Prima pagină » 10 cristale semipretioase care te ajuta sa fii mai fericit si mai pozitiv

10 cristale semipretioase care te ajuta sa fii mai fericit si mai pozitiv

de contact@kristale.ro
9 minutes Citeste

10 cristale semipreţioase care te ajută să fii mai fericit şi mai pozitiv

 

10 cristale semipreţioase care te ajută să fii mai fericit şi mai pozitiv

De mii de ani, civilizaţiile antice au folosit cristale pentru a elibera blocajul mental, fizic şi spiritual. Deoarece cristalele provin de pe Pământ, când sunt aşezate pe corp, vă ajută să vă conectaţi la energia de vindecare a planetei, permiţându-vă să vă simţiţi mai relaxaţi şi mai echilibraţi. Fiecare cristal are proprietăţi şi energii unice pentru a vindeca diferite aspecte ale vieţii voastre.

Mai jos sunt câteva cristale pe care le puteţi utiliza pentru a vă îmbunătăţi sănătatea şi fericirea!

Cuart roz

Cuarţul roz

Atât de des, fericirea noastră este zdruncinată de probleme în dragoste. Cuarţul roz promovează relaţii romantice sănătoase, vă permite claritatea judecăţii atunci când vedeţi alte persoane şi vă poate face chiar să vă iubiţi. Pentru auto-respingere, şi în special pentru stări de rău datorită perspectivei romantice slabe, purtaţi acest cristal pentru vindecare.

Cristal de stanca

Cuarţul transparent (Cristalul de stancă)

Cuarţul de stancă este un panaceu printre cristale, folosit pentru efectele sale puternice de purificare. Puritatea acestui cristal distruge toată energia negativă din jurul lui şi stochează intenţii pozitive, gânduri şi alte vibraţii importante. Ajută să vă clarificaţi mintea şi permite să vă concentraţi cu inspiraţie reînnoită asupra aspectelor cele mai pozitive ale vieţii.

Onix

Onixul

Onixul funcţionează similar cu cuarţul transparent, dar în loc să respingă energia negativă, acesta o absoarbe. Piatra de onix are puterea incredibilă de a schimba această energie negativă în energie norocoasă, fructuoasă, care poate transforma situaţiile rele în binecuvântări. Utilizaţi onix pentru a elimina afecţiunile persistente sau gândurile negative şi pentru a ieşi din situaţii dificile.

Ametist

Ametistul

Dacă gândurile din interiorul nostru ne aduc anxietate sau tristeţe, ametistul este adesea folosit pentru a ne recâştiga echilibrul. Descoperirea adevăratelor abilităţi şi depăşirea durerii nu sunt niciodată uşoare, dar ametistele eliberează o aură calmantă care ne ajută să gândim pozitiv. Permiţând-ne să recâştigăm claritatea, încrederea în sine şi pacea, puteţi avea încredere în ametist pentru a lumina chiar şi cele mai întunecate vremuri.

Fluorit

Fluoritul (Florina)

Te lupţi să găseşti un scop în viaţă ta? Nu poţi să te concentrezi asupra a ceea ce este cu adevărat important pentru tine? Fluoritul ne ajută să ne readucem în realitate cu claritate şi viziune nou descoperită după o lungă perioadă de căutări. Fluoritul poate ajuta artiştii şi alte tipuri de oameni introspectivi să scape de nelinişte.

Jadul

Jadul, pe lângă frumuseţea lui, este şi un instrument puternic de vindecare. Purtarea jadului va contribui la claritatea mentală, calmul emoţional şi bunăstarea fizică. Purtătorii se vor simţi mai răbdători, vor fi mai deschişi la idei noi şi vor simţi ca şi cum corpurile lor sunt detoxificate.

Citrin

Citrinul

Este o piatră galbenă care reflectă şi refractă luminile strălucitoare care aduc fericire şi abundenţă purtătorului. Dacă aţi invidiat vreodată copiii, datorită atitudinii lor lipsită de griji şi a poftei de viaţă, citrinul vă poate ajuta să retrăiti din nou acele zile. Acest cristal motivaţional vă împuterniceşte atât mental cât şi fizic, oferindu-vă senzaţia că „pot prelua lumea!”. Lipsa de energie nu va fi niciodată o problema, atât timp cât purtaţi un citrin.

Lapis lazuli

Lapis Lazuli

Lapis lazuli este o piatră potrivită pentru un rege, pentru că vă poate da un sentiment de înţelepciune şi har. Dacă suferiţi de anxietate socială, lapis lazuli vă va ajuta să găsiţi claritate, să câştigaţi încredere şi să găsiţi calea potrivită pentru a aborda orice situaţie dificilă.

Ochi de tigru

Ochiul de tigru

Similar cu lapis lazuli, ochiul de tigru vă oferă o forţă interioară şi încredere care radiază spre exterior, modificând perspectiva. În mod special, sunteţi mai bine pregătit pentru a face faţă confruntării şi a energiei negative neaşteptate şi vă veţi găsi în situaţii care, în trecut, v-ar fi ruinat perspectiva asupra vieţii.

Turcoaz

Turcoazul

Ori de câte ori cineva se plânge de stare generală de rău, turcoazul este prima piatră pe care o recomand. Turcoazul a fost mult timp preţios pentru influenţa sa inspiraţională, aducând sentimente de pace, uşurinţă şi satisfacţie purtătorului. Turcoazul tinde să aibă un efect încurajator în situaţiile sociale, ceea ce te face să te simţi mai extrovertit. Această piatră este atât de puternică încât influenţează adesea şi pe ceilalţi din jurul tău.

Acum, că ştiţi mai multe despre pietrele semipreţioase care va pot ajuta să deveniţi mai fericiti şi mai pozitivi, nu ezitaţi să le combinaţi sau să le potriviţi după cum doriţi, sau alegeţi doar una care se potriveşte cel mai bine nevoilor voastre. Când alegeţi cristale dintr-un magazin, întotdeauna mergeţi după intuiţie şi amintiţi-vă să le curăţaţi odată ce aţi ajuns acasă.

 

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult