Prima pagină » 5 motive pentru care cristalele sunt o idee minunata pentru a fi oferite cadou

5 motive pentru care cristalele sunt o idee minunata pentru a fi oferite cadou

de contact@kristale.ro
9 minutes Citeste

5 motive pentru care cristalele sunt o idee minunată pentru a fi oferite cadou

5 motive pentru care cristalele sunt o idee minunată pentru a fi oferite cadou

De-a lungul anului există numeroase momente și ocazii pentru care trebuie să pornim în căutarea unui cadou pentru persoanele dragi sau pentru cei apropiați. Pentru foarte multe dintre aceste ocazii nu știm exact care este cea mai bună alegere și petrecem ore în șir căutând cadoul ideal.

Dacă vrei să faci un cadou persoanelor dragi și nu ai vreo idee în acest sens, poți să ai în vedere să dăruiești cristale și pietre semiprețioase. În situația în care până în acest moment nu te-ai gândit la posibilitatea de a dărui cristale și pietre semiprețioase persoanelor dragi, în ceea ce urmează vom aminti 5 motive pentru care cristalele și pietrele semiprețioase pot fi o alegere foarte inspirată pentru a face un cadou.

1.    Frumusețea și aspectul deosebit al cristalelor și al pietrelor semiprețioase
În oferta de cristale și de pietre semiprețioase vei putea găsi o mare diversitate de culori, nuanțe, forme și dimensiuni. Prin urmare vei putea alege de la cristale și pietre semiprețioase transparente, la nuanțe de albastru, verde, roșu, portocaliu, galben, roz, maro sau violet, și până la cristale negre, albe sau chiar având aspect metalic.

Dincolo de nuanțele și de culorile sub care pot fi găsite cristalele și pietrele semiprețioase, frumusețea acestora este dată și de modelul sau tiparul pe care anumite cristale îl au. Acest tipar sau model fac din anumite cristale piese unicat, iar acest detaliu aduce și mai multă valoare esteticii cristalelor și pietrelor semiprețioase.

5 motive pentru care cristalele sunt o idee minunată pentru a fi oferite cadou1Datorită frumuseții și aspectului avut de majoritatea cristalelor și a pietrelor semiprețioase, acestea pot fi privite drept un cadou foarte potrivit într-o mulțime de situații și pentru o mare varietate de momente.

2.    Diferitele utilizări ale cristalelor și pietrelor semiprețioase
Un al doilea motiv pentru care pietrele semiprețioase pot fi privite drept un cadou inedit este dat de diversitatea utilizărilor pe care aceste cristale le pot avea. Fie că sunt purtate drept bijuterii sau accesorii, fie că sunt folosite drept obiecte pentru a decora anumite spații și încăperi, fie că sunt folosite drept instrumente pentru vindecări spirituale, emoționale și fizice, cristalele și pietrele semiprețioase se pot dovedi a fi foarte versatile atunci când discutăm despre utilizarea lor.

Tocmai din acest motiv poți dărui cristale atât persoanelor care iubesc să primească astfel de accesorii, cât și persoanelor interesate în amenajarea unui spațiu sau a unei locuințe, dar și pentru persoanele care trec prin momente dificile și pentru care orice lucru poate fi considerat un punct de sprijin pentru a depăși momentul cu care se confruntă.

3.    Ușurința de a le ambala și de a le trimite sub formă de cadou
Un alt motiv care completează argumentele pentru care cristalele și pietrele semiprețioase sunt o alegere foarte potrivită drept cadou îl reprezintă ușurința cu care acestea pot fi trimise persoanelor dragi. Majoritatea cristalelor și a pietrelor semiprețioase sunt de dimensiuni mici și foarte mici. Chiar și acelea care sunt de dimensiuni mai mari pot fi ușor livrate chiar la adresa persoanei căreia vrei să îi dăruiești astfel de cristale.

Faptul că cele mai multe dintre cristale nu ocupă mult spațiu face ca și persoana care primește un astfel de cadou să simtă că a primit un cadou care nu este neapărat voluminos, dar care este valoros prin prisma esteticii sau prin prisma proprietăților vindecătoare. Este foarte la îndemână să ambalezi pe cont propriu sau să apelezi la magazinul de unde cumperi cristale pentru ambalarea cristalelor sub forma unui cadou.

4.    Poți contribui la schimbarea stării emoționale și spirituale a persoanei căreia îi dăruiești cristalele
Cu toții ne dorim ca persoanele la care ținem și pe care le îndrăgim să fie fericite, sănătoase și liniștite. Însă de multe ori acest deziderat este departe de a fi realitate datorită faptului că anumite evenimente și situații apar în viața persoanelor respective. Ei bine, atunci când alegem să dăruim cristale și/sau pietre semiprețioase persoanelor dragi, putem să ne aducem contribuția pentru a schimba starea emoțională și spirituală a persoanei căreia îi dăruim astfel de nestemate.

5 motive pentru care cristalele sunt o idee minunată pentru a fi oferite cadou2Pe lângă faptul că oferind astfel de cristale putem să aducem un zâmbet sau o bucurie persoanelor dragi, energia și proprietățile cristalelor au menirea de a îndepărta energiile negative, energiile stagnante și vibrațiile care afectează echilibrul emoțional. Din acest motiv putem să aducem un plus de energie pozitivă pentru persoanele dragi și pentru cei apropiați.

5.    Valoare spirituală mare la prețuri sunt accesibile
Putem spune fără teama de a greși că atunci când discutăm despre cristale și pietre semiprețioase avem în vedere o mare varietate de „esențe tari ținute în sticluțe mici”. Chiar dacă nu sunt neapărat sticluțe, foarte multe cristale sunt de dimensiuni mici, dar aduc o valoare spirituală mare și o cantitate de energie pozitivă ridicată, totul la prețuri accesibile.

Este foarte adevărat că în societatea modernă ne-am obișnuit ca valoarea în bani a cadourilor să fie importantă, însă de multe ori un cadou care poate costă mai puțin este mult mai util și mai benefic pentru persoana care primește respectivul cadou. Din acest motiv poți să te gândești serios să cumperi cristale și pietre semiprețioase pentru a le dărui persoanelor dragi. Este foarte adevărat, există cristale și pietre semiprețioase rare care sunt la prețuri mai mari, dar vei putea remarca faptul că există o mare diversitate de cristale accesibile din perspectiva costurilor, deosebit de frumoase și cu proprietăți vindecătoare aparte.

Iată care sunt 5 dintre motivele pentru care cristalele pot fi oricând un cadou pentru cineva drag sau pentru o persoană importantă din viața noastră. Indiferent dacă persoana căreia dorim să îi facem cadou are cunoștințe despre proprietățile vindecătoare ale cristalelor sau nu, dorința de a face un astfel de cadou poate fi un argument suficient pentru ca persoana respectivă să beneficieze de proprietățile cristalului.

Să tragem linie!
Este recomandat ca atunci când alegem să dăruim cristale și pietre semiprețioase unor persoane care nu sunt neapărat la curent cu proprietățile vindecătoare ale acestora, să le oferim și câteva informații despre abilitățile și proprietățile cristalelor respective. În acest mod persoana care a primit din partea noastră un cristal sau o piatră semiprețioasă va știi care sunt proprietățile cristalului și foarte probabil va acorda atenție pentru păstrarea acestuia așa cum trebuie. Mai mult, dacă va observa în timp o schimbare a stării emoționale, o schimbare a parcursului în viață sau atragerea succesului în aspectele dorite, foarte probabil că va da o mai mare importanță cristalelor și proprietăților vindecătoare ale acestora.

În concluzie, îndrăznește să dăruiești cristale și pietre semiprețioase persoanelor dragi. Alege astfel de cadouri din magazinele specializate, așa cum este și magazinul StoneMania, și optează pentru acele cristale care pot aduce un beneficiu important în viața persoanelor dragi. La StoneMania vei putea chiar să alegi un ambalaj pentru a face un cadou surpriză persoanelor dragi, fără a fi nevoie să înmânezi personal cadoul respectiv.

Articol a fost elaborat și redactat de către Laurentiu Artugyan pentru blogul StoneMania.

https://laurentiuartugyan.com/

laurentiu artugyan

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult