sa economisesti si cand este momentul sa cheltui banii.

 

Toate aceste cristale prezentate vin in sprijinul tau si in niciun caz nu se vor substitui actiunilor tale. Proprietatile acestor pietre sunt cu adevarat miraculoase, atunci cand, se intrepatrund cu vointa, credinta si eforturile celor care le folosesc. Cristalele te vor ajuta sa prosperi din toate punctele de vedere, insa, trebuie sa-ti doresti si sa actionezi in acest sens.

 

Cristalele pot fi achizitionate de aici:

 

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult