Prima pagină » Angelit

Angelit

de contact@kristale.ro
5 minutes Citeste
Angelit - Cristale naturale - Pietre semipretioase

ANGELIT

PROPRIETATI TERAPEUTICE SI INFORMATII DESPRE CRISTAL

Aspect: Un cristal ce se prezinta ca o piatra opaca, adesea fiind gasit si cu aspect marmorat.

Alte denumiri: Anhidrit

Tarile de provenienta (unde se gaseste): MAREA BRITANIE, EGIPT, POLONIA, GERMANIA, MEXIC, PERU, LIBIA

Compozitia chimica: CaSO4

Duritate: 3- 3,5 (din 10)

Culoare: albastru cu alb, uneori cu reflexe rosiatice

Baze de cristalizare: ortorombic- dipyramidal

Cuvinte cheie: comunicare angelica, exprimare blanda a sinelui, seninatate, constiinta extinsa, comfort, intelegere

Chakre: gat(5), al treilea ochi(6) coroana(7)

 

Denumire:

Asa cum sugereaza denumirea acestui cristal, Angelitul sugereaza ingerii prin denumirea sa. Este un mineral care se regaseste in aceeasi clasa cu Selenitul si cu Gipsul. Specialistii in domeniul cristalelor o considera una dintre „pietrele constiintei” din Noua Era. Mai este denumit si Anhidrit albastru, aceasta denumire provenind din cuvantul grec „anhydras”, ceea ce inseamna „fara apa”. Acest lucru se datoreaza proprietatii unice din punct de vedere fizic, si anume vorbim despre un Gips deshidradat, Angelitul dezvoltandu-se doar in acele zone unde cu foarte mult timp in urma cristalele de Gips au avut contact cu apa, aceasta evaporandu-se.

 

Introducere:

Angelitul este un cristal care transmite pacea si care curpinde vibratiile delicate ale ingerilor pazitori. Aduce serenitate si pozitivism la nivelul spiritului. Contribuie la inaltarea constiintei tale la nivelul lumii invizibile si iti reaminteste constant de faptul ca esti intotdeauna inconjurat(a) de ingeri.

 

Se spune ca prin folosirea Angelitului se poate realiza comunicarea dintre Rai si Pamant si ca pot fi primite mesaje de acolo. Atunci cand doresti sa iti imbunatatesti intuitia si expresivitatea, Angelitul este cea mai buna alegere in domeniul cristalelor. Folosind acest cristal, energia negativa este inlocuita cu energie pozitiva. Energia angelica a acestui cristal poate sa indrume pe oricine in cea mai buna directie. Piatra de Angelit este recomandata si pentru acele situatii in care dorim sa intelegem mai bine pe cineva sau cand dorim sa avem acces mai facil la sentimentele celor din jurul nostru. Cu ajutorul Angelitului poti sa creezi un viitor stralucit in viata ta.

 

Insemnatate:

Insemnatatea Angelitului este comunicarea. Prin urmare acest cristal contribuie la crearea de relatii pasnice si stabile. Energia Angelitului este una foarte delicata si contribuie astfel la gasirea unei stari de pace la nivelul mintii. Prin urmare contribuie la controlarea eficienta a emotiilor. O alta menire a acestui cristal se refera la primirea de indrumare din Rai. In consecinta Angelitul este considerat a fi un cristal ideal pentru cei care doresc sa isi schimbe directia generala a vietii.

 

La nivel psihologic Angelitul sprijina afirmarea adevarului propriu si autenticitatea, dar in acelasi timp sustine acceptarea acelor aspecte ale vietii care nu pot fi schimbate. Pe latura spiritualitatii acest cristal vine sa sustina sentimentul de compasiune, dar si pacea profunda.  Cu ajutorul Angelitului conectarea la cunoasterea Universului este mult mai usor de realizat, iar vigilenta este sporita. In acelasi timp aceasta piatra sustine procesul de renastere.

 

Proprietati vindecatoare:

Din punct de vedere al puterilor de vindecare Angelitul poate contribui semnificativ la deblocarea cailor energetice prin amplasarea sa pe picioare. Pe de alta parte vorbim despre reglarea tiroidei si calmarea inflamatiilor la nivelul gatului. Este recomandat si pentru controlul greutatii, dar si pentru fluidizarea tuturor fluidelor din organismul uman. Trateaza eficient si durerile cauzate de insolatie. Sustine densitatea osoasa si vindecarea in cazul fracturilor sau artritei.

 

Linistea oferita de Angelit are menirea de a face spiritul sa pastreze tacerea astfel incat sa te poti abandona unei stari mai mari de vulnerabilitate. Aceasta stare de deschidere si de smerenie iti permite sa ceri ingerilor tai ajutorul de care ai nevoie si sa fii receptiv la raspunsurile primite. Vei primi astfel de mesaje in diferite moduri si de cele mai multe ori atunci cand te astepti mai putin.

 

Atunci cand patrunzi pe frecventa proprietatilor vindecatoare ale Angelitului poti simti iubirea divina a ingerilor si iti reamintesti de faptul ca nu esti singur. Chiar si in cele mai intunecate momente poti sa soliciti sprijin ingerilor. Prin culoarea sa albastra menita a aduce calm acest cristal ne reaminteste de faptul ca intotdeauna este cineva la care putem apela, atat in lumea fizica, cat si in lumea invizibila. Proprietatile Angelitului ajuta de asemenea la deschiderea la nivelul spatiului pulmonar pentru a te uni din nou cu respiratia proprie. Prin conectarea cu respiratia proprie Angelitul vine sa iti arate faptul ca sentimentele de iubire si sprijin pe care cel mai adesea le cautam in exterior sunt de fapt in interiorul nostru. Angelitul te ajuta sa te reintorci catre tine si sa simti prezenta ingerilor tai protectori astfel incat sa nu te simti niciodata singur(a) din nou.

 

Sugestii intretinere:

Datorita faptului ca este solubil in apa Angelitul nu trebuie purificat frecvent sub jet de apa sau lasandu-l in apa. In schimb poate fi purificat prin expunere de scurta durata la lumina Soarelui sau poate fi incarcat pe timpul noptii la lumina Lunii si a stelelor.

 

Pentru cine este recomandat Angelitul?

Piatra de Angelit este recomandata pentru zodii precum Berbec, Sagetator, Scorpion, Pesti sau Varsator. Din punct de vedere numerologic este un cristal ghidat de numarul 1, iar planetele care guverneaza aceasta piatra sunt Jupiter si Uranus. Din perspectiva profesiilor care sunt recomandate a folosi Angelitul putem aminti vindecatorii si terapeutii.

Produse disponibile pe stonemania.ro:

1 comentariu

Popescu Ramona Maria 24 ianuarie 2023 - 18:56

Vreau sa îmi fac colecție de cristale ,iubesc cristalele.Daca voi cumpăra câte un cristal de la dvs.primesc și detalii despre el?

Raspunde

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult